icon

Kam odchádza MUDr. Klára Mladá z Probiosu?

bukinka
11. dec 2012

Vcera som sa dozvedela ze MUDr. Mlada odchadza z Probiosu. Neviete kam odchadza? Bola som s nou moc spokojna a chcela by som prejst k nej ale neviem na nu kontakt a ani kam odchadza.

leanny
1. júl 2013

MUDr. Maldá ordinuje od 1.8.2013 v Železničnej poliklinike na Trnavskom... dnes som sa to dozvedela, má nahradiť môjho lekára.

jen29
2. aug 2013

Ano presne tak nahradila MUDr. Hlinštaka. Neviete prosm aky ma doktorka Mlada nazor na umelene oplodnenie? diky

nalepky_billa
31. aug 2013

MUDr. Klára Mladá pracuje od augusta v Žel. nemocnici s poliklinikou na Šancovej v Bratislave: http://www.znap.sk/ba/ambulancie-a-ordinacne-ho...

Vraj už má veľa pacientiek. Ak by Vás už nezobrala a hľadáte dobrého gynekológa, odporúčam MUDr. Andreja Karkalíka: http://www.zsparacelsus.sk/?ambulancia=18
Onedlho by mal mať spustenú aj stránku: www. feminatal.sk .

kacka197
9. sep 2013

doktorku Mladú som mala v Medifere, potom odišla do Probiosu a keďže ako vidím, nie som jediná, ktorá za ňou išla do iného zdravotného centra a zaplatila si tam zdravotnú starostlivosť - po jej opätovnom odchode ju už naozaj nemienim nasledovať a všade si platiť poplatky. A to nemám záruku, že tam zostane aspon rok. Žiaľ, tiež to nie je bohvieaká vizitka, ak lekár chodí hore-dolu.

oriesocek
12. sep 2013

@kacka197 ja som bola na tom rovnako, bola som unej v medifere, potom v probiose. Ked odtial odisla, tak som mala zaplateny poplatok len cca 2 mesiace. Ale cert ho ber poplatok, ked mi vyhovovala. Akurat ma vytocili, ked som volala, ci ma zoberie, tak mi bolo povedane, ze ked som tehotna, co som vtedy cca 5 tyzdnov bola, tak ma nezoberu, ze az ked porodim. Haha vtipne. Budem si niekoho hladat, lebo gynekologicka ku ktorej chodim ma neprevezme z Probiosu ked som tehotna, t.j. je potrebne venovat viac casu. Inak viem, ze bola asi mesiac potom aj v dalsom sukromnom centre a ked som tam volala, tak uz tam nebola. Potom na Tehelnej, teraz Zaleznicna.... No divne. Ale pristupom mi naozaj vyhovovala.

kacka197
13. sep 2013

@oriesocek gynekologička ťa neprevezme, ked si tehotná??? no, ďalšia novinka na slovenskej scéne. Nejaká divná gynekologička, ked sa jej nechce robiť - asi si nezaslúži pacientky...Inak, doktorka Mladá mala naozaj velmi sympatický prístup, podľa mňa je fajn - len bohužiaľ nestála...a to dosť prekáža. Ale je pravda, že zatiaľ som nenašla porovnateľne dobrú gynekologičku

oriesocek
13. sep 2013

@kacka197 nakoniec som zacala chodit do kocha, kde sa praveze venuju viac tehotnym, co mi momentalne vyhovuje. Mam mudr. Marcisovu, velmi dobry pristup, ked su horsie vysledky (zelezo a pod.), vola hned na mobil. Recept mi necha aj na recepcii, kde si ho viem vyzdvihnut aj vecer, cez vikend. Vsetko pekne vysvetli, tak je to ok. Po tomto sa k mudr. Mladej nevratim po tehotenstve, nemam dovod, ked niekto si vybera, ci si vezme pacientku, kt. Je tehotna ked ide robit do inej ambulancie.

biancaneve
26. sep 2013

@lucik2013 v medissime máš kartu alebo si platila jednorázovo prosím? Bola si u Mudr. Mladej teda tam? Pýtam sa preto, lebo ja som si kvôli nej dala kartu na Vajnorskú do Next polikliniky a hneď na to zase odišla odtiaľ.

lucik2013
26. sep 2013

Kartu mám u inej doktorky, ale mám členskú kartu v Medissime, takže som nedoplácala. Kamarátka, čo u Mladej tiež párkrát bola v Medissime mi hovorila, že tam už nie je. Akosi často mení pracovisko..

