Je dentálna hygiena pri odstraňovaní zubného kameňa bolestivá?
Ahojte. Chcela by som ísť na strojček lebo mam krivé zuby lenže mamina mi povedala že ak chcem ísť na strojček že musím ísť najprv na dentálnu hygienu. Lenže ja sa dosť bojím čo mi tam budú robit a hlavne sa bojím že ma to bude bolieť a pár týždňov dozadu som si objavila niečo na zube a ako som googlila zistila že to je zubný kameň. Bude to boliet keď mi budú ten zubný kameň odstraňovať?? Ďakujem za všetky odpovede 🙂)
@13uzivatelka11 Mňa strojček nebolel vôbec.Ani neviem čo by na ňom malo bolieť.
@nellka235 mna to bolelo a dost. Myslela som ze uteci v polke
Este bola neorijemna ku mne
Ked som pytala injekciu tak vraj pri tom sa nepicha.
Chces strojcek a odradi ta dentalna hygiena?Skrabkanie po suboch?Nebud smiesna.Jasne ze to neboli a ten strojcek ta tiez nebide prijemne steklit.
@nellka235 nie neboli, aspoň mna. Niekoho kto má citlivejšie zuby tak toho môže trosku bolieť, ale že by to vyslovene nejak moc bolelo, to určite nie. Niekde som videla v ponuke jednej zubnej kliniky, že robia s anestézou aj dentálnu. Ak sa bojíš skús si to pozisťovať či ti nedajú anestezu, ale ver tomu že to nič nie je…
@slavomira236 jasne že pichá, ale ako kde. Teraz som tu spominala že dokonca som to videla v jednej zubnej klinike že dá sa dať anesteza za príplatok
@martinmmartin vôbec to nie je neprijemne ako opisujes.

Ako pre koho.Niekto to môže cítiť veľmi citlivo.
Ja mám veľmi kvalitné zuby a napriek tomu mi to je nepríjemné.