icon

Je moje schudnutie v poriadku?

pupetko263
7. jún 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať či je to normálne mala som 62,2 kg a teraz mám 60,6 je to normálne že som schudla? Je pravda že mám trochu stres a tak okolo detí snažím sa jesť pravidelne a vážim sa skoro každý deň už mám z toho stresy neviem čo mám robiť

Strana
z2
nevenka
7. jún 2023

Necudujem sa, ked doktor stresuje z mojich 3 kil, co sli dole, lebo mam znova rozbehnutu hypertyreozu. Ale "nastastie" som este po porode dost tucna, takze sa nic nedeje a nasadil mi lieky, tak uz nebude stresovat 🙃😅. Ale takto??? Ja by som sa potesila na Tvojom mieste, ziadny sok.

pupetko263
autor
8. jún 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@nevenka tak môžem byť kľudná? Nepotrebujem psychiatria ako píšu ostatné len je to pre mňa šok keď som mala 62 kg a zrazu 60,6 kg a pritom sa snažím jesť pravidelne je pravda mala som dosť stresujúce obdobie v rodine a tak

Strana
z2