icon

Je to psychika?

cucoca
26. aug 2025

Dobrý večer. Posledne dni mávam také blbé stavy,ako tocenie hlavy,únava,už mi ani moc nechuti jesť. Dnes som mala taký pocit ako keby v mi pomaly bilo srdce a tiež ten pocit zvratov a tak...potom nahle busenie srdca a aj tlak mi stúpol na 145/66 ...co nikdy nemavam lebo ja mávam skôr nízky vždy pri meraní. Za cca 10 min.mi klesol.Zistil mi lekár ze mam malo železa tak som začala užívať železo v tablete. Môže to byť s toho?Alebo je to psychika?Užívam egilok na busenie srdca lebo asi pred dvomi rokmi som mávala v noci busenie srdca keď som sa zobudila a bolo to veľmi hnusne nepríjemne.

pompovadalibor
26. aug 2025

@cucoca áno mám to isté

ghoul_
27. aug 2025

@cucoca panicke záchvaty

leni2121
29. aug 2025

@cucoca ano psychika, mavala som to rovnako len som uzivala vasocardin. Pomohli mi ale velmi rychlo prirodne AD kludne napis ak potrebujes poradit;)

cucoca
autor
27. sep 2025
@leni2121

@cucoca ano psychika, mavala som to rovnako len som uzivala vasocardin. Pomohli mi ale velmi rychlo prirodne AD kludne napis ak potrebujes poradit;)

@leni2121
@leni2121 ano veľmi by som potrebovala poradiť...mávam to čoraz častejšie ..dnes cely deň tocenie hlavy a tlak v hlave

leni2121
4. okt 2025
@cucoca

@leni2121
@leni2121 ano veľmi by som potrebovala poradiť...mávam to čoraz častejšie ..dnes cely deň tocenie hlavy a tlak v hlave

@cucoca napis mi ss ;)