Kamarátka zjedla 30 tabletiek Lexaurinu. Čo robiť?
Pekný deň kamarátka zjedla 30 tabletiek lexautinu prosím vás dostane z toho 🙏🙏🙏
A je v nemocnici?
@lipi90 Och okay, myslela som si, že píše tu nejaká teenegerka (je obdobie vysvedčení) takže sa ospravedlňujem.
Šanca vždy je, treba veriť. Teraz je skôr otázne iné zdravotné pridružené veci... Žiaľ asi nik nepochopí bolesť keď ti umrie milovaný.. :/ Verím, že to bude čím skôr v poriadku.. Držte sa.🙏🏼
Asi psychický nezvládla smrť manžela. Verím že sa s toho dostane lexaurin je na spanie na ukľudnenie taký na ukľudnenie. Určite jej urobia výplach žalúdka a bude spať .Ale verte v rodine že to prežije. Ak bol včas zásah lekárov a skoro bolo zasiahnuté tak určite prežije. A ona ten lexaurin mala predpísaný od lekára to sú lieky na spanie bez receptu sa kúpiť nedajú musí to predpísať psychiater alebo neurolog.
@alickapusinka na predpis
@lipi90 takže dostáva hej od lekára.
@alickapusinka áno
@lipi90 tak je dobre že nekúpila niekde na čierno. Podľa mňa už jej ich lekár nepredpíše .A podľa mňa pôjde aj na psychiatriu. Suseda tiež pojedla tabletky ale ona pre frajera lebo sa s ňou rozišiel a bola 3 mesiace na psychiatrii na uzavretom oddelení.
minule tu písala jedna žienka že jej mama zjedla 28 ks Lexaurinu... v nemocnici jej spravili vyšetrenia a poslali domov - už na druhý deň.
@deti95060810 jedine šťastie bolo že prišla jej švagriná ináč neviem ako by to dopadlo keby nešla hneď do nemocnice

držím palce 🍀 je zlá doba a ľudia aj keď majú pomoc tak to nejak nezvládajú, hovorím z vlastnej skúsenosti. Dúfam, že bude v poriadku a dostane sa zo všetkých problémov, ktoré má.