icon

Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?

sjuziv
30. júl 2019

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊

denisocka
5. aug 2020

@sjuziv ale od ortopédia ti iba správa stačiť nebude. Najjednoduchšie je neurologická správa

sjuziv
autor
6. aug 2020

@denisocka tiez si myslim, len musim zistit ktory neurolog v RK by mi take potvrdenie alebo odporucanie dal 🤔

denisocka
6. aug 2020

@sjuziv obvolaj si ich, pýtaj sa, či by ta vedeli vyšetriť a napísať odporúčanie, kľudne povedz, že si už bola na konzultácii niekde v centre plast. chirurgie a treba ti na papieri odporúčanie neurológa.

denisocka
7. aug 2020

Ja raz nepochopím, prečo niektorí lekári proste niesu schopní pozrieť sa na daný problém a napísať jednu poondiatu vetu, že odporúčajú zo zdr. hľadiska redukciu prsníkov. Veď to nejde ani z ich vrecka, ani žena nepýta papier aby mala silikóny zdarma a robila modelku. Fakt treba ísť a žiadať napísať tu vetu, že odporúča operáciu. Ja som vďaka korone nemohla zohnať lekára, 4 z 5 sa v telefóne tvárili, že to ešte nepočuli, žeby také potvrdenie dával neurológ. Piaty vzal všetky papiere, pozrel výsledky CT, Mri, nálezy ktoré som mala za tie roky, vyšetril, napísal a poprial veľa šťastia, nech mi to pomôže.

sjuziv
autor
7. aug 2020

@denisocka naozaj? To je hrozne, ako su niektori neochotni. Presne toto mi povedala u nas neurologicka, ze taku poziadavku este nemala. Na mri idem az 16.9., skor mi nevedeli dat termin a potom ma prist na kontrolu, ale urcite uz nepojdem ku nej 🤭 na neurologiu uz chodim od 2016, takze to nie je len tak ze som si teraz zmyslela. Dakujem ti velmi pekne za povzbudenie 😊

denisocka
7. aug 2020

@sjuziv nedaj sa, po MRI si nájdi ustretoveho neurológa, čo ťa pochopí a hoc by sa s tým nestretol, tak ti tu formulku kvôli odovodnenym problémom napíše. Aspoň bude o niečo múdrejší a bude vedieť aj do budúcna reagovať na tieto požiadavky žien

desire_64
9. aug 2020

Ahoj dievčatá mam takú otázku ma niektorá zmenšené prsia a po operácii mala babo? Tiež by som chcela absolvovať túto operáciu... Začala som si riešiť aj lekárov ale jedine co ma brzdi je to ze sa snažíme o babo ale žiaľ nedarí sa... Nevieme ci sa to niekedy vôbec podarí tak som na vazkach ci do toho ísť alebo ešte počkať... Neviem ako potom vyzerajú jazvy a celkovo prsia... Ďakujem 😊

bubato1
11. aug 2020

@denisocka jasne ze spokojna ,tiez troska divny tvar bradaviek ale tak to mi nevadi ,teraz sa smejem ked v sufliku natrafim na byvalu podprdu 😄,prvy rok normalne plavky mega super pocit ...

denisocka
12. aug 2020

@bubato1 na tie plavky sa teším, aj šaty, tričká na ramienka.. Fest sa teším. Dnes som mala interné predop. vys. Len mi mešká menzes, bojím sa, že príde tesne pred OP a nezoperujú ma

sjuziv
autor
22. aug 2020

@denisocka tak v pondelok ta to caka? Drzim palce ✊ a urcite daj vediet, ako sa citis a ci je vsetko podla tvojich predstav 😉

radleristka
Autor odpoveď zmazal
denisocka
25. aug 2020

Tak ja sa hlásim, som už po operácii, všetko je v poriadku 😉 Dr. Gajdoš je zlatíčko

andreagajewska
Autor odpoveď zmazal
denisocka
28. aug 2020

@andreagajewska ja som bola minulý piatok, dopadlo to super, žiadne bolesti, som nadmieru spoko 😊😊😊

