Je povinné podstúpiť psychiatrické vyšetrenie do 30 dní?
Dobry den, chcem sa spytat ak prislo cloveku ze ma do 30 dni absolvovat vysetrenie u psychiatra ci nie je zavisly na alkohol, kvoli odobratemu vodicaku.. ci je povinnost to absolvovat ked mu aj tak vodicak teraz nevratia lebo ho ma odobraty na 2 roky.. ci moze ist napriklad aj o polroka na take vysetrenie, dakujem
@peterlulon ked to neabsolvujes tak ani po 2 rokoch ti nevrátia vodičak
@markusrasford a ked dolozim papier napriklad o rok tak ani vtedy ho po 2 rokoch nevratia ?
@markusrasford a ked dolozim papier napriklad o rok tak ani vtedy ho po 2 rokoch nevratia ?
A kvôli čomu sa tomu vyšetreniu brániš? Si závislý na alkohole?
@peterlulon
A kvôli čomu sa tomu vyšetreniu brániš? Si závislý na alkohole?
@peterlulon
@dzulli1980 nejde o mna, a nie clovek nie je zavisly len jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde ze vypil aby ten papier dostal ze nie je zavisly
@dzulli1980 nejde o mna, a nie clovek nie je zavisly len jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde ze vypil aby ten papier dostal ze nie je zavisly
@peterlulon tak si treba stanovit priority- grilovacky s vypitim alebo vodicak
@peterlulon dúfam, že takýto papier nikto nevydá. Pokiaľ mu príde normálne pri grilovačke piť a sadnúť za volant, nedokáže sa obmedziť napriek tomu že vie, že bude šoférovať…tak je závislý!
Akože na grilovačke, opekačke si vypije a potom sadne za volant? ... tak takému by som vodičák nevrátila nikdy ... a áno, je závislý ... keď sa nedokáže ani na grilovačke, opekačke vzdať chľastu napriek tomu, že vie, že potom bude šoférovať.
@peterlulon
@peterlulon dúfam, že takýto papier nikto nevydá. Pokiaľ mu príde normálne pri grilovačke piť a sadnúť za volant, nedokáže sa obmedziť napriek tomu že vie, že bude šoférovať…tak je závislý!
@palicka ake na grilovacke sadne za volant? O tom tu vobec nebola rec ze sada za volant ked pije na grilovacke, treba citat s porozumenim
@palicka sak ziadne za volant pri piti na geilovacke preboha sak ked vypije na geilovacke nesoferuje potom wtf ?? Ja som nic take nenapisal, ale ze vypije na grilovacke nie ze sada za volant po vypiti na grilovacke
@palicka sak ziadne za volant pri piti na geilovacke preboha sak ked vypije na geilovacke nesoferuje potom wtf ?? Ja som nic take nenapisal, ale ze vypije na grilovacke nie ze sada za volant po vypiti na grilovacke
@peterlulon nejde o mna, a nie clovek nie je zavisly len jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde ze vypil aby ten papier dostal ze nie je zavisly…. No niekto z nás dvoch nevie.. to je pravda… ale mám pocit, že ja to nie som…. A dúfam, že vidicak späť nedostane…
@peterlulon nejde o mna, a nie clovek nie je zavisly len jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde ze vypil aby ten papier dostal ze nie je zavisly…. No niekto z nás dvoch nevie.. to je pravda… ale mám pocit, že ja to nie som…. A dúfam, že vidicak späť nedostane…
@palicka ano a ja to nebudem, kedze tam nikde nepise ze sada za volant po vypiti na grilovacke, nech sa paci robte si co len chcete 😀
@palicka ano a ja to nebudem, kedze tam nikde nepise ze sada za volant po vypiti na grilovacke, nech sa paci robte si co len chcete 😀
Keď je dotyčný taký poctivý, nechápem, prečo má problém podstúpiť takéto vyšetrenie ... bežne sa to robí .... zrejme kdesi bude problém, či?
@peterlulon
Cize zaver, musim podstupit vysetrenie teraz. Nie o pol roka, ani o rok. Potom vodicak nedostane v stanovenom termine a ani nemoze poziadat o skratenie trestu.
Keď je dotyčný taký poctivý, nechápem, prečo má problém podstúpiť takéto vyšetrenie ... bežne sa to robí .... zrejme kdesi bude problém, či?
@peterlulon
@dzulli1980 ja som sa iba pytal zo zaujimavosti nie s tym ze ma problem, zaujimalo ma to tak som sa to opytal nic viac .. to ci on bude nebude mat neriesim, mna jednoducho iba toto zaujimalo
Cize zaver, musim podstupit vysetrenie teraz. Nie o pol roka, ani o rok. Potom vodicak nedostane v stanovenom termine a ani nemoze poziadat o skratenie trestu.
