icon

Je strhnuté malinové znamienko nebezpečné?

siskaa86
4. júl 2025

Dnes mi syn teniskou strhol ako som ho zdvihla znamienko také malinove červené.. vyrástok pod kolenom..dosť mi to krváca
Môže to byť nebezpečné?

krasneleto
4. júl 2025

@siskaa86 ak myslis hemangiom, tak ano.... treba to vybrat... bude to krvacat stale...

siskaa86
autor
4. júl 2025
@krasneleto

@siskaa86 ak myslis hemangiom, tak ano.... treba to vybrat... bude to krvacat stale...

@krasneleto áno.. nekrvacalo nikdy..až teraz keď mi syn do toho buchol

krasneleto
4. júl 2025
@siskaa86

@krasneleto áno.. nekrvacalo nikdy..až teraz keď mi syn do toho buchol

@siskaa86 ano , to je ten problem pri hemangiome, ze on kym si zije svoj zivot, tak ta neobmedzuje, ked sa do neho narazi alebo narusi jeho struktura, nevie prestat krvacat nakolko je to nador z premnozenych krvnych ciev... musis na chirurgiu vybrat a zasit... alebo na laser aby ho spalili a prestal krvacat... neviem ci som ta potesila, ale ina cesta nie je... je to cerstva nedavna skusenost, kamoska to zial mala skoro pod nechtom, vrazila do toho omylom a muselo to von....

siskaa86
autor
4. júl 2025
@krasneleto

@siskaa86 ano , to je ten problem pri hemangiome, ze on kym si zije svoj zivot, tak ta neobmedzuje, ked sa do neho narazi alebo narusi jeho struktura, nevie prestat krvacat nakolko je to nador z premnozenych krvnych ciev... musis na chirurgiu vybrat a zasit... alebo na laser aby ho spalili a prestal krvacat... neviem ci som ta potesila, ale ina cesta nie je... je to cerstva nedavna skusenost, kamoska to zial mala skoro pod nechtom, vrazila do toho omylom a muselo to von....

@krasneleto čiže mam si to dat skontrolovať kožnej.. ci nechať tak
Dal som si dezinfekciu a zalepila.. už nekrvaca..nie je veľký..

krasneleto
4. júl 2025
@siskaa86

@krasneleto čiže mam si to dat skontrolovať kožnej.. ci nechať tak
Dal som si dezinfekciu a zalepila.. už nekrvaca..nie je veľký..

@siskaa86 mas si to ist dat vybrat na chirurgiu... predtym koznej... hemangiom aj odlupnutim nestraca na sile... prestane krvacat a zacne...

siskaa86
autor
4. júl 2025
@krasneleto

@siskaa86 mas si to ist dat vybrat na chirurgiu... predtym koznej... hemangiom aj odlupnutim nestraca na sile... prestane krvacat a zacne...

@krasneleto jasne..a musím to riešiť ned?..ci to pocka

krasneleto
4. júl 2025
@siskaa86

@krasneleto jasne..a musím to riešiť ned?..ci to pocka

@siskaa86 tak ries to kedy chces :D co ti mam na to povedat... je leto moc sit a vyberat nechcu, neviem v akom to je stave, nie som ani kozna ani chirurg, v kazdom pripade odkmasnute znamienko akekolvek by mal vidiet lekar... je to predsa len vstupna brana na infekciu