icon

Je moje ochorenie príznakom boreliózy?

luckamiskoadamko
6. júl 2025

Dobrý deň prajem, prosím moze ist o boreliozu?

Je moje ochorenie príznakom boreliózy?
andrejka1974
6. júl 2025

Ano môže ísť treba vyhľadať lekára z krvi zistia a dajú hneď liečbu

jana_eyre_2
6. júl 2025

Áno, veru môže.. moja dcéra mala este väčšie ako je na foto, dostala ATB myslím že mesiac ich brala.. tiež to mala na podobnom mieste.. opakovane krvné testy potom ukázali že borelióza bola porazená..

patka06
6. júl 2025

Na fotke to vyzerá ako borelioza, zajtra choďte k lekárovi

balerina2025
6. júl 2025

@luckamiskoadamko ano, mala som take iste, a borelioza

mirokub
Odpoveď bola odstránená
janka54321
6. júl 2025

A tie, ktoré s tým máte skúsenosť...tento fľak sa objavi na mieste, kde bol kliešť?...alebo na inom mieste na tele?..ďakujem

jana_eyre_2
6. júl 2025
@janka54321

A tie, ktoré s tým máte skúsenosť...tento fľak sa objavi na mieste, kde bol kliešť?...alebo na inom mieste na tele?..ďakujem

@janka54321 mojej dcére sa objavil cca po 3tyzdnoch na mieste kde bol kliešť, ale fľaky vraj môžu byť aj inde na tele - tak mi vravela doktorka, nech to sledujem.. potom aj po rokoch od liečby, vždy sa dcéry pýta či ju napríklad nebolievaju kĺby alebo podobne..

kikusenka1
6. júl 2025

Bohužiaľ vyzerá to tak

kulumulu123
6. júl 2025
@janka54321

@janka54321 môže s objaviť kdekoľvek aj putovat po tele najprv je takýto postupne začne stred blednut a ostane iba akoby prstenec

balerina2025
7. júl 2025

@luckamiskoadamko ja som bola ale neskutocne unavena z nicoho nic, tocila sa mi hklava a bolelsi ma klby ( sla som k lekarke po mesiaci !) lenze ja som m yslela ze to mam len stipnute a tam som klista nemala ale stipla ma tam muska.,ziaden kliest

luckamiskoadamko
autor
7. júl 2025

Dakujem velmi pekne za VAse odpovede, ano dnes sme boli u DR, nasadila ATB, beru sa 21 dni s prestavkami, po niech sa berie krv, zevraj skor to nema vyznam, lebo nic nepreukazu......