Káva a jej negatívne účinky
Často krát sa mi stáva že mi káva zle sadne, začnem sa potiť, chvieť, stiahne sa mi žalúdok a trošku aj bolí a mám potrebu rýchlo niečo zjesť alebo vypiť. Stáva sa mi to hlavne keď si dám kávu po raňajkách. Môže to byť tým, že mám malú váhu alebo to môže byť niečo vážnejšie a mala by som kávu úplne vylúčiť?
Ďakujem za každú dobrú radu 🙂
kava neskodi. ak je dobra kava a spravne urobena, nadavkovana, tak neskodi. kava ma aj pozitivne ucinky na organizmus. ale samozrejme, pokial vam nerobi dobre, nepite ju. mozno vam skodil curok v kave, alebo mlieko, alebo ste ju robili silnu, alebo mali nie poriadnu kavu, ale "smeti" ktore sa u nas za kavu predavaju.
tiež som mala problémy so žalúdkom, ale pijem kávu s reishi, odvtedy mám kľud. Pošlem, ak by niekto chcel vyskúšať aj v menšom množstve. 🙂
@87saja kde sa dá táto káva zohnať?
@demo ja som sa celé dnešné doobedie cítila ako neurotik skoro som vyliala z taniera polievku 😀 teraz to už pomaly ustupuje inak pomohla mi aj alpa na spánky, zápästie, pod nos a trošku na jazyk 🙂 čo sa týka potravín tak tie čo pre vatu nie sú odporúčané som si doteraz nejako prirodzene vylučovala tým že mi nechutili alebo som cítila že mi robia zle vela z nich už odmalička a zase tie čo sú odporúčané tak mi aj chutia 🙂 a aj životný štýl presne to s tou pravidelnosťou, vyhovuje mi stereotyp a ked sa niečo zomelie a nastane nejaká zmena napr. v rozvrhu čo mám na výške tak som celý týždeň vykolajená...tehotná som ešte nebola takže ked raz budem a ak sa depresie dostavia, budem vedieť prečo a aj čo s tým, ďakujem 😉
@zuz6612
ja sa zaoberám predajom tejto kávy - mám vlastnú stránku www.reishikava.dxnkava.sk. Táto káva má priaznivé účinky na ľudský organizmus a pri jej výlučnom pití zbadáš rozdiel, aj v priebehu 1-2 mesiacov.
len doplnim, ze nie je kava ako kava, kazda ma iny podiel kyseliny a je inak prazena.. mne nerobia dobre len "slovenske" kavy, objednavame s muzom z anglicka, tie nie su take preprazene.. nescu a ine smeti za kavu nepovazujem, prepaleny humus predsa nie je kava 😅
z cara som mala zlcnikove zachvaty 😀 moje odporucanie, pit len kvalitnu kavu 😉
To mavam aj ja s kavi vzdy po ranajkach fuj

Ešte dodám, že som začala piť KARO a kávu si dám výnimočne na návšteve.