icon

Kam odchádza MUDr. Klára Mladá z Probiosu?

bukinka
11. dec 2012

Vcera som sa dozvedela ze MUDr. Mlada odchadza z Probiosu. Neviete kam odchadza? Bola som s nou moc spokojna a chcela by som prejst k nej ale neviem na nu kontakt a ani kam odchadza.

Strana
z4
ki_ka
22. apr 2016

@zuzanag1 od Januara tohto roka tam robi zas. Tento tyzden som s nou volala.

lenica_opica
22. apr 2016

Ahojte, robí znova v Probiose volala som tam. Ja som nebola jej pacientka, ale dostala som na ňu výborné odporúčania, tak som uvažovala, že sa k nej premiestnim. V Probiose však chcú 120e ročne, plus 50e navyše v prípade tehotenstva. Takže už o premiestnení už neuvažujem.

zuzanag1
23. apr 2016

opäť je tam?

berta1102
7. máj 2016

ja som ju mala velmi rada, bola užasná doktorka, s druhým synom som chodila často počas tehotenstva, vždy ústretová ale nechce sa mi za nou do probiosu...škoda

sagitta8
7. jún 2016

Ahojte, ja som k nej chodila do zeleznicnej, neviete, ako je to s kartou? Či si ju berie ona, keď odchádza so sebou?

berta1102
7. jún 2016

@sagitta8 karty ostali v železničnej 🙂 ale lekár sa hladá, urgentné prípade vybavuje Mudr.Koreň.

sagitta8
7. jún 2016

@berta1102 super, ďakujem za info. Škoda, že odišla, bola to veľmi príjemná lekárka. Ja potrebujem len lístok na sono pŕs, myslíš, že mi ho dá aj MUDr. Koreň? Nie je to úplne súrne, ale zas keď neviem, kedy tam niekoho zoženú...

berta1102
8. jún 2016

@sagitta8 skus zavolať sestričke MUDr.Koreňa, ak chodíš pravidelne, určite ti lístoček dá 🙂

sagitta8
8. jún 2016

@berta1102 ďakujem 😃

zabinkalenka
2. nov 2016

@lenica_opica ahoj, hladam si noveho gynekologa a narazila som na tuto diskusiu. Zaujalo ma hodnotenie MUDr. Mladej. Aktualne (asi 5 rokov) mam lekara MUDr. Horaka, tiez z Probiosu a ziaden rocny poplatok som neplatila. To je nejaka novinka? Bola som u neho v septembri a nic nespominal ani peniazky nepytal. Alebo to ma len p. Mlada? Dakujem

lenica_opica
2. nov 2016

@zabinkalenka Ahoj, to netusim. To mi povedali, ked som tam telefonovala. Hlbsie som to neskumala. Ale to je asi celkova tema poplatkov, ktore su oficialne za nadstandardne sluzby v oblasti menezmentu pacienta (objednavanie na cas a pod.), no vsetky tie sukromne kliniky sa tvaria, ze ak to nezaplatis, nemozes k danemu lekarovi. Boli vsak o tom clanky, ze je to nezakonne - nemozu ti podmienkovat navstevu lekara zaplatenim poplatku. Ty si ho mozes len dobrovolne zaplatit za tie nadstandartne administrativne sluzby. Nie vsak za osetrenie.

petuschka
5. jan 2018

Ahojte zienky,
vcera som sa dozvedela, ze pani doktorka Klama Mlada opat odisla z Probiosu. Neviete nahodou, ze kde sa momentalne nachadza?

Dakujem velmi pekne 🙂

adinka66
8. jan 2018

@petuschka Ahojte, aj ja by som chcela vediet kam odisla.

viera27
8. jan 2018

@petuschka no ved toto, tiez som to dnes zistila.... Saakra, konecne dobra gynekologicka a je fuc

adinka66
11. jan 2018

@petuschka@viera27ahojte Mudr.Mlada je v zeleznicnej nemocnici momentalne.

petuschka
11. jan 2018

@adinka66 dakujem krasne 🙂 uz som ju nasla aj na stranke Zeleznicnej nemocnice.

kubko2015
2. mar 2018

Ahojte, a neviete niektora, ze kolko sa u pani doktorky aktualne plati za starostivost? Dakujem

petuschka
20. mar 2018

Ahojte, mam najnovsi update, ze pani doktorka opat konci v Zeleznicnej nemocnici k 1.4.2018 a vraj sa este nevie, ze kam odchadza a ani kto bude za nu nahrada :(

kubko2015
20. mar 2018

Ahojte, potvrdzujem info o tom, ze pani doktorka konci a mne povedala, ze uz nebude inde ordinovat, ze uz ide do dochodku..

malula
10. máj 2018

No asi neskoncila uplne... ja som v Procare uz roky chodim k dr. Hruzikovi ale prave dnes mi oznamili ze tu skracuje uvazok a ponukli mi ci nechcem chodit k dr.Mladej. v Ivote som predtym o nej nepocula tak pozeram recenzie co je zac...

janka1912
25. máj 2018

@malula mna akurat od Hruzika preobjednali a dali ma k tej Mladej.. tak som zvedava...

petuschka
25. máj 2018

podla mna je pani doktorka skvela, jediny problem je, ze nevydrzi dlho na jednom mieste.

sagitta8
15. okt 2018

Ahojte, prisla mi SMS, ze namiesto MUDr. Mladej bude v Zeleznicnej nova doktorka - MUDr. Kucerova - Valaska. Nemate s nou niekto skusenost? Prechodne som chodila vedla k MUDr. Korenovi, tam ale nechcem ostat a teraz som si precitala recenzie na tuto novu a teda, trosku som sa zlakla.

adinka66
15. okt 2018

@sagitta8 mne prisla sms, ze Mudr.Kucerova-Valaska ordinuje v procare trnavske myto, ale nepojdem k nej.

sagitta8
15. okt 2018

@adinka66 ved to, ja sa rozhodujem a neviem...

Strana
z4