Je Serlift a Sertralin to isté?
Nemáte niekto skúsenost?
Beriem mesiac serlift a v lekárni mi dnes miesto serliftu dali sertralin že to je to isté ale sú tam trochu iné zložky a bojím sa ze budem mať nejaké nežiadúce účinky
Nie je to žiadny problém, je to to isté. 🙂 Všetky tieto 50 mg sertralinum hydrochloridum sú v účinkoch rovnaké, preto, ak to niekomu nesadne musí prejsť na iné liečivo, nepomože zmeniť značku. Ja striedam Sertralin a Asentru a nevidím rozdiel.
Nie je to žiadny problém, je to to isté. 🙂 Všetky tieto 50 mg sertralinum hydrochloridum sú v účinkoch rovnaké, preto, ak to niekomu nesadne musí prejsť na iné liečivo, nepomože zmeniť značku. Ja striedam Sertralin a Asentru a nevidím rozdiel.
@basaj ďakujem čiže nemala by som mať žiadne negatívne účinky ako na začiatku liečby
Nie nemala. Ja som tiež mala na začiatku prvý mesiac nekľud a nespavosť, ale potom to prešlo a už sa to nijako nemení, ani keď striedam značky. Neboj, mala som presne takéto pocity, keď mi prvý krát v lekárni dali inú značku, ale je to naozaj to isté a nemalo by sa zmeniť vobec nič u Teba. 🙂
Moja dcera zo Sertralinu lietala na zachod, lekar jej dal Serlift a je ok. Neviem, ci sme tam neriesili, ze Sertralin mal viac laktozy a Serlift nie, ale uz sa nepamatam. Inak rozdiel nie je.
Moja dcera zo Sertralinu lietala na zachod, lekar jej dal Serlift a je ok. Neviem, ci sme tam neriesili, ze Sertralin mal viac laktozy a Serlift nie, ale uz sa nepamatam. Inak rozdiel nie je.
@lenusiatko áno sertralin má laktózu a serlift nemá
@lenusiatko áno sertralin má laktózu a serlift nemá
@zuzu4444 👍 dakujem za pripomenutie

@zuzu4444 nič iné to nieje, účinná látka je rovnaká ako to je základ nič ti nebude