Je potrebné mať CD z magnetickej rezonancie?
Dobry den prosim vas je potrebne CD z magnetickej rezonancie? Nakolko nebola kolonka vyziadania aj CD som na to uplne zabudla a ci by sa dalo dodatočne aj poslat postou kedze nie som z okolia kde mi to robili .....
je dobre mat cd nakolko dr nemusia mat prepojeny system z ambulanciou kde ti ho robili. postou ti ho poslu ale vopred si mala uhradit za to poplatok, takto je potrebne tam prist osobne a vypytat si ho neviem kde presne si bola u nas to takto funguje
@kacena4 dakujem za odpoved bola som v nitre klinika orbis oni sa len pytali kde maju poslat vysledky a povedala som mozu priamo k dr ktory ma poslal...
@jajusa26 keby lekár to CD chcel, tak si to označí
@janai1 to nie je o tom, niekedy lekar nie je prepojený so systémom, nejde otvoriť poslany súbor s výsledkami. Co vsak je najdôležitejšie ak pacient potrebuje konzultovať aj inde, tak CD potrebuje.
@jajusa26 no zavolaj si a informuj sa. Ale skor budeš musieť prísť osobne, aj kvoli úhrade poplatku. CD sa dava hneď po vyšetrení, poštou ho pracoviska bežné neposielaju.
@janai1 to nie je o tom, niekedy lekar nie je prepojený so systémom, nejde otvoriť poslany súbor s výsledkami. Co vsak je najdôležitejšie ak pacient potrebuje konzultovať aj inde, tak CD potrebuje.
@jajusa26 no zavolaj si a informuj sa. Ale skor budeš musieť prísť osobne, aj kvoli úhrade poplatku. CD sa dava hneď po vyšetrení, poštou ho pracoviska bežné neposielaju.
@gemerka17 dakujem za odpovede
este existuju cd mechaniky? 😉 ja uz v laptope nemam kde zasunut
este existuju cd mechaniky? 😉 ja uz v laptope nemam kde zasunut
@katulienkax lekári to dajú náhodou do systému v nemocnici nám to z inej nemocnice nahodili do systému tam kde robia mri v bemocnoci a lekár to potom uvidel
@gemerka17 tak nemajú problém poslat postou veľmi milí a ochotní su tam

je dobre mat cd nakolko dr nemusia mat prepojeny system z ambulanciou kde ti ho robili. postou ti ho poslu ale vopred si mala uhradit za to poplatok, takto je potrebne tam prist osobne a vypytat si ho neviem kde presne si bola u nas to takto funguje