Je tetania zhoršovaná okolitým ruchom a cudzími ľuďmi?
Ahojte, chcem sa spýtať na tetaniu a s tým spojené skúsenosti s atakmi. Je možné že sa tetania zhoršuje ak je okolo veľa ľudí (letisko, obchodné centrum, vlak) a je tam ruch a všetko len cudzí ľudia? Stáva sa vám tetanikom niečo podobné?
@anonym_autor s tym nema tetania nic spolocne
Ty mas evidentne problem so socializaciou a kontaktom s ludmi takze toto je na psychoterapiu a tetaniu z toho vynechaj
@anonym_autor Zase ty, s tou tetániou? A stále nevieš vyhľadávať?
@anonym_autor nie, toto je uz socialna uzkost a treba to riesit najlepsie KBT .. Nema to s tetaniou nic spolocne.
mám tetániu a to,čo opisuješ,na mňa nijako nevplýva
To je agorafobia, úzkosť
@anonym_autor S tetaniou neviem, ale ja mam uzkostno-panicku poruchu a tam jednoznacne ano. Ja nemam socialnu uzkost ani agorafobiu, nikdy som ani nemala, u mna je proste hluk a ruch zataz pre nervovy system a ked mam horsie obdobie, tak tu zataz naozaj citim v podobe zhorsenia priznakov.
@anonym_autor S tetaniou neviem, ale ja mam uzkostno-panicku poruchu a tam jednoznacne ano. Ja nemam socialnu uzkost ani agorafobiu, nikdy som ani nemala, u mna je proste hluk a ruch zataz pre nervovy system a ked mam horsie obdobie, tak tu zataz naozaj citim v podobe zhorsenia priznakov.
@marianarem mne pomohla na tie stavy extra silna aswsghanda, od neurinu, na ich eshope mi plati zlava DGLENKA5 vyskusaj je vyborna, znizuje kortizol a tym velmi pomaha
@marianarem mne pomohla na tie stavy extra silna aswsghanda, od neurinu, na ich eshope mi plati zlava DGLENKA5 vyskusaj je vyborna, znizuje kortizol a tym velmi pomaha
@leni2121 Dakujem, skusim.

@anonym_autor to je uplne jedno kde si. Atak mozes mat aj doma v klude a tichu. Ber magnezium 5x denne, 1x denne vapnik (nie spolu s mg). Ked sa po par dnoch/tyzdnoch budes citit lepsie, vysad vapnik a ber len magezium 2x denne dlhodobo (=navzdy). Garantujem, ze ak budes brat denne magnezium, tetania sa ti nevrati. (nemala som atak vyse 10 rokov).