@billy_jean ďakujem
A este, ak ma problem absolvovat lekarske vysetrenie kvoli alkoholu na grilovackach a opekackach, ktorych sa nechce vzdat, tak je zavisly na alkohole.
A este, ak ma problem absolvovat lekarske vysetrenie kvoli alkoholu na grilovackach a opekackach, ktorych sa nechce vzdat, tak je zavisly na alkohole.
@billy_jean nie nejde o to ze ma problem sa vzdat ale ze predtym ako sa to stalo to tak bolo nie teraz
@billy_jean nie nejde o to ze ma problem sa vzdat ale ze predtym ako sa to stalo to tak bolo nie teraz
@peterlulon tak ak teraz nepije, tak preco nechce ist na vysetrenie. On soferoval pod vplyvom.
@peterlulon tak ak teraz nepije, tak preco nechce ist na vysetrenie. On soferoval pod vplyvom.
@billy_jean nie nechce len som sa pytal zo zaujimavosti ze co ak nic viac
@peterlulon fakt nevidíš či nečítaš,čo píšeš? “jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde”- teda je naliaty nonstop? A pýtam sa lenntak, lebo ma zaujíma… no iste… a mňa zaujíma, kedy poletí Balú na mesiac…
@peterlulon fakt nevidíš či nečítaš,čo píšeš? “jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije, kvoli tomu sa pytam ze zoberu krv tak jasne ze vyjde”- teda je naliaty nonstop? A pýtam sa lenntak, lebo ma zaujíma… no iste… a mňa zaujíma, kedy poletí Balú na mesiac…
@palicka mozno zajtra 😅😅😅
A keď ti odobrali vodičák a mal si alkohol v sebe, tak to znamená, že si opitý sadol za volat nie? Teda nie ty, kamarát 😄
A keď ti odobrali vodičák a mal si alkohol v sebe, tak to znamená, že si opitý sadol za volat nie? Teda nie ty, kamarát 😄
@earlgrey ja urcite nie 😉
@peterlulon keď viem ze idem na testy tak pred tým nepijem ani na grilovacke. Ale keď sú špekulácie ze odložiť ten test a neviem co, tak zjavne ten problém s alkoholom je!
@peterlulon veď sa objednaj na to vyšetrenie, aj tak termín vyšetrenia bude až za nejaký čas, určite nie hneď. A od dnes až do vyšetrenia prestaň chlastat úplne, nebudeš mať v krvi nič. Prospeje to tebe a aj ostatným účastníkom cestnej premávky.
@peterlulon tu vobec nejde o alkohol v krvi.posudzovat budu vysledky pečene.Alkoholik ma totiz ine hodnoty.Pečen sa dlho regeneruje takze uvidia hned ci chlasta prilezitostne alebo denne
Nemam skusenost. Len uvazujem. Skory termin potreby vysetrenia moze byt z dovodu, ze ak sa zisti zavislost, tak to moze zacat riesit a poriesit, kym dostane spat vodicak. Grilovacky, chatovacky, oslavy a neviem co, su len vyhovorky. Tam nie je povinnost pit a ani pit tak vela, aby clovek aj na druhy den nafukal, kedze tvrdis, ze nesada hned za volant.
@peterlulon Snáď tie grilovačky, opekačky nie sú každý deň. Ak tam je napísané do 30 dni, tak aký je problem? Tu ten problém s alkoholom bude (veď z akého dôvodu vôbec mu zobrali vodičský).
Poradila by som, nech na testy radšej ani nechodí a o vodičský nežiada spat, ak mu je ľúto kvôli tomu stráviť nejakú opekačku bez alkoholu.
@peterlulon Snáď tie grilovačky, opekačky nie sú každý deň. Ak tam je napísané do 30 dni, tak aký je problem? Tu ten problém s alkoholom bude (veď z akého dôvodu vôbec mu zobrali vodičský).
Poradila by som, nech na testy radšej ani nechodí a o vodičský nežiada spat, ak mu je ľúto kvôli tomu stráviť nejakú opekačku bez alkoholu.
@tiika dôvod na pitie sa pre alkoholika vždy nájde, ak to nebude opekačka tak osláviť výhru v dedinskom futbale alebo zapiť žiaľ po prehre
@maranco skratka nikdy nie je ten vhodny čas ísť na take vyšetrenie 🙄 “nie je zavisly len jednoducho vypije opekacky grilovacky oslavy vikendy tak sa vzdy vypije… zoberu krv tak jasne ze vyjde ze vypil”
@peterlulon otvorene, nealkoholik by s tým nemal problém a nikdy by sa nepýtal takúto otázku.
Mozno spôsobom, že prečo je potrebné absolvovať vyšetrenie teraz, keď vodicak vrátia o dva roky. Avšak nie tak ako to píšeš ty.

@peterlulon ked to neabsolvujes tak ani po 2 rokoch ti nevrátia vodičak