24lula24
16. okt 2013

Dievčatá, v Next poliklinike na Vajnorskej je momentálne nejaká MUDr. Zdena Lacková, nejak na ňu neviem nájsť nikde recenzie. Boli ste tam už niektorá? Chystala som sa na preventívku a dať si predpísať tbl. a len sa nestíham čudovať ako často sa tam menia gynekológovia. Volala som aj na informácie do polikliniky, že ako ordinuje a tam mi ani nevedeli povedať. Na internete má napísané pondelok a streda od 15:30 - 18:30 a tam mi to zas nikto nezdvíha. Asi si začnem hľadať novú gynekologičku lebo ma vrcholne nebaví, že tam prídem a vždy je tam niekto iný. 😒

fuzinko
14. nov 2013

Ahojte koncky, chcem sa spytat, chodi niektora k mudr.mladej na sancovu? ak ano, prosim ako ma zariadenu ambulanciu? je moderna nova, alebo postarsia.dakujem

matulik5521
28. nov 2013

@fuzinko ahoj, chodim doktorke Mladej. No co ti poviem, ambulancia nic moc, stara komunisticka, koza ma asi 20 rokov 🙂 doktorka je super a sestricka tiez a teraz je vyhoda, ze jej dali ultrazvuk do ordinacie, predtym som sa musela obliect a ist cez chodbu do druhej miestnosti. Mne to ale neprekaza, nie je to az take hrozne, vsetko je ciste a v ramci moznosti zachovale 🙂

fuzinko
28. nov 2013

@matulik5521 ahojky , dakujem za odpoved, chcem sa este spytats aj sa tam nieco plati a ako je to s objednavanim? a neposlednom rade, nevies ci este berie nove pacientky? dakujem

matulik5521
28. nov 2013

@fuzinko neplati sa nic, tusim len ultrazvuk, za to pyta 20 centov, pokial nie si tehotna, to je potom zadarmo. Raz sa tam tusim jedna slecna pytala, ci ju nezoberu, myslim, ze sestricka jej povedala nie, ale nie som si ista, ci som dobre nacuvala 🙂 Mne sa nezda, ze by mala vela pacientok, ked je vzdy cakaren poloprazdna a cakam max. 30 minut. A objednavat sa netreba, jedine ze by si chcela na urcity cas, ale ako hovorim, nikdy aj tak necakas dlho a mna raz zobrala aj cez obednu prestavku, ked ma tam videla sediet.

fuzinko
28. nov 2013

@matulik5521 ahoj, tak to su super sparvy, akurat som nepochopila to nie, to znamenalo, ze zoberu, ci nie? Ja neviem ako sa mam s nou skontaktovat, ja mam gynekologa otras a chcem sa zmenit a rozmyslam nad nou alebo mudr.raslovou, tak neviem , mam tam ist, ci zavolat. Ozaj a to je na sancovej? ty si u nej uz dlho, lebo ze mudr. mlada casto strieda posobiska 🙂 a ozaj je mlada, ci stara? oplati sa ozaj za nou takto nahanat? dakujem

