icon

Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?

sjuziv
30. júl 2019

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊

markus239
19. okt 2020

@sjuziv práveže som tam volala a veľa otom nevedeli ale povedali že to preplácajú keď mám odporúčanie od neurológa ... Tvoje odporúčania .. ako prešli ? Už máš po ? Ako dlho si čakala za odpoveďou poisťovne

sjuziv
autor
19. okt 2020

@markus239 tak ak máš zistené, že ti to preplatia, tak super. Ja som bola zatiaľ len na konzultácii, operáciu mi urobí, ale musím byť min. rok po ukončení kojenia, takže to bude až v januári. Termín operácie mam 17.2.2021, ak sa nič nezmení.
Najťažšie bolo dostať to odporúčanie, lebi nie každý neurológ také odporúčanie dá. Ja som bola pri 2.

markus239
4. nov 2020

@maajushka ahoj máš všeobecnu poisťovňu a prešla si cez ňu ? Či si si platila zo svojeho ja idem 19.11 ku Gajdošovi mám papier od neurologicky aj rehabilitacnej tak som.zvedava ..

markus239
4. nov 2020

@sjuziv a ako tvoje odporúčanie vyzeralo lebo mne mám napísala diagnózu a na konez napísala že z jej hľadiska si myslí že zmenšenie prs by prispelo chrbtici .. a rehabilitačná niečo v tom zmysle tiež

sjuziv
autor
4. nov 2020

@markus239 ano, aj mne tak napisala, len v zavere jednou vetou, se odporuca redukciu..tak isto aj ortoped. A dr. Gajdosovi to uplne stacilo. Potom sa ozvi, ze kedy a ako ste sa dohodli, mozno sa stretneme 🙃

maajushka
4. nov 2020

@markus239 no prešla som ale eltete, lebovrajnemali prachy uz. Platila som cca 300 eur. Pobyt v nemocnici+ vyber doktora + ta speci podprsenka pooperacna.

markus239
4. nov 2020

@sjuziv no koncultacia je 19.11 tak počítam že buď termín po alebo pred vianocami už len stále zufam že čo ťa poisťovňa. 😏

lenkka7
30. nov 2020

Dievčatá môžte mi poslať emailovú adresu na p. MUDr. Gajdoša? Kľudne aj do IP. Neviem ju nikde nájsť, a rada by som sa objednala na konzultáciu ohľadom zmenšenia pŕs. Ďakujem 😃

adka2212
30. nov 2020

@lenkka7 poslala som vám do správy ;)

sjuziv
autor
1. dec 2020

@markus239 ahoj, ako si dopadla na konzultácii?

markus239
2. dec 2020

@sjuziv termín mám 15.1.2021 .. zatiaľ čakam len za vyjadrením poisťovní .. pričom mi hneď ukázal že tam je problém ale volala som tam ..tam zase že bez problémov . Tak som zvedavá .. za aký čas ta informoval o rozhodnutí ?

maajushka
3. dec 2020

@markus239 ja som mala termin 10.januara dohosnuty, a pred vianocami mi volal ze co poistovna.

sjuziv
autor
3. dec 2020

@maajushka @markus239 nooo, mne povedal, ze nemam poistovnu vobec kontaktovat, ze zoperuje a on to potom da do vykazu 🤷‍♀️ tak nakoniec budes mat prsia skor ako ja 🤣 ale super, urcite daj vediet co a ako, som zvedava..a dohodli ste sa, ze budete zmensovat o kolko?

radleristka
3. dec 2020

Neviem, prečo to vy riešite s poisťovňou, keď to má riešiť a rieši Gajdoš

markus239
3. dec 2020

@radleristka ja som len volala informatívne .. nie že som si dala ziadost .. iba že sa informujem a povedali áno áno preplatia ak to odporučí lekár .. a že už len ich posudkový to odschvali tak som len zvedavá ..ako nakoniec poisťovňa

markus239
3. dec 2020

@maajushka no som veľmi zvedava .. tajne dúfam že to prejde ale tak 😏 hneď ukázal na kartičku že problém je tam

radleristka
4. dec 2020

@markus239 treba to nechať na doktora, keď on nevybaví, tak to by už bolo na zváženie odtahovat sa s poisťovňou. Držím všetkým palce, ja som už 3mes po a som najhappy na svete. Mohla som. Ísť už dávno.

maajushka
4. dec 2020

@radleristka ja som neriesila nic s poistovnou iba dr.

maajushka
4. dec 2020

@radleristka ja uz skoro rok, a uz ani neviem aky to je pocit mat velke 🙏🤣 rychlo clovek zabudne. Ale uzivam si to kazdopadne. Kolko ti zobral? Ja mam inak baby o 6 kosikov mensiu podpiru 👌👏🥰

markus239
4. dec 2020

@radleristka a akú si mala poisťovňu ?

radleristka
4. dec 2020

@maajushka zobral 600g a kľudne mohol viac. Podľa rôznej značky vojdem do 80C,aj 80D,popripade astratex 85C. Každopádne je to nebe a dudy oproti predošlým. Mam ich ako 18tka 😊🙈.
@markus239 union

sjuziv
autor
4. dec 2020

@radleristka @maajushka ste super, ďakujem Vám za každú radu... ja sa uz tiež neviem dočkať, nech vezme aj polovicu ... rátam to na týždne, už len 10,5 🤪🙈🤣 mne sa nedalo ísť skôr, keďže som do januára kojila, tak povedal že min. rok po ukončení. 17.2. 2021 je môj deň ✊🤣

maajushka
14. dec 2020

@sjuziv ja som bola 10 mesiacov po ukončení kojenia. Ale isto ze pecka, drzim prsty ptm napis ze ako 🙂

mooojko
19. feb 2021

@bubato1 už si bola na zmenšenie?

mooojko
19. feb 2021

@maajushka ty si bola na zmenšenie? cez poistovnu? a kde? z akých na aké ti zmenšili vdaka, a fotky do ss by si mi neposlala, ja to riešim teraz

mooojko
19. feb 2021

@sjuziv kam ideššš? i ja chcem

mooojko
19. feb 2021

@sjuziv daj vedieť ako ti jea ko ti zmenšili z akého čísl ana aké? či si spokojná? kde si bola?

sjuziv
autor
19. feb 2021

@mooojko ahoj, no vzhladom na aktuálnu covid situáciu nikde neoperuju (iba súkromné kliniky), operáciu sme prehodili, na 26.5. 😭🙈 ale nevadí, počkám si pár týždňov navyše, dnes som mohla byť už doma po operácii 🤔

sjuziv
autor
19. feb 2021

@mooojko a idem do KE, do Šace

lenkka7
19. feb 2021

@sjuziv a kedy si mala mat opku? Ja mam naplánovanú 19.3. Sa modlím aby sa dovtedy situácia ukludnila. 🙉