icon

Kam ísť na laserovú operáciu očí?

aly
23. jún 2018
Strana
z3
sima1415
21. júl 2018

Ahoj, ja som bola asi 5 rokov dozadu v Spinn v Ružomberku. Celé ma to stálo do 700€ a neskutočná spokojnosť . Úžasný personál ktorý bol neuveriteľne ústretový, na všetky otázky odpovedali , pri zákroku mi hovorili čo idú robiť a stále sa pýtali ako sa cítim a či som v poriadku , zákrok trval asi pol hodiny (hodinu aj s vyšetrením) , všetky vyšetrenia v cene + som dostala očné kvapky a slnečné okuliare . Asi na tretí deň som už pomaly začínala vidieť ako normálny človek , asi dva mesiace som bola svetloplachá a dodnes nemám žiadne ťažkosti .

aly
autor
21. júl 2018

@nikiki29 mozem sa spytat preco nie?

aly
autor
21. júl 2018

@moniketa super 😀😀😀

aly
autor
21. júl 2018

tak mne sa nakoniec podarilo.vyhrat zlavovy kupon v dost vysokej hodnote do iclinic takže som objednana tam

diorka
21. júl 2018

@nikiki29 Ja som bola u Izaka, a za mna 100% spokojnost, bola tam aj manzelova neter a ta je tiez spokojna na 100%, ale netvrdim, ze sa aj im nieco negativne mohlo prihodit

nikiki29
22. júl 2018

@aly prístup, vyšetrenia a operácia všetko v pohode... kým po operácii nenastali komplikácie. Na prvej kontrole som mala zostatkovú dioptriu -0,50 a -0,75 (pôvodne -4,75). Mne sa to nepáčilo a odvôvodnil to tým že on mi naschvál nechal -0,50 ako rezervu, že to sa ešte napraví. Na ďalšej kontrole to už bolo o dalších 0,25 horšie a tak isto sa to zhoršovalo do úplného zahojenia. Po dlhoročne ustálených dioptriách toto fakt nie je normálne. Po tretej kontrole povedal že pre neho je to vybavené a všetko v poriadku že on s tým už nič nemá. Prestal komunikovať, v telefóne ma stále odbil, na mail neodpisoval. Po roku som sa dostala na -2,75 a on odmietal akékoľvek ďalšie riešenie, že keď niečo chcem mám si zaplatiť novú konzultáciu a operáciu inak sa nemá so mnou o čom baviť. Žiadna reoperácia, kompenzácia, ochota, nič... ostatné kliniky vám poskytnú reoperáciu ak by sa zrak zhoršil, ja som ho mala zlý od začiatku, on si so mňa robil “dobrý deň”, že to tak malo byť...
Za mňa NIE... kým sa operácia vydarí asi všetko ok, potom je to jeden “ochotný” doktorko... 👿

nikiki29
22. júl 2018

@diorka ja som tam tiež išla na dobré odporúčania známych... no dopadlo to ako dopadlo, správal sa ku mne fakt nepríjemne a ochota riešiť problém 0 bodov. Reoperácia u neho nepripadala do úvahy čo je v ostatných klinikách samozrejmosťou. Tak mám na viac ako 1000€ dioptrie -2,75 ... pritom pred tým som mala cca 6 rokov ustálenú dioptriu -4,75. A to je už naozaj jedno aké silné okuliare si kúpim 😕

terezka1947
22. júl 2018

Baby,kazda operacia oci je riziko...a dpt sa vrati,resp.casto po operacii ostane dpt,ci cylinder...no a reoperacie donekonecna nie su mozne,bohuzial
Cize,pokial ma niekto vyssiu dpt,chapem,ze riesi operáciu,ale ja by som do nejakej 2-3ani neuvazovala o nejakom zasahu do oka.

