Je chrup taký dôležitý?
Dobrý večer dámy,chcela by som sa spýtať na váš názor. Dnes sme mali také rodinné stretnutie a bolo tam cca 40ludí. Bol tam švagor,nazvime ho Tóno a má necelých 50 rokov. No bola tam aj švagriná,ktorá tak všetko vie a všade bola a najradšej by riadila celú rodinu. Tá ho vonku pred kopu ľuďmi počastovala,že "bože Tóno,aké máš tie zuby,čo si to nedáš urobiť,no ja by som ti ani pusu nedala. Veď to máš ako noty na bubon". Tóno sa len usmial a povedal,že "ako vieš,že by som chcel". Tóno robí vodiča autobusu,čiže nemá pracovnú pozíciu kde by potreboval vzhľad,ba skôr by som povedala,že na chlapa z dediny je vždy ostrihaný umytý,oholený a navoňaný. A je typ človeka,že keby mu tá švagriná povedala že potrebuje,tak bez váhania otvorí peňaženku,alebo oblečie montérky a ide jej pomôcť. Pritom švagriná tiež nevyzerá ako miss,skôr taký typ "malé kozy veľká ric". Tóno mal vždy tie zuby také všelijaké,už hádam pätnásť ročný si jeden vybil na motorke,potom ďalší možno dvadsaťročný pri oprave autá ďalší vybil,no a teraz ma možno každý druhý.
Ale priznajme si,ani ja už nie som taká,ako keď som mala tod dvadsať rokov,ani tá postava,ani prsia,ani nič po dvoch deťoch a pritom tiež by sa to dalo všetko urobiť. Bolo mi ho aj ľúto,čo si vy o tom myslíte?
👍👍
Zuby su bohuzial vidiet a ak nevyzeraju dobre kazia celkovy dojem.ak chybaju tvar sa prepada a clovek vyzera starsie..vyvonany oholeny a zuby hrozne v dnesnej dobe..detto zena nahodena vlasy spravene namalovana a zuby katastrofalne.nie je to lacne ale da sa to riesit aj statnymi za babku a clovek by hned inac vyzeral a ze mu to splechla napriamo no asi je taka povaha..
Nebudem riesit ani Tona, ani svagriny, ale zuby su ZAKLAD.
pozri na vykvet v Zamene manzeliek, cim horsia rodina, tym horsi chrup. Tu nejde o sympatie a chut bozkat sa, ale stav chrupu mega vypoveda o samotnom intelekte a zivotnom style. Darmo pride chlap navonany, ked chrup je zly 🥴
Nie kazdy mal rodica co ho naucil zubnej hygiene, a tak sa mohli zuby kazit rad radom --> ale potom investicia do umeleho chrupu je priorita cislo 1. Len zvacsa prave najdes cloveka s hnilym chrupom v krcme, alebo cestou z obchodu s palenkou pod pazuchou. Alebo zenu na rd s 5 dietatom bez zubov.
Nechcem zniet ako kastovnicka, ale ta korelacia tu je 100%na
Ďakujem Vám všetkým za vaše názory,veľmi si to vážim. Áno všetci by sme chceli byť iba zdravý a pekný,len nie vždy to tak ide. Jeden nemá zuby,druhý vlasy,tretí je tlstý ,štvrtý nosatý a piaty pehatý. Väčšinou každý by chcel to, čo nemá. A áno,ani na oko spokojný ľudia nie sú tak celkom vo všetkom spokojný,väčšinou to býva tak,že čo s toho,že máš jedno, keď nemáš druhé.
Aj tak vám prajem všetko len to dobré a nech máte stále pekné zúbky. 😀👍

Ďakujem vám všetkým za vaše názory. Ja som určite nechcela žiadno urážať švagrinú,ja som len poukázala na fakt,že ani ona nie je ideálna a ukážková modelka. Ani ja už nie som taká,ako keď som mala tod devätnásť rokov. Beriem to tak,že telo jednoducho telo starne,ani zuby prsia,koža,proste všetko. Jedna je ritnata,druha pehava, tretia nosata. Malo nás je ideálnych. A tiež si nebudem dávať napr implantáty len preto,aby sa to niekomu páčilo. A aj ja sa prikláňam k tomu názoru,že keď to jemu nevadí,prečo by som to mala ja riešiť. A ešte jedna vec k tej dedine,ja nemám nič proti,sama žijem celý život na dedine, myslela som to tak,že tu nemajú chlapi problém aj v montérkach a špinavý sa zastaviť v krčme,tak isto ja na bicykli prebehnúť v starých teplákoch do obchodu,keď som študovala v BA tam to tak nebolo.
A tiež ma napadla myšlienka,že čo s toho,že by mal Tóno pekne zuby keď by bol s neho koko.🤔