Je vypadávanie vlasov rok po pôrode normálne?
Čakala som s vypadávaním vlasov pár mesiacov po pôrode. To aj prišlo a skončila som s polovičnou hustotou. Vlasy padať prestali, začali rásť nové. Teraz rok po pôrode je to tu opäť. Je to normálne? Či mám hľadať iné príčiny?
Mne dr hovorila ze to moze byt aj nejaka choroba-prevazne virusova. Veru ja som tesne pred porodom mala kovid. A potom po porode neviem ci piatu ci ktoru chorobu....
to si mala vidiet tie vlasy. To bolo fakt ze zufalstvo. Beriem zinok a planur vodicku do vlasov. Ale to uz hadam aj pol roka.
nepochopila som to, rodila sa tento rok opat? ak ano, tak by som pockala, ak nie, tak by som dala skontrolovat stitnu zlazu
@magic08 nikde nespomínam že by som rodila opäť, píšem rok po pôrode
Mne dr hovorila ze to moze byt aj nejaka choroba-prevazne virusova. Veru ja som tesne pred porodom mala kovid. A potom po porode neviem ci piatu ci ktoru chorobu....
to si mala vidiet tie vlasy. To bolo fakt ze zufalstvo. Beriem zinok a planur vodicku do vlasov. Ale to uz hadam aj pol roka.
@maryetta neviem no nič mi neni. Minulý týždeň som bola Zrovná aj na preventívke kde mi brali krv a vymerali bolo ok
stači slusne odpovedat na otazku, pisem, ze som to nepochopila, tak nemusis byt utočná. pekny den
rok po pôrode, to mi príde už tak, že to s pôrodom veľmi súvislosť nemá. mohla by to byť aj tá štítna.
Aj ja som to tak mala. Vlasy kučeravé, husté po pas a skončila som s polovicou vlasov a jedine co mi pomohlo bolo ostrihanie po plecia. Vlasy sa mi postupne upravili hustota sa vrátila už len cakam kedy dorastu
Podla mna to normalne je, hormony sa totalne zblaznia v tehotenstve. Tak mozno sa ti to prejavilo neskor, ja si myslim, ze to mozne je.
Záleží aj od toho či si dojčila alebo nie.
Mne počas dojčenia vypadávali veľmi a potom ešte asi pol roka za tým stále. Proste tie minerály telo odniekiaľ bralo, na úkor šli zuby /lámanie/ a vlasy.
Nemoze to byt preto, ze je jar? Som 8m po porode a vlasy mi zacali padat az teraz - ako vzdy ked pride jar
Záleží aj od toho či si dojčila alebo nie.
Mne počas dojčenia vypadávali veľmi a potom ešte asi pol roka za tým stále. Proste tie minerály telo odniekiaľ bralo, na úkor šli zuby /lámanie/ a vlasy.
@lenkakravcova stále ešte dojčím
Môže to byť stresom skus pridať vitamin zinok
D vitamin a zmeň šampon skus prirodny
čo nebude obsahovať chemické zložky mne sa
osvedčil a celej rodinke šampon proti vypadavaniu vlasov ktory obsahuje vyživne rastlinne extrakty a proteiny kde ti začnu pekne
vlasky rásť prestanu ti vypadavať ziskaju hustotu
a pevnosťhttps://zerotoxic.sk/products/mark-sampon-proti...
Tak to môže byť dojčením. Predsa len všetky látky potrebné aj pre tvoje zdravie dávaš dieťaťu.
Ja som takto pri treťom musela zrušiť dojčenie, lebo som až príliš chudla, zhoršili sa mi strašne vlasy, pleť aj zuby. Najprv skús pridať vitamíny a vápnik, a keď to neprestane, tak asi tiež len prejsť na UM. Potom to prestalo asi po 3 mes.
Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene počas a po pôrode ale dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra. čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 vaše telo Vám dáva jasný signál, že potrebuje prečistiť hlavne zvnútra... 😊 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥
Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene počas a po pôrode ale dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra. čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 vaše telo Vám dáva jasný signál, že potrebuje prečistiť hlavne zvnútra... 😊 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥
@kristina_969 napis viac 🙂

nepochopila som to, rodila sa tento rok opat? ak ano, tak by som pockala, ak nie, tak by som dala skontrolovat stitnu zlazu