Je odmietnutie krvných testov trestne stíhané?
Dobrý deň, ake následky môžem mať ak odmietnem krvné testy? Je to nejako trestne stihane?
Áno je trestné ak pracuješ s potravinami, alebo s chránenými ľuďmi ako sú chorý, starší a deti.
Ak máš ochorenie ktoré môže ohroziť iných a neliečiš sa. Na čo ťa predsa museli upozorniť.
Ved zajtra zavolam na hygienu ci vazne musim, potom ked tak sa objednam
Odpovies uz konecne kde robis?
počuj v sobotu ma odviezla záchranka a dostala som 5 injekci jednu kontrastnu látku do žili 4 infúzie a 4 krát mi odboerali krv aj s prsta aj zo žili.A predstav si nemala som žiaden ani najmenši dôvod plakať.
Co ste na nu zle ? Fobie su bežná vec
@terezkaarthuramax fobie sa liecia u psychiatra. Obzvlast take, ktore cloveka ohrozuju na zivote. Keby dostala trombozu zomrie, ked si nebude pichat antikoaluganty.
Pozrite, ja ked som mala rotavirus som bola do par dni fit jak ryba, vraj vsetko je v poriadku, stale neviem preco by som tam mala ist. Z krvi a doktorov mam fobiu a strach (nemozem zato) a je to moja vec. Zajtra tam proste zavolam a opýtam sa ci to je nutne, aj ked vraj všetko uz je v pohode (povedala obvodna)
@bosorkabb preco by som nemohla? To by sa musela odo mnna nakazit aj moja rodina ked to este mam stale v sebe
@bosorkabb uz som vyliečená
@diewcatqoo partnera momentalne nemam
Uz si to tu riesila
Mala si to predsa nariadene uradom nie
Prečo by nemal rád svoju prácu, má ju rád, ale určite nepcha prsty do zadku ľuďom zo zábavy, ale len keď je to potrebné. Okrem toho téma sa mi zdá vymyslená, na rotavirus sa žiadne testy z krvi nerobia a už dupľom ich nenahlasuje hygiena ani nerieši gastroenterológ.
Dnes som tam volala, povedali ze sa krvne testy po rotaviruse nerobia, je to len odporucane. Mne robili testy par dni potom ako sa mi to zlepsilo a boli v poriadku, povedali ze potom nemusim. Asi som ich zle pochopila
Strach z ihiel mam preto lebo sa mi nevedeli trafit do zily, ale uz som si povedala ze sa ich tolko bat nebudem
Tipujem, ze nemáš ani žiadne z očkovaní, napríklad TBC, čierny kašeľ ci tetanus, keď sa ako soplave decko bojíš ihiel. Objednaj sa k psychiatrovi radšej a ries tieto svoje stavy

@viestta pravda... ale mozno sex jej nevadi, ktovie 🤷♀️