icon

Je normálna bolesť ucha pri zápale dutín?

13. okt 2025

Minuly tyzden ma skolila viroza a hned to preslo na dutiny a usi. Uz druhu noc choroby ma zacalo boliet v uchu. Nie je to silna bolest, skor neprijemna. Bola som v piatok u dr. Predpisala atb a otobacid. No to ucho este stale citim. Rano som myslela ze je to uz ok. Ale po vyfukani nosa, zase zacal ten neprijemny pocit v uchu. Je toto normalne? Potrebuju len atb dlhsi cas kym zaucinkuju? Dakujem

ivanakal
13. okt 2025

Ano, potrebuje to cas. S mojim synom som vela krat chodila na pohotovost, kvoli uchu. Vzdy ked zostal nachladnuty, tak z nadchy ho bolelo ucho. A trvalo niekolko dni, kym ho to preslo.

anonym_911e14
13. okt 2025

@anonym_autor berieš lieky od piatku veď to potrebuje čas.Davaj si kvapky a dobre to vylez

janinah
13. okt 2025

Davat kvapky do nosa Nasivin alebo nieco podobne.

autor
13. okt 2025
@janinah

Davat kvapky do nosa Nasivin alebo nieco podobne.

@janinah pouzivam muconasal sprej. Moze byt aj ten ci vymenit za tie Nasivin kvapky?

tomatooo
13. okt 2025

mne stále zaberie cesnak do ucha. štvrťku zabaliť do gázy a vložiť do ucha.. vyskušaj 🍀

katesocka
13. okt 2025
@anonym_autor

@janinah pouzivam muconasal sprej. Moze byt aj ten ci vymenit za tie Nasivin kvapky?

@anonym_autor určite vymen za kvapky, keď kvapkas do tej nosnej dierky, na ktorej strane ťa bolí ucho, tak pri kvapkani zaklon hlavu mierne hlavu do tej strany a chvíľu lež

luxus10
13. okt 2025

ano, je normalne ked boli uch, vyborne zabera pamykon 2 kv. do kazdeho ucha 4x denne 7 dni...

autor
13. okt 2025
@luxus10

ano, je normalne ked boli uch, vyborne zabera pamykon 2 kv. do kazdeho ucha 4x denne 7 dni...

@luxus10 beriem celkove atb tak tie hadam zaberu tiez, pamycon mi dr nepredpisal

mullerova46
13. okt 2025

@anonym_autor mne na zápal dutín veľmi dobre funguje sinupret akut ten je bylinkový. Skúste nič ním nepokazíte

autor
13. okt 2025
@mullerova46

@anonym_autor mne na zápal dutín veľmi dobre funguje sinupret akut ten je bylinkový. Skúste nič ním nepokazíte

@mullerova46 ano ano ten beriem ako doplnkovu liecbu

luxus10
Autor odpoveď zmazal
luxus10
13. okt 2025
@anonym_autor

@mullerova46 ano ano ten beriem ako doplnkovu liecbu

@anonym_autor ved dr. zavolaj, nech ti predpise...pamykon v uchu zabera okamzite..