Je to tetánia?
Ahojte,popíšem vám svoje príznaky,mám dve deti malé ,začalo sa to pred 2 pôrodom a počas pôrodu,normálne vstanem ,raňajky ,hrajem sa s deťmi ,z ničoho nič sa mi začne točiť v hlave ,potom ma záchvatu panika,búšenie srdca občas až arytmia (ktorú som mala kedysi )ale ty neriešim keďže som bola na vyšetrenie a je to vraj ok.potom mi začnú tŕpnuť ústa ,pery akoby pred nejakým záchvatom ,ruky mi zdreveneju ale niesu to kŕče ,len mi zdreveneju ,cítim sa akoby neboli moje ,keď som niekde v spoločnosti a stojím ,a keď to na mňa príde mám slabosť v nohách ,pocit na odpadnutie ,opäť znervoznejem a mám pocit že nemôžem normálne dýchať A začne má boliet na temene hlavy.
Ako sa ukľudniť?všetko je v hlave ,čiže si vravím nič to nieje ,a a ono to ozaj po čase prejde cca 30 minút .
Som dosť vycerpana keďže som ešte kojila pomaly dvojročného drobca.ale už som prestala,začala som užívať magnézium ráno večer a na obed si dávam vapnik.a ešte pred spaním vypijem medovkou caj.mal niekto niečo podobné a čo je to prosím vás?lebo mám pocit že sa zbláznim keď to na mňa príde ,občas som si dala lexaurin ale nechcem skončiť na takýchto liekoch.poradte prosim
Dnes som bola cvičiť jumping s takými tocakmi ...som si inak ponadavala že som riadna 🐫 🤣

@irusa Tak vidíš Rohackov prekladw