Kam odchádza MUDr. Klára Mladá z Probiosu?
Vcera som sa dozvedela ze MUDr. Mlada odchadza z Probiosu. Neviete kam odchadza? Bola som s nou moc spokojna a chcela by som prejst k nej ale neviem na nu kontakt a ani kam odchadza.
Ahojte, robí znova v Probiose volala som tam. Ja som nebola jej pacientka, ale dostala som na ňu výborné odporúčania, tak som uvažovala, že sa k nej premiestnim. V Probiose však chcú 120e ročne, plus 50e navyše v prípade tehotenstva. Takže už o premiestnení už neuvažujem.
opäť je tam?
ja som ju mala velmi rada, bola užasná doktorka, s druhým synom som chodila často počas tehotenstva, vždy ústretová ale nechce sa mi za nou do probiosu...škoda
Ahojte, ja som k nej chodila do zeleznicnej, neviete, ako je to s kartou? Či si ju berie ona, keď odchádza so sebou?
@lenica_opica ahoj, hladam si noveho gynekologa a narazila som na tuto diskusiu. Zaujalo ma hodnotenie MUDr. Mladej. Aktualne (asi 5 rokov) mam lekara MUDr. Horaka, tiez z Probiosu a ziaden rocny poplatok som neplatila. To je nejaka novinka? Bola som u neho v septembri a nic nespominal ani peniazky nepytal. Alebo to ma len p. Mlada? Dakujem
@zabinkalenka Ahoj, to netusim. To mi povedali, ked som tam telefonovala. Hlbsie som to neskumala. Ale to je asi celkova tema poplatkov, ktore su oficialne za nadstandardne sluzby v oblasti menezmentu pacienta (objednavanie na cas a pod.), no vsetky tie sukromne kliniky sa tvaria, ze ak to nezaplatis, nemozes k danemu lekarovi. Boli vsak o tom clanky, ze je to nezakonne - nemozu ti podmienkovat navstevu lekara zaplatenim poplatku. Ty si ho mozes len dobrovolne zaplatit za tie nadstandartne administrativne sluzby. Nie vsak za osetrenie.
Ahojte zienky,
vcera som sa dozvedela, ze pani doktorka Klama Mlada opat odisla z Probiosu. Neviete nahodou, ze kde sa momentalne nachadza?
Dakujem velmi pekne 🙂
@petuschka@viera27ahojte Mudr.Mlada je v zeleznicnej nemocnici momentalne.
Ahojte, a neviete niektora, ze kolko sa u pani doktorky aktualne plati za starostivost? Dakujem
Ahojte, mam najnovsi update, ze pani doktorka opat konci v Zeleznicnej nemocnici k 1.4.2018 a vraj sa este nevie, ze kam odchadza a ani kto bude za nu nahrada :(
Ahojte, potvrdzujem info o tom, ze pani doktorka konci a mne povedala, ze uz nebude inde ordinovat, ze uz ide do dochodku..
No asi neskoncila uplne... ja som v Procare uz roky chodim k dr. Hruzikovi ale prave dnes mi oznamili ze tu skracuje uvazok a ponukli mi ci nechcem chodit k dr.Mladej. v Ivote som predtym o nej nepocula tak pozeram recenzie co je zac...
podla mna je pani doktorka skvela, jediny problem je, ze nevydrzi dlho na jednom mieste.
Ahojte, prisla mi SMS, ze namiesto MUDr. Mladej bude v Zeleznicnej nova doktorka - MUDr. Kucerova - Valaska. Nemate s nou niekto skusenost? Prechodne som chodila vedla k MUDr. Korenovi, tam ale nechcem ostat a teraz som si precitala recenzie na tuto novu a teda, trosku som sa zlakla.

@zuzanag1 od Januara tohto roka tam robi zas. Tento tyzden som s nou volala.