dominika7990
22. júl 2018

Ja som bola v excimer pred 5 rokov dozadu. Za mna super. Personál veľmi milý, dr tiež a zákrok bezbolestný. Ešte aj plyšiaka ti dajú počas zákroku tulkačiť keď chceš 🙈 mala som -3 a mala som super zrak len počas tehu sa mi zhoršil na -0,25 zavolala som tam dr má k sebe vzala pomerala zrak a povedala že po pôrode sa to má do roka dvoch rokov zlepšiť a ak nie tak môžme korekciu spraviť 🙂 korekciu uvádzajú že máš zdarma 🙂

dominika7990
22. júl 2018

A platila som za to celkovo 975€ Mala som bezdotykovu metódu. Prvé 3-4 dni má strašne boleli oči do týždňa som bola úplne v pohode. Ísť teraz zas vyberiem si klasickú. Ľudia čo boli na nej úplne v pohode videli už na druhý deň. Mna to bolelo preto viac lebo aj tá prvá vrstva mi musela dorasť cela. Im ju tam pri operácii dali bokom a na konci naspäť.

marianaaza
24. nov 2018

@nadika ja tam idem zajtra na kontrolu,si ma potešila

zuska777
7. jan 2019

No baby ako? Ma niekto este nieco nove?

aly
autor
8. jan 2019

Kočky, ja som bola nakoniec v tom iclinic a som spokojná. už 4 mesiace bez okuliarov 😊

marianaaza
23. jan 2019

@aly ako po operacii?kedy sa dalo pracovať?

aly
autor
23. jan 2019

@marianaaza ja som už v ten istý deň išla poobede po dieťa do škôlky peši s okuliarmi slnečnými a na druhý deň som už fungovala na 100 percent, zrak jemne akoby zastrety ako keď sa vynorite z vody a videla som do diaľky už dobre

aly
autor
Autor odpoveď zmazal
tanya34
29. jan 2019

@aly ahoj, ja sa chystam o mesiac na Z lasik do iclinik ale nie som si na 100% ista ze tam aj pojdem 🙂 Mam +3,25 na blizko a +2,25 na dialku. Akou metodou operovali teba? Ake si mala presne dioptrie?

aly
autor
29. jan 2019

@tanya34 Z-Lasik metódou a mala som okuliare do diaľky doptrie 2,75. Som veľmi spokojná

tanya34
18. feb 2019

@aly dakujem za info a povzbudenie. Pomohol mi to rozhodnut sa. V piatok som na bola na Z lasik Z 3D a asi je to OK 🙂 uz v piatok som videla perfektne. Akurat vcera ma zacala boliet hlava v oblasti nosnych dutin, tak som zostala radsej doma dnes. Pekny den prajem.

aly
autor
18. feb 2019

@tanya34 super., teším sa

dzambica
15. nov 2019

@stascha Ahooj chcem sa ta opytat ,ze po akom dlhom case si uz videla po operacii do blizka-na citanie bezproblemovo ..lebo ja som tyzden a pol po operacii na iclinic ,Relex Smile 3D -5 dioptrie a este to na citanie nieje bohvieco..stale ,ked citam tak sa mi zaostry a potom o par sekund znova rozmaze a tak je to dookola..jeden den je lepsi a druhy horsi..ze ako dlho mi to este bude asi trvat..dakujem

stascha
16. nov 2019

@dzambica ahoj ja som nevedela čítať prvý den, ale na telku som videla už docela fajn. Na kontrole den po som videla uplne perfektne do diaľky ale na blízko to stále nebolo nič moc. Myslím ale že za také tri dni to bolo už dobre ale stalo sa že som musela doostrovať. Budu tomu už 4 roky a až teraz začínam mať trochu problém čítať do blízka napriek tomu že dr. predpokladal že na čítanie budem potrebovať okuliare skôr predsa mala som už po 40 tke . Tiež som mala také vysoké dioptrie, tak neviem kde e u teba problém možno by bolo dobre sa na to spýtať a možno to chce len viac času sme predsa len iní a každý to znáša ináč.

olivja
19. jan 2021

Keby niekto chcete mám 250€ zľavu na laserovú operáciu oči v iclinic, len musia ísť dvaja ľudia spolu

Strana
z3