icon

Je normálne mať zášklby perou a bolesť?

3. dec 2024

Ahojte od včera mi chvíľkami trhá spodnou perou len ľavou časťou dosť ma aj včera hlava bolela aj dnes ale tak za očami a príde mi že z kašľa. Ale ja tu už stresujem s cievnou príhodou 🙈 vo myslíte je to normálne ? Magnézium som si včera dala

deedol
3. dec 2024

mala som to pred par dnami, len hornou perou mi trhalo. dala som si magnerot kazdy den 1tbl, preslo to asi po 4 dnoch, uz ma islo porazit. a vzapati som ochorela - klasika bolest hlavy, potom sople, kasle a najnovsie nemam hlas.

autor
3. dec 2024

@deedol ja som veru chorá už druhý týždeň ale tlak mám 104/67 neviem či si dať magnézium aby mi ho ešte neznizilo

lindayaaa
3. dec 2024

stáva sa to neboj pi vodu čistú mozes si dat aj magnezium. To by ti tlak nemalo znížiť az tak.

werony_n
3. dec 2024

Ja práveže na znížený tlak beriem magnézium, mam to odporúčané lekárom.

mima172
3. dec 2024

Okrem Mg si daj aj Bkomplex. Mne keď cuká perou alebo očným viečkom, tak si nasadím Bkomplex a do pár dní je dobre. Vyber aspoň 1 balenie, napr B komplex od Zentivy (je dôležité, aby obsahoval aj B12). A k Mg a nízkemu tlaku. Mne gynekologička vysvetľovala, že Mg tlak reálne neznižuje ale ho akoby vyrovnáva. Mala som tlak 88/55, vystrašená som jej volala a ona hneď kázala vziať si Mg.

grof_monte_christo
3. dec 2024

Trhá ti aj očným viečkom? Aj ja to občas mávam, magnezko vždy zabralo.

autor
3. dec 2024

@grof_monte_christo viečkom nie