icon

Parfém počas materstva: Môžu ho deti vdychovať?

27. apr 2024

Ahojte mozno blba otazka ale ako riesite u seba parfem ? Ja pred tehu som milovala byt navonana .. tehotenstvo ani po sa nevonavkujem koli malej .. dnes som si riadila skrinku a ked som zacitila moj oblubeny parfem mala som chut sa navonavkovat len nechcem aby to mala dychala … samozrejme deodorant pouzivam aby som nebola zase za špindirku 😂🙈

lisymbia
•
27. apr 2024

Ako kvôli malej? Myslíš kvôli bábätku v brušku? Veď pokial na seba neleješ hektolitre nejakého chemického sajrajtu ale normálny kvalitný parfém nevidím v tom žiaden problém

danyelia
•
27. apr 2024

Ahoj, tiež celkom nerozumiem, ja som sa normálne parfémovala aj pred tehotenstvom, aj počas neho, aj po ňom, aj keď som bola doma s deťmi...a nijako im to neublížilo, sú živé a zdravé 😃

monillia
•
27. apr 2024

Pokiaľ nemáš nejaké ťažké,silné výône a nedávaš so neprimerané množstvo, tak je to ok

paulisia
•
27. apr 2024

Čože? 😂

basulaak
•
27. apr 2024

Ked som kojila som sa nevonavkovala. Nech to synovi nevonia popod nos. Ale teraz ked je uz vacsi - rozumej po odstaveni som uz chodila vyvonana

surrender
•
27. apr 2024

Ja som tiež nepoužívala parfémy, keď som mala bábätko. Nerozumiem tým vysmievajúcim sa komentárom.

wishes
•
27. apr 2024

vonavkujem sa aj teraz ked mam male babatko, ale nie ked som doma, to len obcas a minimalne… ale ked ideme vonku, tak pouzivam parfem ako obvykle 🙂

autor
•
28. apr 2024

@surrender ďakujem 🙏🏻

autor
•
28. apr 2024

@wishes ďakujem ❤️

autor
•
28. apr 2024

Pre tie ktore tomu nerozumeju 🤦🏼‍♀️ co je na tom? Ked si dam parfem na tricko alebo krk a potom malu nosim tak to bude dychat …tak som to myslela

danica2711
•
28. apr 2024

príjemný parfum jej vôbec neublíži, keď to bude dýchať, veď to nie je bojový plyn!

veselo_neveselo
•
28. apr 2024

Navonaj sa ked ides niekam bez malej 🙂 Toto je jeden z tych veci, co kazdy opakuje ze ked sa zena stane matkou, neznamena to, ze prestala byt zenou.
Navonaj sa kludne aj ked len ides po sprche pred telku a spat, trosicku, len nech si vonias sebe, manzelovi...

A este, staci ked si das na zapastie, alebo laktovu jamku, nemusis na krk.

sense
•
28. apr 2024

Neprestala som používať parfém. Parfém sa nedáva na tričko... A ak nechceš aby to dýchalo pri Kojeni tak si nedávaj parfém na krk a hlavne nue tesne pred Kojenim.
Môžeš dat jeden streky za ušný lalok, alebo zapästie alebo predlaktie

mabenn
•
28. apr 2024

Riad sa svojim pocitom...daj si a ked uvidis vyslovene, ze to dietatu vadi, tak obmedz/pockaj...roky som nepouzivala, lebo maly ma onuchaval, chcel citit moju vonu 😁doteraz to robi, ale parfem si uz dam (na von, na doma mi to nechyba)

beata_k
•
28. apr 2024

Nie, parfem pri babatku som odlozila. Mna ako dospelu
niekedy hlava boli, tak pre babatko to je isto tazka vona.

rakywanda
•
28. apr 2024

Nevoňala som sa, dokonca som musela prestať používať nejaké krémy, mala som dcéru s atopickým exemom.

vilma7
•
28. apr 2024

Ja sa neparfumujem, lebo hocikedy som dostala pusu, deti sa pritulili a sama nechcem aby volali po voňavke. Takže sa nevonavkujem. Vyriešené.
Daj si, ak ideš niekam von bez deti, na výjazd s kamoškami, doma ozaj nemusí byť ako v drogérii.

vevesh
•
28. apr 2024

No a v niektorych kulturach este aj babatka vonavkuju🫣😛🫣🫣 a k teme, ja som normalne pouzivala parfemy podla pocasia a obdobia- teda vonavkovala som sa, ked som isla von alebo vecer, ine parfemy na jar/leto/jesen/zima. Ale teda urcite nie pred kojenim a takym mojkanim s dietatom. A tiez, nedavam si tazke vone a vela parfemu - tak racionalne...

majlo1234
•
28. apr 2024

Nepouzivala som prve mesiace, predsa je to chemia. Potom neskor som si obcas strekla.