icon

Kde si dať urobiť zmenšenie pŕs hradené poisťovňou?

sjuziv
30. júl 2019

Dobrý večer, chcem sa Vás opýtať, či mi viete odporučiť kde vedia pekne zoperovať prsníky, čo hradí poisťovňa?
Ďakujem 😊

Strana
z8
jane38
13. máj 2022

@markus239 musíte mať odporúčania od ortopeda gynekológa psychológa a potom vám možno poisťovňa schváli zakrok

jaruska74
14. máj 2022

@ingridaterezka boli ste? Ja nekoniec nie preložený mam termin na jún

ingridaterezka
28. máj 2022

@jaruska74
@jaruska74 áno, v stredu ma operovali.

jaruska74
28. máj 2022

@ingridaterezka a ako to vsetko prebehlo?

kvietinka231
7. nov 2022

@silvinka_c Ahoj,citala som prispevky ohladom zmensenia prs,a zaujal ma pan doktor Gajdos 🙂 Vedeli by ste mi dat na nho kontakt?(Email)....dakujem..pekny vecer

maajushka
8. nov 2022

@kvietinka231 email uz nenajdem, ale co uz som citala, gajdos uz robi iba v sukromnej ambulancii, takze to nieje hradene poistovnou.

kvietinka231
8. nov 2022

@maajushka tak to je skoda,a vedeli by ste mi odporucit ineho super lekara?

adka2212
8. nov 2022

@kvietinka231 dobrý deň 🙂 MUDr. Gajdoš už pracuje len v ENVY. Ak by ste chceli email, tak vám pošlem v súkromnej správe.

kvietinka231
8. nov 2022

@adka2212 super,poslite...dakujem

silvinka_c
8. nov 2022

@kvietinka231 dobrý deň pán Gajdoš už robí len súkromne ako bolo vyššie spomenuté . Ja som bola na 2 sedeniach v Košiciach u pána doktora Lengyela. Je to tam aj hradené poisťovňou samozrejme nie všetko , žiaľ mi to odmietla všeobecná zdravotná poisťovňa. Stačí keď si zavoláte do nemocnice s oni vás už navigujú .

kvietinka231
8. nov 2022

@silvinka_c dakujem pekne za info😊....no stale sa neviem rozhodnut..mala som vyhliadnuteho mudr. Gajdosa,ale aj mudr. Svehlika..tak neviem no 🤔😕

maajushka
9. nov 2022

@silvinka_c o nom som uz aj ja pocula. Ja ked osm bola poistovna hradila operaciu, ale nejaky 300e som doplacala ja za pobyt v nemocnici podpiru, a vyber lekara. Inak, vraj dovera skor preplaca take operacie. Tak skuste. Ja som stihla tak eltete. Januar 2020. Predkoronova 🙏

Inak este mozno taka info, ja viemnodporuca sa operacia po detoch, ale rozhodli sme sa ptm ze este jedno. Narodene december 2021 a baby, asi prvy krat v zivote chudnem aj z prs 😁🙏 mam pocit ze su aj mensie jak po operacii. Takze pohoda. Uz som sice kojila iba mesiac, lebo mi vzali asi vela mliecnych zliaz, alw to je uz detail. 🙂

mooojko
18. nov 2022

@kvietinka231 Gajdoš určite 🙂

markus239
19. nov 2022

@mooojko ja idem na dalsi utorok ku gajdosovi na konzultaciu ale zial hradit plnu sumu .. da sa este tak ze pred zakrokom podat ziadost ako nezmluvny lekar kedze nema zmluvu z doverou ale podat ziadost spravamy od lekarov .. ze je to zdravotny problem ale tam uz preplatia tak max do 500€

mooojko
19. nov 2022

@markus239 tak ja som bola pri ňom ešte našťastie v KE_Šaca cez poisťovňu

bubato1
29. nov 2022

Ahojte ,sestra teraz cerstvo riesi operaciu - ja uz mam zmensenie za sebou Ba Ruzinov Docent Fedeles starsi ,takze vserky papiere mame - avsak minuly tyzden zrusena - poradna plastickej chirurgie v stredu ,zajtra tiez a ta supermila sestricka na mna dnes vyblafla ze neni su doktori nema kto ordinovat ani rezat ,mame skusit v januari ...tot otazka : riesil niekto cez poistovnu v Nr ? Pripadne BB - cestovanie nevadi - sestra je uz nastartovana a ak to neporisime dostatocne rychlo bude si musuet vsetky papiere robit nanovo...dikes

patihinn
5. apr 2023

@adka2212 ahoj, viem že toto je už stará konverzácia, ale môžem aj ja poprosiť kontakt na pána doktora Gajdoša? 😅 Ďakujem

maajushka
5. apr 2023

@patihinn ahoj, vyssie uz bolo spomenuté ze dr gajdos uz nieje v ke saci ale pracuje na nwjakej súkromnéj klinike.

