Je to mozgová porážka?
Už približne týždeň pociťujem také brnenie a trpnutie na koncoch prstov na pravej ruke aj nohe, ale len na pravej strane. Občas ma k tomu pobolieva hlava a som strašne unavená. Na urgente ma včera odmietli, že vraj to nie je také vážne, lekárka mi dnes predpísala magnosolv a povedala, že je to tetánia, ale ani ma nevyšetrila. Mám všetky príznaky mozgovej porážky, mala by som sa obávať? Opýtala som sa aj chatugpt a povedal mi, že by to mohol byť prechodný ischemický atak a že porážku môžem očakávať v blízkej dobe. Mali ste niekedy niečo podobné? Ako ste to riešili?
@renesance80 Lenže ja som z Trnavy, teda z okolia, ale do TT sa predsa len asi až tak dlho nečaká, ked je to menšie mesto, ale aj tak mesiac mi príde dosť...
@michala001 haha ja byvam v mensom meste ako ty, sice potrebujem ine vysetrenie konkretne endokrinologa a cakam aj na kozne....som unavena extremne, sem tam aj zaspim cez den z tej unavy, nevladzem nutim sa do veci, padaju mi extremne vlasy ze za 2 mesiace uz mam len polovicu vlasov.....obvodna mi vzala krv vysli zvysene vysledky...jeden endokrinolog v okrese neberie novych pacientov k druhemu cakacka na termin vyse mesiaca s tym ze do telefonu mi hned oznamila ze zbytocne pojdem k nej aj tak mi nic nenajde ona to uz teraz vie k dalsej sa caka 2 mesiace, kozna detto vyse mesiaca cakacka....a z vedlajsieho okresu mi povedali ze neberu mimo okres ....naozaj mi chces povedat ze tvoje cakanie na neurologa mesiac je nieco hrozne? ....nemyslim si a fakt to porazka nie je uz by si mala ine priznaky je to len stres a nervy zo skusok, mne tiez bezne trpne ruka a viem ze je to z chrbtice lebo sedim v praci vselijako vykrutena
@balerina2025 No ja keď chodím, tak mám pocit, že ma trochu ťahá pravá noha, neviem prečo, ale nemala som to. Prichádza a odchádza to vo vlnách. S rečou nemám problém.
@michala001 tak mozgová príhoda toto isto nie je...
lekari rozni ti vravia ze to nie je vazne, rodicia vravia ze si vymyslas
su to ludia co ta poznaju videli ta, myslim ze ten psycholog/psychiater je na mieste
@michala001 zaplať si súkromníka a máš termín aj v pondelok. Keď to nerobíš, tak zjavne až taký strach o život nemáš. V Trnave sa vôbec dovolať neurológovi je zázrak. A termín mesiac je rozprávkový. Až neverím. Komu si objednaná?
@koniarova Haberernová na Andreja Žarnova, objednala ma obvodná cez výmenný lístok
@michala001 pokial vies normalne rozpravat artikulovat porazka to nie je
@michala001 pokial vies normalne rozpravat artikulovat porazka to nie je
@ibatanecnica Tiež si myslím, teda dúfam ale len pre klud v duši som chcela, lebo občas sa dosť toho obávam, pretože to naozaj môže prísť kedykoľvek
@renesance80 ja mam problem najst neurologa v Ba...u nas co boil na stredisku, chytil prihodu
@balerina2025 viem ti poradit v Ruzinove neruologiu,kde maju temrin 5.juna
@balerina2025 viem ti poradit v Ruzinove neruologiu,kde maju temrin 5.juna
@lubkovaandrejka a beru novych pacientov prosim hej?
Nepotrebujem psychiatra, ja potrebujem normálneho kvalitného neurológa na čas ak ma chápete a viete o tom niečo, píšte kludne, preto som sa pýtala, nie preto, aby ste sa poniektorí navážali a vysmievali
@michala001 moj dedko mal 2xporazku..slahlo ho odpadol a zachranka atd..cize tyzden by si s tym nezila…mas to z chrbtice najskor a z nej huci v usiach. Ucis sa sklon hlavy atd….mojej kamoske uz 10rokov huci hlava vsetko..chrbtica…tyzden s porazkou si tu uz daavno neni
@lubkovaandrejka a beru novych pacientov prosim hej?
@balerina2025 myslim,ze hej, v marci este brali, naposem ti do správy
@balerina2025 myslim,ze hej, v marci este brali, naposem ti do správy
@lubkovaandrejka dakujem

@koniarova ja neviem ci ona to nechape, dokola jej piseme to iste. ona si asi robi prdel
@balerina2025 nechápe zjavne.😁