Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
@markus239 tak ak máš zistené, že ti to preplatia, tak super. Ja som bola zatiaľ len na konzultácii, operáciu mi urobí, ale musím byť min. rok po ukončení kojenia, takže to bude až v januári. Termín operácie mam 17.2.2021, ak sa nič nezmení.
Najťažšie bolo dostať to odporúčanie, lebi nie každý neurológ také odporúčanie dá. Ja som bola pri 2.
Dievčatá môžte mi poslať emailovú adresu na p. MUDr. Gajdoša? Kľudne aj do IP. Neviem ju nikde nájsť, a rada by som sa objednala na konzultáciu ohľadom zmenšenia pŕs. Ďakujem 😃
Neviem, prečo to vy riešite s poisťovňou, keď to má riešiť a rieši Gajdoš
@radleristka ja som len volala informatívne .. nie že som si dala ziadost .. iba že sa informujem a povedali áno áno preplatia ak to odporučí lekár .. a že už len ich posudkový to odschvali tak som len zvedavá ..ako nakoniec poisťovňa
@markus239 treba to nechať na doktora, keď on nevybaví, tak to by už bolo na zváženie odtahovat sa s poisťovňou. Držím všetkým palce, ja som už 3mes po a som najhappy na svete. Mohla som. Ísť už dávno.
@radleristka ja som neriesila nic s poistovnou iba dr.
@radleristka ja uz skoro rok, a uz ani neviem aky to je pocit mat velke 🙏🤣 rychlo clovek zabudne. Ale uzivam si to kazdopadne. Kolko ti zobral? Ja mam inak baby o 6 kosikov mensiu podpiru 👌👏🥰
@radleristka a akú si mala poisťovňu ?
@radleristka @maajushka ste super, ďakujem Vám za každú radu... ja sa uz tiež neviem dočkať, nech vezme aj polovicu ... rátam to na týždne, už len 10,5 🤪🙈🤣 mne sa nedalo ísť skôr, keďže som do januára kojila, tak povedal že min. rok po ukončení. 17.2. 2021 je môj deň ✊🤣

@sjuziv práveže som tam volala a veľa otom nevedeli ale povedali že to preplácajú keď mám odporúčanie od neurológa ... Tvoje odporúčania .. ako prešli ? Už máš po ? Ako dlho si čakala za odpoveďou poisťovne