Je strhnuté malinové znamienko nebezpečné?
Dnes mi syn teniskou strhol ako som ho zdvihla znamienko také malinove červené.. vyrástok pod kolenom..dosť mi to krváca
Môže to byť nebezpečné?
@siskaa86 ak myslis hemangiom, tak ano.... treba to vybrat... bude to krvacat stale...
@krasneleto áno.. nekrvacalo nikdy..až teraz keď mi syn do toho buchol
@krasneleto áno.. nekrvacalo nikdy..až teraz keď mi syn do toho buchol
@siskaa86 ano , to je ten problem pri hemangiome, ze on kym si zije svoj zivot, tak ta neobmedzuje, ked sa do neho narazi alebo narusi jeho struktura, nevie prestat krvacat nakolko je to nador z premnozenych krvnych ciev... musis na chirurgiu vybrat a zasit... alebo na laser aby ho spalili a prestal krvacat... neviem ci som ta potesila, ale ina cesta nie je... je to cerstva nedavna skusenost, kamoska to zial mala skoro pod nechtom, vrazila do toho omylom a muselo to von....
@siskaa86 ano , to je ten problem pri hemangiome, ze on kym si zije svoj zivot, tak ta neobmedzuje, ked sa do neho narazi alebo narusi jeho struktura, nevie prestat krvacat nakolko je to nador z premnozenych krvnych ciev... musis na chirurgiu vybrat a zasit... alebo na laser aby ho spalili a prestal krvacat... neviem ci som ta potesila, ale ina cesta nie je... je to cerstva nedavna skusenost, kamoska to zial mala skoro pod nechtom, vrazila do toho omylom a muselo to von....
@krasneleto čiže mam si to dat skontrolovať kožnej.. ci nechať tak
Dal som si dezinfekciu a zalepila.. už nekrvaca..nie je veľký..
@krasneleto čiže mam si to dat skontrolovať kožnej.. ci nechať tak
Dal som si dezinfekciu a zalepila.. už nekrvaca..nie je veľký..
@siskaa86 mas si to ist dat vybrat na chirurgiu... predtym koznej... hemangiom aj odlupnutim nestraca na sile... prestane krvacat a zacne...
@siskaa86 mas si to ist dat vybrat na chirurgiu... predtym koznej... hemangiom aj odlupnutim nestraca na sile... prestane krvacat a zacne...
@krasneleto jasne..a musím to riešiť ned?..ci to pocka
@krasneleto jasne..a musím to riešiť ned?..ci to pocka
@siskaa86 tak ries to kedy chces :D co ti mam na to povedat... je leto moc sit a vyberat nechcu, neviem v akom to je stave, nie som ani kozna ani chirurg, v kazdom pripade odkmasnute znamienko akekolvek by mal vidiet lekar... je to predsa len vstupna brana na infekciu

@siskaa86 ak myslis hemangiom, tak ano.... treba to vybrat... bude to krvacat stale...