Je bolesť chrbtice spôsobená aj dýchaním?
8. máj 2024
Ahojte, zvykne má bolieť tam kde ukazujem na fotke niekde minto vystrelí prudká bolesť ktorá hneď zmizne inokedy je to slabšie a dlhšie a bolí to aj pri nádychu až práve prso má boli.

Predošlá
Strana
z2
autor
•
8. máj 2024@petermafo je to na pravej strane a sono brucha som mal asi pred mesiacom už vtedy som mal ťažkosti
Skús tu diétu a vlákninu a cvič yogu na uvoľnenie chrbta,bedier a plec a samozrejme posilniť to brucho,vieš aké musíš mať na ňom slabé svaly
Ja som si kúpil na chrbát a krčnú chrbticu StretchFit na naťahovanie uvoľnenie svalstva, kostí atď .Super vec neveril som tomu na ten krk si to každý chváli aj chrbát.Stači si poležat na tom a a pomôže uvoľní.
ano, samozrejme, ze to byt z chrbtice, skus nejaky cas uzivat Revitanerv, mne sa po nom vyrazne polepsilo.
Predošlá
Strana
z2

Skúsiť ľahšiu stravitelnu stravu aspoň 2-3dni nejaké ovsené, ryžové kaše.Nejesť ťažké jedlá kde je veľa tukov,vysmažane, pečené a tak.Dietne jedlá proste.A piť bylinkové čaje ideál všetko čo je žalúdok/čreva, žlčník, pankreas na tom základe.A zaplatiť si alebo cez vymení ísť na usg orgánov panva pečeň, žlčník, žalúdok atď.USG dnes cca 30eur keď človek nechce čakať dlho na termín.