Je kolonoskopia taká bolestivá?
Ahojte, v stredu idem na kolonoskopiu, doktor, ku ktoremu chodim nerobi to v narkoze zrejme nedava ani oblbovak. Strasne sa bojim, uz teraz vraciam zo strachu, nemozem spavat. Je ozaj toto vysetrenie take bolestive? 😲
Zdravím , bol niekto v MT na kolonoskopií s rajským plynom?
Ja som bola s rajskym plynom v NM a v pohode bezbolesti
ja som bola u doktora Sorfa v NM- ale ked davaju aj rajsky plyn to bude obdobne aj tam u vas....bolest nie iba taky tlak...vysetrenie vraj trva cca 10 minut ale ja som mala pocit ze to netrva ani minutu....mala som aj oblbovaciu inekciu aj teda plyn som si priplatila a pohoda
Zamalicko netreba sa bat Popredu len si to clovek zhorsi a k mate aj inekciu a este aj plyn tak by nemal byt problem ja teda fakt citila som iba tlak sem tam silnesi sem tam vobec presiel mi cele crevo az do tenkeho kusok vraj este ked skoncil sme sa zasmiali lebo ja ze to uz je hotovo ? A on a co by ste chceli ? Ale sak kludno mozem ist este raz :D
@ingrid56 prosim Vas ako ste zvládli tu kolonoskppiu u Mudr. BALÁŽA s tym krajským plynom? Prosím napíšte mi, dakujem
@jajahomolova úplne v pohodičke 😉 keď budete pekne dýchať plyn a zhlboka , tak sa nemáte čoho báť 😉 ani som nevedela, že som také niečo absolvovala .... skôr tam zo mňa malý šou 😂😂😂 zmena hlasu a bola som jak opita 😀 určite sa nemáte čoho báť 😉 ja by som bez rajakého nešla 😯
@ingrid56 ďakujem, bojím sa uz teraz😊
@jajahomolova určite sa nebojte 😉 ja som chodila s bolesťami brucha... a nakoniec sa s bruchom nevyriešilo nič a skončila som s nezhubným nádorom na štítnej na operačnom stole.... a to už boli stresy iné ..... vtedy som si povedala zlatá kolonoskopia 😉
@ingrid56 ďakujem čakám na termín lebo majú dovolenku.
@novana ahoj ty si bola pri plnom vedomí.. nedali ti nič nepichli žiaden oblbovak?
@svetluska82 ahoj ako si to zvládla.. aj tí pichli nejakú injekciu. Pamatas si vsetko?

@svetluska82 vidíš, hovorila som Ti, že to zvládneš. Som rada.🙂