icon

Je krvný tlak 125/97 pred narkózou rizikom?

18. aug 2025

Krvný tlak.
Liečim sa na krvný tlak ale vždy som mala problém s vrchným nie spodným.
A teraz toto čo to môže byt.
Je to veľmi zle,mám ísť v piatok do narkózy nieje to prosím nebezpečne?

anonym_787143
18. aug 2025

Počas dňa si mala krvný tlak aký? Veď takto sa to nedá vyhodnotiť podľa jednej hodnoty.

Mne pred narkózou zo stresu skočil tlak na 130/90 a nikto nič na to nepovedal. Úplne v pohode to brali.

janinah
18. aug 2025

Tak hlavne ludia nevedia spravne merat tlak...byt 15 minut v klude.potom zmerat spolu 3x na oboch rukach a urobit z toho priemer
Nestresuj.oni si s tlakom hravo poradia.

minenkaa
18. aug 2025
@anonym_787143

Počas dňa si mala krvný tlak aký? Veď takto sa to nedá vyhodnotiť podľa jednej hodnoty.

Mne pred narkózou zo stresu skočil tlak na 130/90 a nikto nič na to nepovedal. Úplne v pohode to brali.

@anonym_787143 to je krásny tlak narkozou aj kedy kolvek inokedy

guudy
18. aug 2025

Pred narkozou su vsetci ludia nervozni a prirodzene im stupne tlak. Na to je tam anesteziolog, aby si s tym poradil.

sisska96
18. aug 2025

však to je normálny tlak, ja som mala 160 a žijem

jankatusik
19. aug 2025

Pred operáciou sa robia predoperacne vyšetrenia aby sa predišlo nejakému riziku takze lekári vedľa lepšie ako tu na modrom koni či je to riziko či nie a pred operáciou dávajú lieky na ukľudnenie a tie znižujú tlak. Ten spodný vysoký pri strese. Takze sa určite nemusite obávať

autor
19. aug 2025
@jankatusik

Pred operáciou sa robia predoperacne vyšetrenia aby sa predišlo nejakému riziku takze lekári vedľa lepšie ako tu na modrom koni či je to riziko či nie a pred operáciou dávajú lieky na ukľudnenie a tie znižujú tlak. Ten spodný vysoký pri strese. Takze sa určite nemusite obávať

@jankatusik dnes ráno 133/101/90
Nikdy som nemala problém z dolným tlakom .
Ja sa liečim na vysoký tlak ale vrchny