Je lepšie ísť k psychológovi chlapovi alebo k psychologičke žene?
18. okt 2022
Poraďte čo je lepšie ísť k psychológovi chlapovi alebo k pdychologicke žene?Kto lepšie pochopi manželské problémy a problémy čo boli v detstve a pomôže mi to spracovávať?Nechcem aby sa mi vysmievali alebo aby pozerali na mňa s odporom.Vseliake životné príbehy sú a môj je dosť smutný.
Predošlá
Strana
z3
Takto to nezistis..musíš ísť na prvé stretnutie a podľa toho vycítis, či ti ten človek sedí, alebo nie.. skús si dať prvý termín u oboch.. a uvidíš..prvé stretnutia mávajú väčšina free ako ukážkové sedenia.. býva to väčšina len 30 min, ale uvidíš, že či to ide, alebo nie 😉
Predošlá
Strana
z3

Studujem za terapeuta a povedala by som ze vobec nezalezi na pohlavi ale na tom ako sa budes citit ty s tym clovekom na sedeni. Terapia je obojstanny vztach klient a terapeut, ak ti nesadne ani jedno pohlavie, hladala by som dalej take pohlavie ktoremu ty budes 100% doverovat. Je velmi tazke najst dobrého terapeuta, lebo terapia je intimna zalezitost kde potrebujes spracovat svoje emocie tym ze ich vytianes na povrch a to je strane emocne narocne a bolestive. To dosiahnes len vtedy ak sa budes citit bezpecne v prostredi ktore ti ten terapeut vytvori bez ohladu na pohlavie. Terapeut nema sudit ani sa vysmievat, ak to tak budes citit ze si sudena tak mu to povedz, aj terapeut je len clovek a tvoj zivotny pribeh mu moze vyvolat necakanu reakciu a zareaguje na nu neadkvatne tym ze klienta rani. Strasne ti drzim prsty, aby si hlavne nasla pomoc która ti pomoze byt stastna. Hlavne to nevzdavaj, lebo si nasla spravnu cestu. Bude to emocne náročné a bolestivé a úplně chapem tvoje obavy, ale výsledok bude stat za to🙂