Je to pruh?
Zdravím nieje toto pruh?

@viestta pýtam, sa normálne nemám ako ísť na slovensko a ci to je pru alebo nie, viete odpovedať, alebo ma idete zosmiesnovat?
@patrikvida ani chirurg ti z fotky diagnózu nedá. A lekári sú aj v Ugande, takže chod k lekárovi tam kde teraz si.
@patrikvida a podla toho súrne odídem na slovensko alebo neviem co sa deje chápete ma
@patrikvida Boli to?
@beata_k nie neboli to ani keď si na to pritlačíme absolútne nič aj som robil a nič
@patrikvida Tak to nie je pruh.
@beata_k a keby to je pruh tak to boli? Lebo normálne ja pracujem všetko a neboli to vobec
@patrikvida Ano, pruh boli.
@beata_k ďakujem krásne takže pruh by to byt nemal?
@marlent tak pardon ze sem niečo napíšem no
Však ale to mas na oboch stranach (na jednej vyraznejsie) a rovnomerne za sebou 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Vonkajsi sikmy sval?
@anavixy no a keď to mám, výraznejšie to co znamená prosím?
@patrikvida že tu stranu viac pretazujes, mas tam vacsie svaly 😀
@anavixy a nieje to pruh ani nič? Lebo ja sa fakt bojím ze ci mam, nutné brat dovolenku a odísť alebo co
Nie je to pruh. Kľudne pracuj ďalej.
@liloastitch takže nieje to nič co mi môže ohroziť zdravie? Lebo mam aj, dlhodobé problémy s chrbticou
@patrikvida nie, to čo tam vidíš sú svaly .
@liloastitch aha ďakujem krásne takže všetko v poriadku?
@patrikvida po fyzickej stránke všetko v poriadku,po psychickej na tom asi nie e si najlepšie, to už dorieš s odborníkmi v tejto oblasti.
@liloastitch jasne to už mám na plane len to sa pýtam ci to nemôže ohroziť zdravie
@patrikvida mala som kolegu, ktorý mal pruh a skončil v nemocnici na operačnom stole. Nevedel sa od bolesti poriadne ani pohnúť. Toto co ty máš nie je pruh.
@bessie12 ďakujem veľmi pekne

Akú diagnózu si ešte nemal? Odhadujem, že zápal vajecnikov