Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?
Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊
@ingridaterezka boli ste? Ja nekoniec nie preložený mam termin na jún
@ingridaterezka a ako to vsetko prebehlo?
@silvinka_c Ahoj,citala som prispevky ohladom zmensenia prs,a zaujal ma pan doktor Gajdos 🙂 Vedeli by ste mi dat na nho kontakt?(Email)....dakujem..pekny vecer
@kvietinka231 email uz nenajdem, ale co uz som citala, gajdos uz robi iba v sukromnej ambulancii, takze to nieje hradene poistovnou.
@maajushka tak to je skoda,a vedeli by ste mi odporucit ineho super lekara?
@kvietinka231 dobrý deň 🙂 MUDr. Gajdoš už pracuje len v ENVY. Ak by ste chceli email, tak vám pošlem v súkromnej správe.
@adka2212 super,poslite...dakujem
@kvietinka231 dobrý deň pán Gajdoš už robí len súkromne ako bolo vyššie spomenuté . Ja som bola na 2 sedeniach v Košiciach u pána doktora Lengyela. Je to tam aj hradené poisťovňou samozrejme nie všetko , žiaľ mi to odmietla všeobecná zdravotná poisťovňa. Stačí keď si zavoláte do nemocnice s oni vás už navigujú .
@silvinka_c dakujem pekne za info😊....no stale sa neviem rozhodnut..mala som vyhliadnuteho mudr. Gajdosa,ale aj mudr. Svehlika..tak neviem no 🤔😕
@silvinka_c o nom som uz aj ja pocula. Ja ked osm bola poistovna hradila operaciu, ale nejaky 300e som doplacala ja za pobyt v nemocnici podpiru, a vyber lekara. Inak, vraj dovera skor preplaca take operacie. Tak skuste. Ja som stihla tak eltete. Januar 2020. Predkoronova 🙏
Inak este mozno taka info, ja viemnodporuca sa operacia po detoch, ale rozhodli sme sa ptm ze este jedno. Narodene december 2021 a baby, asi prvy krat v zivote chudnem aj z prs 😁🙏 mam pocit ze su aj mensie jak po operacii. Takze pohoda. Uz som sice kojila iba mesiac, lebo mi vzali asi vela mliecnych zliaz, alw to je uz detail. 🙂
@kvietinka231 Gajdoš určite 🙂
@mooojko ja idem na dalsi utorok ku gajdosovi na konzultaciu ale zial hradit plnu sumu .. da sa este tak ze pred zakrokom podat ziadost ako nezmluvny lekar kedze nema zmluvu z doverou ale podat ziadost spravamy od lekarov .. ze je to zdravotny problem ale tam uz preplatia tak max do 500€
Ahojte ,sestra teraz cerstvo riesi operaciu - ja uz mam zmensenie za sebou Ba Ruzinov Docent Fedeles starsi ,takze vserky papiere mame - avsak minuly tyzden zrusena - poradna plastickej chirurgie v stredu ,zajtra tiez a ta supermila sestricka na mna dnes vyblafla ze neni su doktori nema kto ordinovat ani rezat ,mame skusit v januari ...tot otazka : riesil niekto cez poistovnu v Nr ? Pripadne BB - cestovanie nevadi - sestra je uz nastartovana a ak to neporisime dostatocne rychlo bude si musuet vsetky papiere robit nanovo...dikes
@bubato1 ahoj môžem tu napísať správu? Tiež mam 85H a príšerne bolesti chrbta chcem na zmensenie
@mooojko už mi odpovedal, že vraj zmenšenie cez poisťovňu už nerobí takmer vôbec. Podarilo sa mi však vybaviť konzultáciu v Hebe Centrum. Majú viacero pobočiek na Slovensku, ja idem do Bratislavy. Robia zmenšenie cez poisťovňu, musím mať odporúčanie od ortopéda a neurológa a na konzultácii budeme vypisovať žiadosť priamo do poisťovne. Ja som osobne komunikovala aj priamo s poisťovňou a tam mi povedali, že zákrok preplatia. Mám dôveru, s ňou vraj nie je problém aj podľa slov kliniky Hebe. VšZP neprepláca vôbec. Na konzultáciu idem 8.6., keď chcete, môžem vám potom napísať, ako som dopadla.
@patihinn ahoj viem že je to trocha staré no vieš mi napísať ako si dopadla?
@gabriela95 ahoj, prepáč, až teraz som si všimla tvoju reakciu. Dopadla som takto... išla som na konzultáciu s p. doktorom Szemereyom, ktorý aj napriek jazykovej bariére bol úplne úžasný, milý, profesionálny, prehliadol si ma, všetko vysvetlil... avšak problém bol ten, že síce to poisťovňa prepláca, ale iba spätne. Čiže najprv si musím zaplatiť celý zákrok sama (ktorý mi po dôkladnej prehliadke, premeraní a konzultácii vyrátali na 3790€) a až následne mi poisťovňa peniaze vráti. Keďže som ale študentka tak si bohužiaľ nemôžem dovoliť dať momentálne toľko peňazí, čo samozrejme pre nich nebol problém. Bola som tam asi hodinu, personál naozaj úžasný, keď niekto máte možnosť, určite odporúčam. Bolo to konkrétne cez Hebe centrum, pobočka Mediclinic, Most pri Bratislave. Komunikácia naozaj skvelá, mailom aj telefonicky. Odchádzala som odtiaľ s úsmevom na tvári, aj keď to nedopadlo tak ako som dúfala.
Ahojte dievčatá chcem sa opýtať keď ste si žiadali zmenšenie cez poisťovňu ..mali Ste aj s chrbticou myslím tým RTG problém ? Ja idem od ortopéda kde mi robili a všetko mám v poriadku ale na druhej návšteve by mi napísal odporučenie no teraz neveim či vôbec uspejem.
@barbora9312 Určite áno. Stačí, že priložíš papier odporučenie od ortopéda, keďže máš problémy s chrbticou. Ja som tiež mala 85D a dokonca jeden prsník o 300g ťažší, teda väčší. Z ľavého mi odobrali 700g a z pravého 400g a som šťastná prešťastná.

@markus239 musíte mať odporúčania od ortopeda gynekológa psychológa a potom vám možno poisťovňa schváli zakrok