Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
Ja raz nepochopím, prečo niektorí lekári proste niesu schopní pozrieť sa na daný problém a napísať jednu poondiatu vetu, že odporúčajú zo zdr. hľadiska redukciu prsníkov. Veď to nejde ani z ich vrecka, ani žena nepýta papier aby mala silikóny zdarma a robila modelku. Fakt treba ísť a žiadať napísať tu vetu, že odporúča operáciu. Ja som vďaka korone nemohla zohnať lekára, 4 z 5 sa v telefóne tvárili, že to ešte nepočuli, žeby také potvrdenie dával neurológ. Piaty vzal všetky papiere, pozrel výsledky CT, Mri, nálezy ktoré som mala za tie roky, vyšetril, napísal a poprial veľa šťastia, nech mi to pomôže.
@denisocka naozaj? To je hrozne, ako su niektori neochotni. Presne toto mi povedala u nas neurologicka, ze taku poziadavku este nemala. Na mri idem az 16.9., skor mi nevedeli dat termin a potom ma prist na kontrolu, ale urcite uz nepojdem ku nej 🤭 na neurologiu uz chodim od 2016, takze to nie je len tak ze som si teraz zmyslela. Dakujem ti velmi pekne za povzbudenie 😊
Ahoj dievčatá mam takú otázku ma niektorá zmenšené prsia a po operácii mala babo? Tiež by som chcela absolvovať túto operáciu... Začala som si riešiť aj lekárov ale jedine co ma brzdi je to ze sa snažíme o babo ale žiaľ nedarí sa... Nevieme ci sa to niekedy vôbec podarí tak som na vazkach ci do toho ísť alebo ešte počkať... Neviem ako potom vyzerajú jazvy a celkovo prsia... Ďakujem 😊
Tak ja sa hlásim, som už po operácii, všetko je v poriadku 😉 Dr. Gajdoš je zlatíčko
@andreagajewska ja som bola minulý piatok, dopadlo to super, žiadne bolesti, som nadmieru spoko 😊😊😊
@andreagajewska ahoj ,velmindobre ,som spokojna ,trosku som bola zlaknuta z velkosti(zdali sa mi prilis male) ale teraz som rada .konecne normalne plavky,tricka,saty 🙂
@denisocka ahoj 😊 chcem sa opýtať, že ako dlho si bola riešená u ortopéda na bolesti chrbta kým ti dal odporúčanie na operáciu. Lebo tento týždeň som bola u ortopéda 1.krát kvôli bolestiam chrbta a nevybavila som nič 🤦😅 dal mi lieky a sprej proti bolesti a poslal ma na rentgen chrbta a na rehabilitácie 🤷 a že mám prísť o mesiac 🤷
@adka2212 mne ortopéd nič nedával, kedysi som chodila na rehabky, ale Dr. sam povedal, že s ortopediou to je nekonečný príbeh a vybaviť cez poisťovňu takmer nereálne. Stačí ti od neurológa, ak teda mávaš migrény, bolesti chrbtice, ideálne mat za sebou už nejaké návštevy a MRI alebo CT. Potom ti stačí od neho jedno odporúčanie. No a ako som kdesi písala, cez Union poisťovňu to potom prejde úplne v pohode. Ja sa už mesiac vytesujem z mojich "Céčiek"
@denisocka @maajushka @adka2212 @lucinkab
Babyyyy, tak sa mi podarili dokonca 2 odporucania, od neurologa a aj ortopeda, a dnes som pisala dr. Gajdosovi, v priebehu 10 minut odpisal, ze mam prist 30.9. na konzultaciu. Tesiiim sa velmi 🥂🍾 dakujem Vam vsetkym za velku podporu ❤ dam vediet o tyzden, ako sme sa dohodli.
@sjuziv ♥️

@sjuziv ale od ortopédia ti iba správa stačiť nebude. Najjednoduchšie je neurologická správa