Je to polyp?
Ahojte od minulého týždňa som bola dosť chorá mala som úplne upchatý nos cez víkend sa to zlepšilo môžem dýchať s jednej dierky kde som si tiež všimla tieto červene bublinky akurát 2 menšie za sebou no a v druhej dierke vďaka ktorej nemôžem vôbec dýchať mám tuto jednu veľkú dnes som si všimla že mna začalo extra škriabať v krku zajtra idem ku ORL berú akútny stav bez objednania 🙂 len mám strach počula som že to väčšinou odstraňujú taktiež cítim extrémnu únavu cítim sa tak zle že mi trvá kým zaspim už myslím na najhoršie :( okrem toho cítim ako by som horela ale teplotu nemám…som zvedavá čo mi zajtra povie doktor snáď mna zoberie

@taktotedanie na fotke je vidieť ta červená bublina v zadu ktorá mi ucpala nos
@terezia1998 je to posunutá prepazka
@lily14 no neviem keďže s prstom som si nos posunula na bok aby bol vidno polyp preto mám tu kozu vo vnútri takú na krivo 🙂
@terezia1998 nic nevidiet
@terezia1998 chod k dr
@lily14 zajtra tam idem urgent berú bez objednania snáď sa tam dostanem len mám už strach že to môže byt rakovina alebo s tým nebudú vedieť pomôcť 😪 teraz na večer začal aj škriabať extra krk do toho veľmi zle dýchanie a znova upchatý cely nos 😭
Podla mna toto nie je na urgentne orl vysetrenie
Len ste chora nic viac
Prečo na urgent? Veď chod k svojej všeobecnej lekárke. Urgent je na nieco nahle a vážne a nie na obyčajné vyšetrenie bez objednania
@nelca0510 ahoj bola som u obvodného lekára 🙂 ja som na urgent chcela ísť ešte kvôli inému problému ale tam sa objednam až sa vyliecim
@terezia1998 a čo ti povedali? Čo to je?
@lily14 doktorka mi povedala že to je vyrusoveho pôvodu pretože som zasa ostala nemocná tak mi predpísala xxx liekov keby nezabrali po 5 dňoch mám prísť dá antibiotiká skratka mám vyrozu predpísala mi aj isoprinosine máte s tým skúsenosti ?
@terezia1998
@terezia1998 ako si dopadla ?

Nic nevidno
Radsej fotku vymazte , nema to zmysel nic tam niktonebude vidiet