Kde mi urobia zubný implantát na západnom Slovensku?
Dobry den
Hladam kliniku na zubny implantat, zapadne Slovensko plus vase skusenosti.
Ako dlho to trva?
Da sa to robit v celkovej narkoze?
Cena
Martin fakultná nemocnica, cca 500€ komplet (280 implantát, 150 korunka + si platíš rontgen, injekciu a pod.)
my chodime k dr. Bilovej do Hodonina www.ichtos.cz, kolegyni robila implantat, cena spolu 1000€, a z poistovne ti este cast vratia. Pristup, profesionalita a doslednost.
Mne robili implantat v brne, cena v czk bola 18000 plus za dva mesiace mi nasadi celokeramicku korunku, tá bude stáť 13000 korún. Samotný zákrok nebol vooooobec. Trvalo to celé cca 20min. Ked odoznela lokalka chvíľu to bolelo ale sto krát menej ako po vytrhnutom zube. Nasadil mi hned aj atb + liek proti bolesti. Na ďalší deň ma už nebolelo nič a neboli doteraz 😉 tak strašne som sa bála, chcela som celkovú anestézu ale doktor sa len zasmial že neni na čo. A mal pravdu 😉
@jananinka poisťovňa preplaca implantat?
@daniela.ho preplaca nejaku cast, presne neviem kolko, este to kolegyni nevyuctovali, niekedy to trva aj 3 mesiace
@daniela.ho ked ti to robili v Brne, tak si to urcite posli do poistovne
@jananinka to fakt? To by bolo super, lebo doktor mi dal papier na preplatenie ze si to mam dat do poisťovne ale dosť som o tom pochybovala... Tak ďakujem pošlem 🙂
@maminenkaa Prepac, po dlhsej dobe sa chcem spytat, u koho si bola na zubne implantaty v Martine? Ja som teraz objednana u dr.Malachovskeho.
@vikinka007 Ja som bola u Statelovej.
@maminenkaa ahoj a ako dlho im to v mfn trvalo?
@lucinka1512 najskôr som bola na vstupnom vyšetrení, kde ti zistia, či máš dosť hrubú kosť na implantát, samotný zákrok trvá chvíľu, ale potom treba zas čakať cca 3 mesiace aby sa to zahojilo a až potom ti na to dajú korunku
@maminenkaa ďakujem a koľko všetko stálo?🙂
@lucinka1512 500€ + rongen a injekcia, to už si nepamätám koľko presne bolo, ale nebolo to veľa
@maminenkaa dakujeeem 😍
.
Mne robili implantat v brne, cena v czk bola 18000 plus za dva mesiace mi nasadi celokeramicku korunku, tá bude stáť 13000 korún. Samotný zákrok nebol vooooobec. Trvalo to celé cca 20min. Ked odoznela lokalka chvíľu to bolelo ale sto krát menej ako po vytrhnutom zube. Nasadil mi hned aj atb + liek proti bolesti. Na ďalší deň ma už nebolelo nič a neboli doteraz 😉 tak strašne som sa bála, chcela som celkovú anestézu ale doktor sa len zasmial že neni na čo. A mal pravdu 😉
@daniela.ho ako ste spokojná s implantatom?

@aventka nemusel,ja s tym ratam,ze to bude boliet,ved sa reze dasno 😒 tebe to robili??