Je odmietnutie krvných testov trestne stíhané?
Dobrý deň, ake následky môžem mať ak odmietnem krvné testy? Je to nejako trestne stihane?
Zajtra zavolam na hygienu ci tam musim ist
Lebo tu sa asi odpovedi nedockam
A zmení sa tvoj postoj,keď ti niektorá napíše,že áno je to trestné? Už ti tie ihly začnú vadiť menej? Alebo? 😏
Neodidu, lebo je nutne to robit... si sibnuta?? vsak keby to ten lekar nerobil, ked treba ako vysetri tych pacientov?
A ake tresne stihanie? ty sa nebojis ze napr. nie si dostatocne preliecena a mla by si sa uistit, ze si.. aj ked budes musiet vydrzat nejaky ten odber? ci to ta nebude stresovat, ze ti nieco moze byt este?? Neviem ci rotavirus je ochorenie, ktore by bolo nejake "sledovane" a neliecenie, nedovysetrovanie by bolo trestne = ale teda netusim, ano spytaj sa na hygiene (nie, nemaju tam co ine robit, len riesit hysterky...) = ale je pre niektorych ludi naozaj vazne, bolo by vhodne keby si to neroznasala.
Ked mas ist na kontrolny odber, preco by ti mali nieco ine robit? sestra tiza par sekund vezme krv a vybavene. Fakt niektorych ludi by mali preplieskat radsje rovno medzi dverami.Mne keby pride takyto pacient, tak ja neviem.. ta ceska lekarka by bola anjelik oproti mne... bozska trpezlivost.
Áno, máš tam ísť! Dostala si viackrát odpoveď. Pre seba, ale aj pre svoje okolie. S dieťaťom som bola hospitalizovaná 2x s rotavírusom, chytila som od neho, u mňa neprepukli príznaky, len nevoľnosť na zvracanie, dieťa na infúziách... Dá sa naň aj očkovať maličké deti, ale po čase stráca účinnosť. Riziko je to aj pre starých ľudí, liečiacich si závažné ochorenia. A áno, bolo Ti napísané, že je na to paragraf, ak si si vedomá infekčnej choroby a šíriš ju neliečená ďalej. Tebe potvrdia, alebo vyvrátia diagnózu. Alebo Ťa bavia debaty tu na MK?
Akože nie? Véd ti už odpovedali. Čítaš vôbec?
Nerozumiem niektorým ľuďom.Ty nechces vedieť či si zdravá?Malým deťom beru krv, keď máš fóbiu daj si napísať lieky a neblokuk lekára pre tých, čo potrebujú vyšetrenie.
@simca06022011 to je moc
@belbel a ked som Zdravá?
Zajtra tam zavolam, aj ked som volala minule, nedvihali, pisala som mail, neodpisali
Predpokladam ze nechodis k zubarovi gynekologovi na preventivky...... spravas sa horsie ako male dieta.
Zdrava nie si.
@bielasovicka tak ziadna odpoved nebola taka aka sa ocakavala. Vsetky vieme aku ocakava. Este dobre, ze ma "len" rotavirus, nie tyfus.
A čo keď nie si zdravá?
Ako môžeš vedieť,že si zdravá?
@januska12323
@koniarova necitim sa choro, neprehana ma po rotaviruse
Ani ľudia s rakovinou sa roky necítia choro.
Citala som dalsie diskusie, 🙈tu ani psycholog nestaci.
@viestta no ktovie co ešte ma 🫣
Ale ja sa s malou dušičkou aj "modlím",aby boli takýto ľudia zdraví,pretože si neviem predstaviť,keby mala závažnejšiu chorobu a bola riziko pre iných 😶
@koniarova no neviem ci by zvládla pôrod keď sa aj ihly boji
@bielasovicka čo by jej ostávalo. 🤣🤣🤣
Snáď nemáš rodinu
vyhladaj si na internete vyraz bacilonosic a pozorne si precitaj vsetko co o tom pisu
Príznaky mať nemusíš, to hádam vieš.
@koniarova predpokladam, ze deti nema. V minulej diskusii pisala, ze ku gynekologovi nechodi (aby jej nahodou p**u nevidel). Takze jedine, ze by niekde doma rodila...
@diewcatqoo jaaj. Ona je tu varená, pečená?
@diewcatqoo ako by k tomu dietatu prisla? Vsak na to treba (zvycajne) chlapa a sex

@sisa_s ti odpovedala , tak odpoveď mas