patihinn
5. apr 2023

@maajushka a je to isté? Pretože som našla naňho Instagram, a tam má napísané že stále pracuje v Šaci.. akurát na Instagrame neodpovedá na správy. 😅 Prípadne neviete o niekom inom, kto to robí dobre a cez poisťovňu? Napríklad o Ružinove som počula samé hororové príbehy..

maajushka
6. apr 2023

@patihinn s tymto vam vazne neporadim 🤷‍♀️

mooojko
13. apr 2023

@patihinn mne vždy odpovedá na správy na IG, mňa operoval

08monika08
29. apr 2023

@bubato1 ahoj môžem tu napísať správu? Tiež mam 85H a príšerne bolesti chrbta chcem na zmensenie

patihinn
29. apr 2023

@mooojko už mi odpovedal, že vraj zmenšenie cez poisťovňu už nerobí takmer vôbec. Podarilo sa mi však vybaviť konzultáciu v Hebe Centrum. Majú viacero pobočiek na Slovensku, ja idem do Bratislavy. Robia zmenšenie cez poisťovňu, musím mať odporúčanie od ortopéda a neurológa a na konzultácii budeme vypisovať žiadosť priamo do poisťovne. Ja som osobne komunikovala aj priamo s poisťovňou a tam mi povedali, že zákrok preplatia. Mám dôveru, s ňou vraj nie je problém aj podľa slov kliniky Hebe. VšZP neprepláca vôbec. Na konzultáciu idem 8.6., keď chcete, môžem vám potom napísať, ako som dopadla.

mooojko
2. máj 2023

@patihinn napíšte ako sa máte a čo a ako 🙂

gabriela95
7. aug 2023

@patihinn ahoj viem že je to trocha staré no vieš mi napísať ako si dopadla?

patihinn
19. sep 2023

@gabriela95 ahoj, prepáč, až teraz som si všimla tvoju reakciu. Dopadla som takto... išla som na konzultáciu s p. doktorom Szemereyom, ktorý aj napriek jazykovej bariére bol úplne úžasný, milý, profesionálny, prehliadol si ma, všetko vysvetlil... avšak problém bol ten, že síce to poisťovňa prepláca, ale iba spätne. Čiže najprv si musím zaplatiť celý zákrok sama (ktorý mi po dôkladnej prehliadke, premeraní a konzultácii vyrátali na 3790€) a až následne mi poisťovňa peniaze vráti. Keďže som ale študentka tak si bohužiaľ nemôžem dovoliť dať momentálne toľko peňazí, čo samozrejme pre nich nebol problém. Bola som tam asi hodinu, personál naozaj úžasný, keď niekto máte možnosť, určite odporúčam. Bolo to konkrétne cez Hebe centrum, pobočka Mediclinic, Most pri Bratislave. Komunikácia naozaj skvelá, mailom aj telefonicky. Odchádzala som odtiaľ s úsmevom na tvári, aj keď to nedopadlo tak ako som dúfala.

kruela02
28. sep 2023

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať keď ste si žiadali zmenšenie cez poisťovňu ..mali Ste aj s chrbticou myslím tým RTG problém ? Ja idem od ortopéda kde mi robili a všetko mám v poriadku ale na druhej návšteve by mi napísal odporučenie no teraz neveim či vôbec uspejem.

bibiiana
7. okt 2023

@maajushka dobry boli ste nakoniec na to zmenšenie mala by som par otazok dakujem

maajushka
8. okt 2023

@bibiiana dobry den, ano. Kludne ki napiste sukromny spravu. Su to uz skoro 4 roky alw urcite podstatne budem pamatat 😉

johanka21
7. okt 2024

@barbora9312 Určite áno. Stačí, že priložíš papier odporučenie od ortopéda, keďže máš problémy s chrbticou. Ja som tiež mala 85D a dokonca jeden prsník o 300g ťažší, teda väčší. Z ľavého mi odobrali 700g a z pravého 400g a som šťastná prešťastná.

Strana
z8