matulik5521
28. nov 2013

@fuzinko no to ze neviem, ci ta zoberie, neviem ci som to vtedy dobre pocula 🙂 ja k nej chodim vlastne odkedy tam je, to znamena ze od augusta, predtym tam bol doktor Vážny a po nom Hlinšták. Je to na sancovej na prvom poschodi. Doktorka ma asi okolo 50 rokov, taka sympaticka, a oplati sa za nou nahanat, pretoze je naozaj super, som teraz tehotna a naozaj sa o mna velmi stara, zakazdym robi ultrazvuk, pomoze mi vstat z lehatka, stale sa pyta ako sa mam a niekedy to mozno az prehana, pretoze mam trosku zvyseny tlak a posielala ma kade tade, ale to mne nevadi, dala mi vymenny listok na morfologicky ultrazvuk, takze som platila len 15 eur, sama ma tam poslala 🙂 teraz chodim na rizikove na kramare a bola som jej minule len odniest nejaky papier a aj tak si ma zavolala do ordinacie na pokec, ze co mam nove a ze si mam na seba davat pozor. Takze pokial sa bude dat, tak k nej urcite chod, cislo najdes na nete, zavolaj a spytaj sa, je to uzasna doktorka :.-)

bubutko
24. jan 2014

@jen29 co sa tyka umeleho oplodnenia, mam s dr. Mladou len a len dobre skusenosti. ma dobre nazory a je aj precizna.

jen29
24. jan 2014

@bubutko dakujem ze odpoved 🙂 vy ste museli riesit otehotnenie cez umele?

bubutko
25. jan 2014

@jen29 ano podstupila som ale nakoniec som otehotnela prirodzene.

dixiotaznik
25. feb 2014

Ahojte, nemá niekto teda skúsenosti s MUDr. Zdenkou Lackovou, ktorá teraz pracuje v poliklinike NEXT?? 🙂

lubinkas
4. mar 2014

Ahojte, prosim vas, kto chodite k pani doktorke Mladej, viete mi povedat, ci je ochotna bavit sa s pacientom o liecbe? Navstevujem gynekologa vo vedlajsej ambulancii, no vsetko chce liecit liekmi a hormonalnou liecbou, aj veci co podla mna nie su potrebne (ako priklad mozem uviest ze 5 mesiacov po com co som dokojila mi vytekali pri stlaceni bradavky mlieko, par kvapiek. Prsia sa mi vsak nenalievali a nemala som absolutne ziaden problem a hned mi chcel nasadit hormony a lieky a odstavenie mlieka. Ked som to odmietla nebol prilis nateseny a tvaril sa teda vselijako.) Pytam sa preto, ze teraz mam trochu problemy a chceli by sme druhe babatko, no a lekar to chce hned riesit hormonmi a neda sa s nim diskutovat o inej liecbe pripadne moznostiach. Tak velmi uvazujem nad pani doktorkou. Dakujem velmi pekne za vase odpovede!

zuzanag1
29. júl 2014

Mudr. Mladá pracuje u nás v železničnej nemocnice s polikl, na Šancovej 110 Bratislava na 1.poschodí.

zuzanag1
18. aug 2014

@lubinkas mna, nechcem Dr Mladá zobrať, lebo mi zobrala vedľajšiemu kolegovi sestričku. a to pracujem v Želežničnej nemoc, kde pracuje

cari1
8. máj 2015

Zdravim vas zienky,

pozna niektora z vas dobreho gynekologa v BA?
Ak neviete koho doporucit, ocenim aj info, koho by ste urcite nedoporucili 🙂

Vopred vdaka.

cari1
9. máj 2015

@24lula24
Zdravim,

ma aj niektora ina pacientka Mudr.Šorfa podobnu skusenost? Ak ano, dajte vediet.

lenica_opica
5. apr 2016

Zeny, MUDr. Mlada podla vsetkeho (web Zeleznicnej polikl.) uz nepracuje ani tam. Netusite, kam sa premiestnila??

davinci123
15. apr 2016

Davinci123
Neviete pls kam odišla pracovať Mudr. Mladá?

ki_ka
19. apr 2016

@davinci123
@lenica_opica
Teraz pracuje v PROBIOSE podla ich stranky. Mate s nou dobre skusenosti?

zuzanag1
22. apr 2016

Ona nerobi v probiose uz vyse roka