Je to nádor?
Neviem čo je to? Vedel by mi niekto povedať? Na dotyk to boli..snažila som sa to vytlačiť ale márne.. podľa mňa to je nejaký nador😔
No, nie som sice zdravotak, ale toto nador pochybujem. Ako dlho to tak mas?
Mne to pride ako mega podkozny vred, mozno zajtra ho uz vytlacis..a preto to boli
Toto nádor určite nie je. Tipujem na zapálenú podkožnú vyrážku.
@dana243 skor abces. smer lekar a napis ako si dopadla.
Ano určite nádor a do týždňa ti zožerie cely krk
Môže to byť aj tuková hrčka. Netreba hneď myslieť na najhoršie
Môže to byť aj tuková hrčka. Netreba hneď myslieť na najhoršie
@doriiis tiez si myslim moze byt.
@doriiis tiez si myslim moze byt.
@balerina2025 ... Alebo aj zarasteny chlpok alebo vyrážka, z ktorej nič nebude.
Autorka ak máš náplasti na akné, tak si to jemne prepichni a nalep náplasť. Ak je to vyrážka, do rána splasne pod náplasťou.
@anonym_ccd4e6 mozno staci mat v rodine rakovinu. v zivote som tak na rakovinu nemyslela az do momentu ked mi zobrala brata za 2 mesiace. asi preto. a ver ze ten pocit je hrozny. ked vidis ako clovek, mlady chradne, ako ho to zoziera ako postupne dusa odchadza. v zivote som nezazila horsie obdobie, a som poznacena do smrti. psychiater moze ist dakam s liekmi, dusa trpi boli.oblbovaky neurotransmiterov, su totalne na nic.
Prosím vás, prestane ju strašiť s rakom 🙄. Má to isto len chvíľu, pár dní,ináč by písala skôr a často. Je to obyčajný ešte nevyzretý vriedok. Keď to bude 2-3 týždne,tak smer kožná. Nepochopím ...😒
Prosím vás, prestane ju strašiť s rakom 🙄. Má to isto len chvíľu, pár dní,ináč by písala skôr a často. Je to obyčajný ešte nevyzretý vriedok. Keď to bude 2-3 týždne,tak smer kožná. Nepochopím ...😒
@zuzanita1609 kto ju strasi?Sama si urcila diagnozu.
@zuzanita1609 kde presne a kto ju straší
@zuzanita1609 kto ju preboha starší? Čítanie s porozumením ti zjavne nejde.
@dana243 originál podkožný jebák....
Nenapísala by som to tak sprosto, ale toto tak nenávidím, jak si hneď každý myslí, že má rakovinu, keby ste radšej trochu roxumu použili, ale tak keď ho není tak ho není
@anonym_ccd4e6 mozno staci mat v rodine rakovinu. v zivote som tak na rakovinu nemyslela az do momentu ked mi zobrala brata za 2 mesiace. asi preto. a ver ze ten pocit je hrozny. ked vidis ako clovek, mlady chradne, ako ho to zoziera ako postupne dusa odchadza. v zivote som nezazila horsie obdobie, a som poznacena do smrti. psychiater moze ist dakam s liekmi, dusa trpi boli.oblbovaky neurotransmiterov, su totalne na nic.
@anonym_3dd1b5 ja mám tiež v rodine rakov,sama žijem s nezhubným nádorom ale prečo prečo treba hneď na to myslieť? Ja viem nie je to ľahké ale ľudia si zbytočne robia stres.
@minenkaa no tak keď jej hneď napíšeš,že áno určite nádor,tak nie každý hneď pochopí sarkazmus,keď už sama myslí na to najhoršie.
@minenkaa no tak keď jej hneď napíšeš,že áno určite nádor,tak nie každý hneď pochopí sarkazmus,keď už sama myslí na to najhoršie.
@zuzanita1609 a ten dodatok čo som napisala určite ešte podporí ,že je to nádor
@anonym_3dd1b5 ja mám tiež v rodine rakov,sama žijem s nezhubným nádorom ale prečo prečo treba hneď na to myslieť? Ja viem nie je to ľahké ale ľudia si zbytočne robia stres.
@anonym_ccd4e6 zial.
@dana243 rakovinové "hrčky" na dotyk nebolia. neboj sa, je to už spomínaný ľúbozvučný jebák. respektíve hlbší a väčší vred. ak ti nepomôžu rady, ktoré ti dali baby v diskusii nado mnou, tak potom navštív kožného lekára a ten ťa pošle na chirurgiu, kde ti to odstránia.
Nador to nie je. Tukova hrcka tiez nie. Je to najpravdepodobnejsie klasicka velka vyrazka, ktora sa najskor sama vytlačí,ale ak sa opuzdri bude mozno potrebovat chirurgicku pomoc. Este by to mohli byt infekcne priciny. Neprichadzas do styku so zvietami?
🤦🏼♀️ uplne normalna velka zapalena vyrazka, tzv. podkozny absces. Bud dozreje a vytlacis ho, alebo sa vstrebe
v prvom rade sa upokoj, v druhom rade si to potri niecim co mas na vyzrievanie podkozneho vredu napr ichtamolova mast ci nejaky kozmeticky pripravok a daj tomu cas
potom sa skus pozriet co si riesila v poslednej dobe a zvazit ci nechces konzultaciu s psychologom ked za vsetkym vidis nador

@dana243