Kde mi urobia klystír?
Ahojte. Je mi to dosť blbe ale neviete mi niekto poradiť kde robia klystir? Hladal som cez google ale nič nenašlo konkretne iba to ako to robiť doma a z toho mam prave obavu. Predstava, že by som mal sam sebe robiť klystir ma desí. Hlavne keď som to nikdy v živote nerobil ani nevidel robiť. Ak viete kde tak poraďte prosím, pripadne ak by bol niekto ochotný/á spraviť mi klystir kto ma s tym skusenosti a vie ako na to budem vďačný. Som z BA. Vďaka 😒
@exploited kup si MgSO4 v lekarni za dve eura. dva dni jedz len mliecne vyrobky a pi vyvar. po dvoch dnoch si rozmiesaj ten prasok v 2 deci vody a pi. na komplet vycistenie creva treba vypit tri pohare take a s 2 hodinovym odstupom. budes perfektne vycisteny. toto sa standardne robi pred kolonoskopickym vysetrenim. a nemusis sa tyrat klyzmou.
@pribinak
@mawka prečo mám dojem, že tu nejde o zdravotný problém alebo nedajbože "týranie" ? 😅
@exploited čo toto http://www.vitalhaus.sk/crevna-sprcha/ ? prípadne si zadaj do vyhľadávača "črevná sprcha" , nájdeš aj iné zariadenia... klystír ako taký sa robí myslím len pre pôrodom alebo nejakými špecifickými vyšetreniami a zákrokmi, kedy treba mať čisté črevo... prípadne v špecifických (nie lekárskych 🙂 ) zariadeniach...
Nejak sa to tu zvrhlo. Čital som, že to podporuje imunitu a zlepšuje traviaci system. Hlavne uvolňuje zapchu. Len všade je navod ako to urobiť doma sám a ja s tym skusenosť nemam. Netužim si poškodiť čreva a isť pod skalpel 🙂 preto prosim o radu pripadne pomoc
@exploited klystír alebo moderne - črevnú sprchu robia v centrách krásy, či tak dáko sa tomu hovorí. 😀 Mne to robili pred operáciou a radšej by som bola vkuse chorá ako ísť na niečo také ešte raz. Normálne to robia v nemocnici... ešte doktor sa smial, nech to tak neprežívam, lebo vo wellnescentrách si za to ešte aj platia a ja mám procedúru zadarmo. 😀 😀 😀
Ab som to upresnil čipky ani živočišne uhlie na mňa nema učinok. Počul som, že toto pomaha. Znova opakujem nemam s tym osobnu skusenosť a preto žiadam o radu pripadne pomoc. Viem čo to je a aj čim sa to robi.

Vsak si kup tabletku v lekarni, ktoru normalne zjes a zapijes vodou