Je to uhryznutie alebo alergia na pracie prostriedky?
Včera večer som toto miesto mala jemne červené, žiadna bolesť, ale nevidela som žiadne kusance. Dnes večer som si všimla že tam mám dve tie dve bodky. Uhryzlo ma niečo alebo to môže byť z mydla/pracieho gélu? Včera som sa sprchovala a potom niečo ručne prala a potom sa mi to objavilo.

Pavúk má také kusnutie
Vyzerá to na kusanec od pavúka 🕷️
To fakt niekto riesi taku prkotinu?
môže to byť uhryznutie od pavúka „Ranu tvoria dve bodky vzdialené od seba jeden až desať milimetrov,“ ozrejmili odborníci z NTIC. Pri uhryznutí jedovatým pavúkom pradiarkou pestrou pacienti podľa odborníkov udávajú napríklad intenzívnu bolesť, opuch a sčervenanie rany, zvýšenú telesnú teplotu či sťažené dýchanie. Liečba spočíva v ošetrení rany, dezinfekcii a v tlmení bolesti. Špecifické antisérum neexistuje.
mala som podobne. normálne mi ostala taka jazva, dve bodky a medzi nimi asi 1cm
netusim kde sa mi to mohlo stat nevsimla som si nic
môže to byť uhryznutie od pavúka „Ranu tvoria dve bodky vzdialené od seba jeden až desať milimetrov,“ ozrejmili odborníci z NTIC. Pri uhryznutí jedovatým pavúkom pradiarkou pestrou pacienti podľa odborníkov udávajú napríklad intenzívnu bolesť, opuch a sčervenanie rany, zvýšenú telesnú teplotu či sťažené dýchanie. Liečba spočíva v ošetrení rany, dezinfekcii a v tlmení bolesti. Špecifické antisérum neexistuje.
@done Tak ale keď si vygooglim uhryznutie pavúkom tak mi tam ukazuje veľké červené kruhy a vyzerá to škaredo. To mierne červené miesto čo som mala ja bolo malinké asi 1cm namiesto tych bodiek. Nebolelo, ani neštípalo, žiadne iné príznaky.
presne
To fakt niekto riesi taku prkotinu?
@janinah radšej áno. Môjho otca niečo poštípalo na krku pri uchu, dodnes nevieme čo a tak mu to opuchlo že mu aj zle bolo a poležal si aj v nemocnici na infúziach. Tak radšej viac pozornosti
Ja
Ale preboha, žiadny pavúk. Nemáš to ani zapálene, ani to nesvrbi. Niekde si sa skrabla a nevieš o tom.
ak nepustí jed, tak sa nič nedeje, len tie bodky
Nie je to ani uhryznutie ani alergia.
Pavuk...mala som opakovane potom sa to zapalilo zvacsilo a potom postupne zmizlo
Pavuk...mala som opakovane potom sa to zapalilo zvacsilo a potom postupne zmizlo
@zabka79 Nevyzerá to že sa to zapáli lebo tie bodky sú už chrastičky. Proste suché, už len čakám kedy odpadnú.
Aj ja som mala také na dovolenke v Chorvatsku,som sa zĺakla,že od ploštice,v momente sme boli zbalení a dovi.Mňa to trochu svrbelo.

dajaký miniupír 😲