Je toto ekzém?
Neskutočné to svrbí mám to stále iba na rukách medzi prstami a niekedy po celom zápästí. Pred dvoma rokmi som to mala na celých predlaktiach až krvavé. Keď to nakremujem strašne to páli. Už sa z toho idem zblázniť.

@janetinka27 😳😳 akože infekciu?
tak treba to riesit, kozna ti povie, nech to mas v poriadku
@janetinka27 len aby som nečakala na termín mesiac no oki volám tam
ked uz si to mala aj pred dvoma rokmi, tak mesiac uz vydrzis 🙂 su kozne, ktore beru bez objednania, pripadne sa u nich zapisuje do zoznamu hned na druhy den
Alergia na chlad?
V zimnom obdobi to moze byt. Kremuj. Ak neprejde, chod k Dr.
@leona45 aj nad tým som už premýšľala mám to iba od októbra do februára každý rok. Neustále umývanie niečoho v kombinácii so zimou mi nerobí dobre. Ale správa sa to ako ekzém.
@stanulienkat kremujem 50x za deň všetky krémy pália
Vyskusaj Garnier červený na ruky, mne len ten pomôže. Nepomohli mi iné, ani infadolan, vazelina, nechtikova masť. Kremujem si tým garnierom úplne na hrubo aj 10x denne a pomáha
Tak uz len kozny.
Tiež to mávam na rovnakých miestach a len v zimnom období. Len si to kremujem, premastujem dokola ale nemám pocit, že by to niečo zmiernilo. Samé to prejde keď sa oteplí. Ale nikdy som to nemala inde ako medzi prstami a na hankach.
Skus si ruky vykupat v odvare repiku
Ekzém. Treba vkuse mazať.
Ahoj.Ja som to tiez mavala v zime ale len medzi prstami,ked som striedala chlad - teplo. Na noc som si riadne natrela excipialom a dala na to bavlnenu rukavicu.rano ruky ako batola.ale moze to byt kludne aj nieco ine.vyskusaj🙂 ak nepomoze odporucam smer kozne.
Mam to celu zimu. Dr.mi dala kortikoidovu mast. Odporucal krem flexitol na ruky na noc je to zazrak, bude stipat vtedy dam na vrch kalciovu mast. Kazdy vecer a bude to pod kontrolou

chod s tym na kozne, mozno tam mas uz aj nejake -koky