Je stolica raz týždenne problém?
Nechutná téma však....ale musím sa opýtať.
Pred cca mesiacom som začala navštevovať hematologiu.
Dôvod - hemoglobín 87.
Samozrejme infuzka bola plus beriem lieky.
Ale, čakajú ma rôzne vyšetrenia, no pýtali sa ma ako často mám stolicu, upps to som mala vedieť? Nemám absolútne žiadne ťažkosti so stolicou až na to že som si všimla že ju mám raz za týždeň ....je to problém?
Inak prosím Vás ľudia ešte mám otázku ...k tejto téme nechutnéj
😁
Že keď odovzdám vzorku a mám tvrdu stolicu a mám menšiu zlatú žilu a bude tam prítomná krv vedia v labaku rozoznať o akú krv ide? Alebo rovno kolonoskopiu? Odpoveď asi poznám ale predsa mi prosím odpovedzte
@wanduska327 odpovedala si si sama tým že ASI vieš odpoved doktor to potrebuje vedieť ma 100% odkiaľ je ta krv takže podľa mňa za kolonoskopii nevyhnes
@16zolik16 Ale počuj , ty si mal napísať vyhneš sa jej neboj sa 😁
@wanduska327 😀 prepáč to bol preklep😀😀 jasme vyhneš sa jej to je tutovka 💐😀
@16zolik16 Supiš , teším sa už som sa totiž bála 😊
@wanduska327 za máličko 😂😂 ja mám ešte helicobaktera 😩
@16zolik16 Ale nemáš čosi 😉
@wanduska327 ale mám ale ja som s tým v pohode bolesti nemám silne na šťastie ale tie antibiotiká ma zničia
@ziarifka hadicu do žalúdka som prežila úplne v pohode. Zvládol to aj môj 10 ročný syn. On sa s hadicou v ústach rozprával s doktorkou. Ani to mu hubu nezavrelo. Moja 8-rocna to dala tiež v pohode. Povedala, že najťažšie bolo, že nemohla jesť a bola hladná. Že príde aj zajtra....najmladšia 5 ročná bola vydesená, takže ona šla cez narkózu.
@16zolik16 Tak skoré uzdravenie prajme
@wanduska327 čiernu stolicu máš zo železa 😉 to ti mohli povedať a taktiež z toho zrejme nejdeš na WC.. neviem ktoré lieky berieš, ale nasad si k nim vitamín C, ľahšie sa vstrebáva železo a mne pomohlo na problémy s WC 😉
@monicatko20 Nooo áno už mi to vravela MUDr že čiernu stolicu mám zo železa.
Ale stolica bola čistá takže vďaka Bohu žiadna kolonoskopia nebude

@16zolik16 Prepáč 🤦