icon

Kapsulová gastrokópia

19. aug 2021

Neviete ako sa dá toto vyšetrenie vybaviť cez poisťovňu? Mal to niekto ? Je to prehltnutie tablety s kamerou ktorá ide žalúdkom až crevami

Strana
z2
sickynickyobsadene
Autor odpoveď zmazal
tatiana149
24. dec 2024

@sickynickyobsadene neviem. Ja ho dávno nemám

mattuliatko30
27. feb 2025

@oli18 tak to vas obdivujem. ja som mala take bolesti ze dom sa na ne prebrala v tetanickom zachvate ruky nohy v krči. a myslela som ze ma rezu zaziva :( ono nie kazdy ma telo ok ja mam ulceroznu kolitidu a teda nikdy viac by som nešla jedine pod narkozou :(

nikus23290
13. mar 2025

@nikusqa Dobrý deň prosím a kde Vám to robili hradila to poisťovňa čo ako ste to platili ... vopred ďakujem

nikusqa
13. mar 2025

@nikus23290 dobrý deň, chodím do súkromného gastro centra ASSIDUO a moja gastro dr. mi navrhla kapsulku, ktorú mi priamo ona aj "zaviedla" v nemocnici, kde som musela byt 24 hohin hospitalizovana a potom ma pustili domov a neplatila som vôbec nič, všetko hradila poisťovňa.

sickynickyobsadene
14. mar 2025

@nikusqa a to kde ? Prvy krát počujem, že je to hradené.

nikusqa
16. mar 2025

@sickynickyobsadene však som to pani v poslednom komentári napisala, ja chodím do súkromného gastro centra ASSIDUO kde si platím ročný poplatok a doktorka mi sama navrhla kapsulovu endoskopiu s tým, ze musím ísť ležať na 24 hodín do nemocnice a ona ma chodila aj kontrolovať.

Strana
z2