Je možné nahradiť Frontin liekom Neurol?
Ahojte manžel bere frontin 0,25 môže ho nahradiť neurolom 0,25 je to to iste alebo neurol silnejší?
Áno, je tam rovnaká účinná látka, aj xanax má rovnakú.
@pinkgirl manžel chce vysadiť keďže už bere nad rámec a psychiatrická mu nechce predpisovať tak ideme doma znižovať každý deň o štvrtku menej lenže už nemá vôbec frontin a co sa mu podarilo zohnať bol jediný neurol tak ďakujem ukludilo ma to som sa bala ze je to silnejšie
Vysadzat lieky a hocico riesit ohladom brania (zhananie inych liekov) sa naozaj ma najma s doktorom, ma to svoje opodstatnenie... A nie svojvolne podla uvazenia.
@ardnaxela1989 tieto dva su rovnake...xanax hoci v rovnakej davke je ucinnejsi/silnejsi
nevysadzuj každý deň o 1/4.... to je rýchlo... dostane absťáky
treba ísť pomalšie... aspoň každý 4--5 deň znižujte dávku...popr. mi napíš ako bral doteraz
@deti95060810 on bere aj antidepresiva on uz bol aj n a liečení a znovu sa do toho dostáva povedala mu doktorka ak bude brat antidepresiva nemusí brat vôbec frontin nič sa mu nestane len on si sám v hlave nahovárať ze mu bude to je na dlho len som sa bala ze neurol je silnejší preto som sa tu spýtala na nete som nenašla jednoznačnú odpoveď
@deti95060810 pred tím al brat polku ráno a polku večer a on bral 3aj 4 za deň dnes som mu dala 1 ráno a pobede polku a večer polku plus 3 krat denne antidepresiva a celkom do dnes dal myslím ze tie prve dni budi najhoršie
pomaly vysádzať... daj radšej magn., neurol pomenej...
@ardnaxela1989 to zase nemá až také vysoké dávky. 0.25 je najmenšia dávka a z toho polovica je málo. Frontin účinkuje inak ako antidepresíva, resp. účinkuje antidepresíva nemusia zabrať.
@ardnaxela1989 Držím palce, nech sa tej závislosti zbaví čím skôr. A hlavne tie tabletky odlož tak, aby ich nenašiel. Dávkuj a dávaj mu to ty. A už nikdy sa k týmto liekom nevrátiť. Prvé dni budú kruté. Pri týchto liekoch sú absťáky brutálne. Pre závislého a žiaľ aj pre okolie. A prezri všetko, či nemá niekde tajnú skrýšu.
práveže berie riadne dávky... kto vie ako dlho to už berie... skús len tak ako to má predpísané ...1/2 ráno, 1/2 večer... a o týždeň len 1/4 ráno, 1/4 večer...
a potom keď to zvládne tak len každý druhý deň ...

@ardnaxela1989 kludne, je to to iste