bubato1
1. sep 2020

@andreagajewska ahoj ,velmindobre ,som spokojna ,trosku som bola zlaknuta z velkosti(zdali sa mi prilis male) ale teraz som rada .konecne normalne plavky,tricka,saty 🙂

adka2212
19. sep 2020

@denisocka ahoj 😊 chcem sa opýtať, že ako dlho si bola riešená u ortopéda na bolesti chrbta kým ti dal odporúčanie na operáciu. Lebo tento týždeň som bola u ortopéda 1.krát kvôli bolestiam chrbta a nevybavila som nič 🤦😅 dal mi lieky a sprej proti bolesti a poslal ma na rentgen chrbta a na rehabilitácie 🤷 a že mám prísť o mesiac 🤷

denisocka
19. sep 2020

@adka2212 cez ortopéda nevybavíš nič. Treba ísť cestou neurológa

denisocka
19. sep 2020

@adka2212 mne ortopéd nič nedával, kedysi som chodila na rehabky, ale Dr. sam povedal, že s ortopediou to je nekonečný príbeh a vybaviť cez poisťovňu takmer nereálne. Stačí ti od neurológa, ak teda mávaš migrény, bolesti chrbtice, ideálne mat za sebou už nejaké návštevy a MRI alebo CT. Potom ti stačí od neho jedno odporúčanie. No a ako som kdesi písala, cez Union poisťovňu to potom prejde úplne v pohode. Ja sa už mesiac vytesujem z mojich "Céčiek"

adka2212
19. sep 2020

@denisocka u neurológa som ešte nebola s tým. Ak si bola u neurológa v Košiciach, tak mi vieš dať kontakt prosím? 😊 Tiež mám Union 🙂

denisocka
19. sep 2020

@adka2212 nie, ja som bola u nás, mimo Košíc. Takže v tomto nepomôžem 😔

adka2212
19. sep 2020

@denisocka nevadí, aj tak ďakujeem 😊

sjuziv
autor
22. sep 2020

@denisocka @maajushka @adka2212 @lucinkab
Babyyyy, tak sa mi podarili dokonca 2 odporucania, od neurologa a aj ortopeda, a dnes som pisala dr. Gajdosovi, v priebehu 10 minut odpisal, ze mam prist 30.9. na konzultaciu. Tesiiim sa velmi 🥂🍾 dakujem Vam vsetkym za velku podporu ❤ dam vediet o tyzden, ako sme sa dohodli.

radleristka
22. sep 2020

@sjuziv ♥️

adka2212
22. sep 2020

@sjuziv ahoj 😊 gratulujem, nech to dobre dopadne ;) ak ťa môžem poprosiť tak mi napíš do správy meno ortopéda a neurológa, veľmi by mi to ušetrilo čas, lebo u môjho ortopéda som zatiaľ neuspela 🤷 ďakujem 😊

sjuziv
autor
23. sep 2020

@adka2212 napisala som spravu, ale inak, vsetko som vybavila v RK, v UVN-neurolgia a v Ortorehabclinic.

lucinkab
26. sep 2020

@sjuziv poprosim ta potom info cez ip po konzultacii tiez sa chystam na ymensenie, len som iba 4m od kojenia co je malo... dakujem krasne mam 75G od 15tich ☹

sjuziv
autor
26. sep 2020

@lucinkab ahoj, jasne, idem v stredu, tak ti napisem ze co a ako. Ja som dokojila v januari, tak dufam, ze 9 mesiacov je uz dost 😁 ja mam 80-85 G/H , ako kedy 🤷‍♀️

markus239
19. okt 2020

@denisocka ahoj ja idem na ďalší mesiac k dr gajdovosi .. tiež idem k neurologicke a rehabilitačnéj po papier že na odporúčanie zmenšenie prsníkov ... Môžem sa opýtať akú máš poisťovňu . Ja mám všeobecnú .

markus239
19. okt 2020

@sjuziv ahoj ako si pochopila u doktora s tými odporúceniami ... A cez poisťovňu aku

sjuziv
autor
19. okt 2020

@markus239 ahoj, ja mám union, vo všeobecnej asi moc nepochodíš 🤔 ale skúsiť to môžeš.