Je na odhalené krčky zubov lepší Curasept alebo Elmex?
Mám odhalené a opuchnuté dasno a krčky a dosť ma z toho bolia zuby je to citlivé aj na teplé aj zimné čo mám robiť oplatí sa ísť ku zubárovi
@chrobacik41 a čo vám s ním urobila? Ja používam elmex complextion a ústnu vodu corsodyl ale neviem či to nejak pomáha :/ rozmýšľam nad kúpim toho gélu a že zavolám zubárke či mám prísť
Treba ist k zubarovi, mozes mat na nich aj kazy, ja mam vela zubov takto porobenych a nebolia. Ale sklovinu mam znicenu, zuby citlive celkovo, pomaha mi pasta Elmex Sensitive Professional, nie ta obycajna. Ale ak tam mas kazy, treba to osetrit. Takze smer zubar.
Akurát dnes mi zubár zablomboval odhalené krčky, vôbec to nebolelo , takže smer zubár
@nevenka kaz by som nemala mať lebo asi cca pred 3 mesiacmi mi ho plombovala
@lagunka0000 ako to vám na zub dala plombu ? Neodstava vám to?
To je taka speci hmota ani to nevidieť, teraz je to super, znovu všetko v pohode jem, nič mi nevadí ani studené ani teplé

Áno jednoznačne smer zubár!teraz nedávno mi zubárka zachránila zub co som si myslela ze pôjde von. Druhý zub som mala tiež odhalený krcek a ten mi tiež urobila a mam to ok. Poradila by som elmex sensitiv ustnu vodu ta mi veľmi pomohla! A zubna pasta biorepair taká červená je aj taká priamo na ďasná ale ta mi nepomohla ale tá červená mi pomohla. A ešte mi pomohlo vyplachovanie so salviou. Držím palce a ako píšem určite smer zubár ak sú tie krcky viditelne odhalené.