icon

Je odmietnutie nového termínu MRI vyšetrenia správne?

10. sep 2025

Dobry den,

Prosim ako by ste riesili situaciu - este pred letom som bola objednana na specializovane MRI vyswtrenie aj s podanim kontrastnej latky a musela som prijst s doprovodom, lekarka mi dala termin cez sms ale bola som chora plus doprovod sa nevedel uvolnit, tak som im volala a termin zrusila s tym ze sa objednam neskor, nasledne som bola dlhodobo pracovne v zahranici...teraz som chcela termin a povedali mi ze ak som zrusila ten ich povodny ocividne som v poriadku a nic mi nie je pricom oni sami navrhli ze ta MRI by sa mala realizovat...lekarka mi teraz odmietla dat novy termin, je takyto postup v poriadku?

mimaapeto
10. sep 2025

@anonym_autor hneď keď si rušila prvý termín si si mala vyžiadať nový... žiaľ čakačky sú aké sú... u nás doma sa všetko prispôsobuje termínom u lekára žiaľ...

anonym_774aee
10. sep 2025

@anonym_autor môjho manžela tak vyradila z evidencie a musel si hľadať novú lekárku. Tiež sa nevedel dostaviť na ich termín.

autor
10. sep 2025
@mimaapeto

@anonym_autor hneď keď si rušila prvý termín si si mala vyžiadať nový... žiaľ čakačky sú aké sú... u nás doma sa všetko prispôsobuje termínom u lekára žiaľ...

@mimaapeto len to som zial nevedela pretoze som nevedela kolko presne budem v tom zahranici...

autor
10. sep 2025
@mimaapeto

@mimaapeto len tam ani neslo o cakacky ale skor o to ze ked som zrusila ich termin tak som ocividne zdrava a vysetrenie nepotrebujem pritom do spravy napisala zd to vysetrenie je potrebne...pride mi to ako sikana

nelca84
10. sep 2025

@anonym_autor na MR-ko nie je potrebny doprovod, kludne si tam mohla ist sama. Zbytocne si si ho vyplytvala. Su to terminy, ktore sa tazko zhanaju... Jedine sa objednat na ine pracovisko.

autor
10. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor na MR-ko nie je potrebny doprovod, kludne si tam mohla ist sama. Zbytocne si si ho vyplytvala. Su to terminy, ktore sa tazko zhanaju... Jedine sa objednat na ine pracovisko.

@nelca84 oni sami mi napisali ze doprovod mat musim lebo to bolo s pouzitim kontrastnej latky a ze v pripade ak by mi prislo zle...cize toto bola ich poziadavka...a bohuzial aj po tychto kontrastnych velmi casto vraciam cize ten doprovod bol fakt nutny

mimaapeto
10. sep 2025
@anonym_autor

@mimaapeto len to som zial nevedela pretoze som nevedela kolko presne budem v tom zahranici...

@anonym_autor tak žiaľ...

anonym_963aa3
10. sep 2025

@anonym_autor ja som rada, ze kvoli takym nezodpovednym ludom ako si ty, neblokuju dalsi termin ludom ktori to potrebuju a aj vysetrenie absolvuju. Klames, nikdy nie je ich poziadavka na doprovod, ako pises, max je to odporucanie. Mala si ist vtedy ked ti dali termin a nevymyslat ako male decko.