icon

Je odmietnutie krvných testov trestne stíhané?

15. apr 2025

Dobrý deň, ake následky môžem mať ak odmietnem krvné testy? Je to nejako trestne stihane?

marhulka13
15. apr 2025

@sisa_s ti odpovedala , tak odpoveď mas

autor
15. apr 2025

Zajtra zavolam na hygienu ci tam musim ist

autor
15. apr 2025

Lebo tu sa asi odpovedi nedockam

zuzanita1609
15. apr 2025

A zmení sa tvoj postoj,keď ti niektorá napíše,že áno je to trestné? Už ti tie ihly začnú vadiť menej? Alebo? 😏

simca06022011
15. apr 2025

Neodidu, lebo je nutne to robit... si sibnuta?? vsak keby to ten lekar nerobil, ked treba ako vysetri tych pacientov?
A ake tresne stihanie? ty sa nebojis ze napr. nie si dostatocne preliecena a mla by si sa uistit, ze si.. aj ked budes musiet vydrzat nejaky ten odber? ci to ta nebude stresovat, ze ti nieco moze byt este?? Neviem ci rotavirus je ochorenie, ktore by bolo nejake "sledovane" a neliecenie, nedovysetrovanie by bolo trestne = ale teda netusim, ano spytaj sa na hygiene (nie, nemaju tam co ine robit, len riesit hysterky...) = ale je pre niektorych ludi naozaj vazne, bolo by vhodne keby si to neroznasala.

Ked mas ist na kontrolny odber, preco by ti mali nieco ine robit? sestra tiza par sekund vezme krv a vybavene. Fakt niektorych ludi by mali preplieskat radsje rovno medzi dverami.Mne keby pride takyto pacient, tak ja neviem.. ta ceska lekarka by bola anjelik oproti mne... bozska trpezlivost.

belbel
15. apr 2025

Áno, máš tam ísť! Dostala si viackrát odpoveď. Pre seba, ale aj pre svoje okolie. S dieťaťom som bola hospitalizovaná 2x s rotavírusom, chytila som od neho, u mňa neprepukli príznaky, len nevoľnosť na zvracanie, dieťa na infúziách... Dá sa naň aj očkovať maličké deti, ale po čase stráca účinnosť. Riziko je to aj pre starých ľudí, liečiacich si závažné ochorenia. A áno, bolo Ti napísané, že je na to paragraf, ak si si vedomá infekčnej choroby a šíriš ju neliečená ďalej. Tebe potvrdia, alebo vyvrátia diagnózu. Alebo Ťa bavia debaty tu na MK?

bielasovicka
15. apr 2025

Akože nie? Véd ti už odpovedali. Čítaš vôbec?

luccija
15. apr 2025

Nerozumiem niektorým ľuďom.Ty nechces vedieť či si zdravá?Malým deťom beru krv, keď máš fóbiu daj si napísať lieky a neblokuk lekára pre tých, čo potrebujú vyšetrenie.

autor
15. apr 2025

@simca06022011 to je moc

autor
15. apr 2025

@belbel a ked som Zdravá?

autor
15. apr 2025

Zajtra tam zavolam, aj ked som volala minule, nedvihali, pisala som mail, neodpisali

natalka13
15. apr 2025

Predpokladam ze nechodis k zubarovi gynekologovi na preventivky...... spravas sa horsie ako male dieta.
Zdrava nie si.

viestta
15. apr 2025

@bielasovicka tak ziadna odpoved nebola taka aka sa ocakavala. Vsetky vieme aku ocakava. Este dobre, ze ma "len" rotavirus, nie tyfus.

januska12323
15. apr 2025

A čo keď nie si zdravá?

koniarova
15. apr 2025

Ako môžeš vedieť,že si zdravá?

autor
15. apr 2025

@januska12323
@koniarova necitim sa choro, neprehana ma po rotaviruse

koniarova
15. apr 2025

Ani ľudia s rakovinou sa roky necítia choro.

natalka13
15. apr 2025

Citala som dalsie diskusie, 🙈tu ani psycholog nestaci.

koniarova
15. apr 2025

@natalka13 ani psychiater. Toto ju už ale ozaj vážna fóbia. Vôbec si neviem predstaviť, že má autorka deti.

bielasovicka
15. apr 2025

@viestta no ktovie co ešte ma 🫣

zuzanita1609
15. apr 2025

Ale ja sa s malou dušičkou aj "modlím",aby boli takýto ľudia zdraví,pretože si neviem predstaviť,keby mala závažnejšiu chorobu a bola riziko pre iných 😶

bielasovicka
15. apr 2025

@koniarova no neviem ci by zvládla pôrod keď sa aj ihly boji

koniarova
15. apr 2025

@bielasovicka čo by jej ostávalo. 🤣🤣🤣

doriiis
15. apr 2025

Snáď nemáš rodinu

viestta
15. apr 2025

vyhladaj si na internete vyraz bacilonosic a pozorne si precitaj vsetko co o tom pisu

januska12323
15. apr 2025

Príznaky mať nemusíš, to hádam vieš.

diewcatqoo
15. apr 2025

@koniarova predpokladam, ze deti nema. V minulej diskusii pisala, ze ku gynekologovi nechodi (aby jej nahodou p**u nevidel). Takze jedine, ze by niekde doma rodila...

koniarova
15. apr 2025

@diewcatqoo jaaj. Ona je tu varená, pečená?

viestta
15. apr 2025

@diewcatqoo ako by k tomu dietatu prisla? Vsak na to treba (zvycajne) chlapa a sex

koniarova
15. apr 2025

@viestta a ona vlastne pichačky nemusí. 😁😁😁😁