icon

Kde mi urobia zubný implantát na západnom Slovensku?

cawes
19. jún 2016

Dobry den

Hladam kliniku na zubny implantat, zapadne Slovensko plus vase skusenosti.
Ako dlho to trva?
Da sa to robit v celkovej narkoze?
Cena

Strana
z2
maxiva
19. jún 2016

@aventka nemusel,ja s tym ratam,ze to bude boliet,ved sa reze dasno 😒 tebe to robili??

maminenkaa
19. jún 2016

Martin fakultná nemocnica, cca 500€ komplet (280 implantát, 150 korunka + si platíš rontgen, injekciu a pod.)

adulik23
19. jún 2016

@cawes stomaklinic v BA. Kamoška má 2 implantáty, ja jeden. Spokojne sme obe. Cena cca 1000,-

zuzmor002
19. jún 2016

@cawes V Skalici robí implantáty doktor Lovecký, kolegyňa si tam dáva robiť. A ak by si rozmýšľala mostík, je aj taký špeciálny, čo sa nemusia zbrusovať okolité zuby, volá sa to mostík na sklenených vláknach a to robí zase doktorka Donovalová v Holíči.

aventka
19. jún 2016

@maxiva kamoske

sasikas
20. jún 2016

@maxiva
@aventka po zakroku ma to nebolelo vobec.... 😉

jananinka
20. jún 2016

my chodime k dr. Bilovej do Hodonina www.ichtos.cz, kolegyni robila implantat, cena spolu 1000€, a z poistovne ti este cast vratia. Pristup, profesionalita a doslednost.

katka1981
20. jún 2016

@cawes, kusok od budovy, kde je Schill, stoji elektricka, ale urcite chod autom a s doprovodom, takze ak sa bojis soferovat, nech ta vezme niekto, kto ti bude oporou.

mitsouko
21. jún 2016

@cawes v Bratislave robia implantaty v Eurodental, cena cca 1000 eur, v lokalnej anesteze, neboli to. Sikovny 40 r. stomatochirurg.

daniela.ho
4. júl 2016

Mne robili implantat v brne, cena v czk bola 18000 plus za dva mesiace mi nasadi celokeramicku korunku, tá bude stáť 13000 korún. Samotný zákrok nebol vooooobec. Trvalo to celé cca 20min. Ked odoznela lokalka chvíľu to bolelo ale sto krát menej ako po vytrhnutom zube. Nasadil mi hned aj atb + liek proti bolesti. Na ďalší deň ma už nebolelo nič a neboli doteraz 😉 tak strašne som sa bála, chcela som celkovú anestézu ale doktor sa len zasmial že neni na čo. A mal pravdu 😉

daniela.ho
4. júl 2016

@jananinka poisťovňa preplaca implantat?

jananinka
6. júl 2016

@daniela.ho preplaca nejaku cast, presne neviem kolko, este to kolegyni nevyuctovali, niekedy to trva aj 3 mesiace

jananinka
6. júl 2016

@daniela.ho ked ti to robili v Brne, tak si to urcite posli do poistovne

daniela.ho
6. júl 2016

@jananinka to fakt? To by bolo super, lebo doktor mi dal papier na preplatenie ze si to mam dat do poisťovne ale dosť som o tom pochybovala... Tak ďakujem pošlem 🙂

vikinka007
23. okt 2016

@maminenkaa Prepac, po dlhsej dobe sa chcem spytat, u koho si bola na zubne implantaty v Martine? Ja som teraz objednana u dr.Malachovskeho.

maminenkaa
23. okt 2016

@vikinka007 Ja som bola u Statelovej.

lucinka1512
10. feb 2019

@maminenkaa ahoj a ako dlho im to v mfn trvalo?

maminenkaa
11. feb 2019

@lucinka1512 najskôr som bola na vstupnom vyšetrení, kde ti zistia, či máš dosť hrubú kosť na implantát, samotný zákrok trvá chvíľu, ale potom treba zas čakať cca 3 mesiace aby sa to zahojilo a až potom ti na to dajú korunku

lucinka1512
12. feb 2019

@maminenkaa ďakujem a koľko všetko stálo?🙂

maminenkaa
12. feb 2019

@lucinka1512 500€ + rongen a injekcia, to už si nepamätám koľko presne bolo, ale nebolo to veľa

lucinka1512
13. feb 2019

@maminenkaa dakujeeem 😍

dajana555
17. apr 2023

.

malcica
7. nov 2025
@sasikas

@cawes inak mala som podobny problem ako ty...mala som vytrhnutu hornu patku a z obidvoch stran boli zdrave zuby ktore mi boli luto dat obrusit kvoli mostiku....tak sme sa s dr dohodli na implantate😉

@sasikas ste spokojná s implantatom?

malcica
7. nov 2025
@daniela.ho

Mne robili implantat v brne, cena v czk bola 18000 plus za dva mesiace mi nasadi celokeramicku korunku, tá bude stáť 13000 korún. Samotný zákrok nebol vooooobec. Trvalo to celé cca 20min. Ked odoznela lokalka chvíľu to bolelo ale sto krát menej ako po vytrhnutom zube. Nasadil mi hned aj atb + liek proti bolesti. Na ďalší deň ma už nebolelo nič a neboli doteraz 😉 tak strašne som sa bála, chcela som celkovú anestézu ale doktor sa len zasmial že neni na čo. A mal pravdu 😉

@daniela.ho ako ste spokojná s implantatom?

Strana
z2