Je odmietnutie nového termínu MRI vyšetrenia správne?
Dobry den,
Prosim ako by ste riesili situaciu - este pred letom som bola objednana na specializovane MRI vyswtrenie aj s podanim kontrastnej latky a musela som prijst s doprovodom, lekarka mi dala termin cez sms ale bola som chora plus doprovod sa nevedel uvolnit, tak som im volala a termin zrusila s tym ze sa objednam neskor, nasledne som bola dlhodobo pracovne v zahranici...teraz som chcela termin a povedali mi ze ak som zrusila ten ich povodny ocividne som v poriadku a nic mi nie je pricom oni sami navrhli ze ta MRI by sa mala realizovat...lekarka mi teraz odmietla dat novy termin, je takyto postup v poriadku?
@anonym_autor môjho manžela tak vyradila z evidencie a musel si hľadať novú lekárku. Tiež sa nevedel dostaviť na ich termín.
@anonym_autor hneď keď si rušila prvý termín si si mala vyžiadať nový... žiaľ čakačky sú aké sú... u nás doma sa všetko prispôsobuje termínom u lekára žiaľ...
@mimaapeto len to som zial nevedela pretoze som nevedela kolko presne budem v tom zahranici...
@anonym_autor hneď keď si rušila prvý termín si si mala vyžiadať nový... žiaľ čakačky sú aké sú... u nás doma sa všetko prispôsobuje termínom u lekára žiaľ...
@mimaapeto len tam ani neslo o cakacky ale skor o to ze ked som zrusila ich termin tak som ocividne zdrava a vysetrenie nepotrebujem pritom do spravy napisala zd to vysetrenie je potrebne...pride mi to ako sikana
@anonym_autor na MR-ko nie je potrebny doprovod, kludne si tam mohla ist sama. Zbytocne si si ho vyplytvala. Su to terminy, ktore sa tazko zhanaju... Jedine sa objednat na ine pracovisko.
@anonym_autor na MR-ko nie je potrebny doprovod, kludne si tam mohla ist sama. Zbytocne si si ho vyplytvala. Su to terminy, ktore sa tazko zhanaju... Jedine sa objednat na ine pracovisko.
@nelca84 oni sami mi napisali ze doprovod mat musim lebo to bolo s pouzitim kontrastnej latky a ze v pripade ak by mi prislo zle...cize toto bola ich poziadavka...a bohuzial aj po tychto kontrastnych velmi casto vraciam cize ten doprovod bol fakt nutny
@anonym_autor ja som rada, ze kvoli takym nezodpovednym ludom ako si ty, neblokuju dalsi termin ludom ktori to potrebuju a aj vysetrenie absolvuju. Klames, nikdy nie je ich poziadavka na doprovod, ako pises, max je to odporucanie. Mala si ist vtedy ked ti dali termin a nevymyslat ako male decko.