Je to veľa vypadaných vlasov po umytí?
Prepáčte že prispevok, ak bude nevhodný vymažte prosím.
Je to podľa vás moc vypadanych vlasov po umytí ? 🥹 Ďakujem za rady
@jamimo No ja mám vlasy dlhé po zadok ale husté vôbec 🥲
Skusila by som sampon z lekarne .Lebo z drogerie obsahuju vela parfemu ...co nie je urcite dobre .
@mackamizjedlaskrec Používam výlučne od kaderníčky šampóny za 90€, žiadna drogeria
tak si tie vlasy skrat.. na co su ti "nehuste" vlasy po zadok? ulavis hlave, aj vlasom...
a treba aj povedat, ze nie kazdy vlas co kto vycese, alebo "vyumyva" je vypadnuty, casto su to zlomene vlasy napriklad
ja po plecia a padajú ako divé, stále. Na konci ma čaká už len parochňa 🤨
@simca06022011 Husté vlasy som nemala nikdy. Skrátiť si ich určite neplánujem, len potrebné zarovnávania. Vyzerajú dobre.
@jamimo tiez tak, ziadna carovna lekarka nic nepomohla... :D
@taktotedanie jasné, kedysi keď mi vypadali s. kortikoidov, po suplementácii dorástli krásne. Teraz môžem robiť čo len chcem a nepomáha nič. Príčina štítna žľaza 😕
@simca06022011 ja dermatológia, trichológia, Ľubochňa, súkromne. endokrinológ- ten mi povedal, nie, to nemáte zo Štítnej žľazy 🤨, pritom odbery TPO, T3, T4 na to jasne poukazujú. Dermatologička sa za hlavu chytala, čo to je za blbca 🤷♀️
je normálne keď denne vypadne cca 100 vlasov
posúď sama ✌️
@jamimo tiez som bola uz kadekde, ale ja mam problem aj s pokozkou casto, musela som si sama najst sposob ako to zlepsit. lebo kozni lekari su taki... pokus omyl...a nic. Alebo "to nic nie je".
nabalia recepty, ktore maju nalinajkovane (alpicort a pod...) a potom sampony za cely majetok, nepomozu za 3mes. Vymenit za dalsie, a dalsie a dalsie.. a clovek ma doma zbierku samponov za stovky eur raz dva :DDD o doplnoch vyzivy ani nehovorim.
mna jeden super odbornik, mimochodom z lubochne, dokonca odmietal vysetrit a same blbe reci mal :DDD poslala ma tam prakticka so sonom sz, a zakladny odber som mala u nej zly... arogancia prveho stupna.
@simca06022011 klasika, poznáme.... 🤔

@jamimo mam to od koznej lekarky, je to proces sko starnutie
Zachranit sa kazdy neda