icon

Je to tetánia?

lajka65
22. nov 2021

Ahojte,popíšem vám svoje príznaky,mám dve deti malé ,začalo sa to pred 2 pôrodom a počas pôrodu,normálne vstanem ,raňajky ,hrajem sa s deťmi ,z ničoho nič sa mi začne točiť v hlave ,potom ma záchvatu panika,búšenie srdca občas až arytmia (ktorú som mala kedysi )ale ty neriešim keďže som bola na vyšetrenie a je to vraj ok.potom mi začnú tŕpnuť ústa ,pery akoby pred nejakým záchvatom ,ruky mi zdreveneju ale niesu to kŕče ,len mi zdreveneju ,cítim sa akoby neboli moje ,keď som niekde v spoločnosti a stojím ,a keď to na mňa príde mám slabosť v nohách ,pocit na odpadnutie ,opäť znervoznejem a mám pocit že nemôžem normálne dýchať A začne má boliet na temene hlavy.
Ako sa ukľudniť?všetko je v hlave ,čiže si vravím nič to nieje ,a a ono to ozaj po čase prejde cca 30 minút .
Som dosť vycerpana keďže som ešte kojila pomaly dvojročného drobca.ale už som prestala,začala som užívať magnézium ráno večer a na obed si dávam vapnik.a ešte pred spaním vypijem medovkou caj.mal niekto niečo podobné a čo je to prosím vás?lebo mám pocit že sa zbláznim keď to na mňa príde ,občas som si dala lexaurin ale nechcem skončiť na takýchto liekoch.poradte prosim

Strana
z2
vanda323
22. nov 2021

@irusa Tak vidíš Rohackov prekladw

lajka65
autor
22. nov 2021

@vanda323 prestaňte už ,riešim tetaniu nie božie prikázania ,ďakujem za pochopenie

lajka65
autor
22. nov 2021

@lajka65 a ešte otázka? Mali ste aj vy pocit keď chodíte akoby ste hlavu mali na vode?proste akoby plávala?

irusa
22. nov 2021

@lajka65 to nie...ja hlavne arytmiu a vysoký tep cca 170 , mdloby , triaška, sťažené dýchanie, nervozita a aj vysoký tlak

luccija
22. nov 2021

@lajka65 ja som mala hlavu ako vo zveráku si napätá ..magnosolv mi pomáha plus milgamma

lajka65
autor
22. nov 2021

@luccija teraz som si musela dať polku lexaurinu a Magnerot ,bola som v sprche a som myslela že som na kolotoči,manžel mi rozmasiroval krčnú chrbticu troška sa cítim lepšie

lajka65
autor
22. nov 2021

@luccija tiež mám pocit niekedy akoby som mala hlavu vo zveraku,to čo sú za stavu sakra,prestala som kokot pred 2 týždňami.....možno je to aj hormonmi

lajka65
autor
22. nov 2021

@lajka65 nie koko.... 🤭😂😂😂😂 Ale kojit,to bol preklep ,prepáčte 🤨🤭

vanda323
22. nov 2021

@lajka65 Ok, prepáč

luciador
22. nov 2021

@lajka65 😂😂😂

irusa
22. nov 2021
kristin00
22. nov 2021

@lajka65 ja mám taký pocit ale akoby som celá plávala v priestore, taká nestabilita a hlava sa mi toci

nicicka
22. nov 2021

Dnes som bola cvičiť jumping s takými tocakmi ...som si inak ponadavala že som riadna 🐫 🤣

lajka65
autor
22. nov 2021

@nicicka vole asi by som to nedala .lebo ja mám pocit že dakde spadne keď chodím 😂asi počkám do piatku a keď to nebude prechádzať príde na rad víno 😂😂😂😂 keď už nič tak aspoň jeden večer bude kľud .ale čo bude v sobotu neviem 🤭😂

luccija
22. nov 2021

@lajka65 ale to Ti môže robiť aj krčna chrbtica si v napätí, tak svaly sa stiahnu

nicicka
22. nov 2021

@lajka65 no ja tiež tak fungujem. 🤣 Ale ja na druhý deň ešte dobre fungujem. Potom to až v nedeľu trpím 🤦

ivanaa346
18. okt 2024

@lajka65 prosím prešli vám tie stavy na odpadnutie a slabosť ? Pomohlo prestať kojit ?

Strana
z2