Kde vám cez víkend predpísali Ivermektin?
Dobrý den, ako ste postupovali vy, ked cez víkend vám antigen odhalil pozitivitu? V pondelok som bol na pcr, všetko ok... Od pondelka nikde max v obchode na dedine, kde nikto nebol okrem mňa, mala predajňa...manzelka od nedele vecera do štvrtku sa cítila slabá, ziadna teplota len bolest svalov, kĺbov a hlavy... No dnes sme sli sa testovať máme deti aby išli do školky... Ona negat a ja pozit, trosku kaslem... Ale ten kasel mam chronicky stale na jar a jesen... Manželka teraz pôjde az po 8 dnoch na pcr, hejze? Aku liečbu sze si hneď na začiatku nastavili, nemám kde ist... Jedine, ze pojdem do garážu spať... 🤦♀️Alebo na terasu...ostali ste spolu ako pocas karanteny ci ste sli jeden od druhého preč...
@palisko a akoto že tak skoro bol na PCR? Keď ma. Príznaky antigen najlepšie zachytí
Tak nám to automaticky prišlo z hygieny.
Máme ho znovu nahlásiť na PCR?
@palisko tak to ste jedine dali zle posledný deň kontaktu keď vás tak skoro objednali... Prepáčte ale pochybujem ze to zase bude zadarmo to by si každý dal robiť kopec testov PCR
@michalka4193 aj ja dúfam, v pondelok sa chystám na antigenovy
@jeiny a kedy končite karantenu? Lebo manžel má 14 dní v utorok a nám dačo splietali o 19 dňoch
@michalka4193 nárok nie
je 2x do mesiaca?
@michalka4193 zarovno s manželom... je to aj na tom papieri z testovania a aj ten pan z hygieny nám to vravel
@michalka4193 a ako sa ma manžel? môj už je v pohode pár dní, len čuch a chuť nemá ale stále sa od nás izoluje pre istotu
@michalka4193
nahlásili sme to hneď v piatok, ako sme boli na antigénovom čo nám vyšiel pozitívny. Ináč už nám zmizli všetky príznaky, ostalo ma len trochu bolieť ľavé koleno. Sám tomu neverím. V okolí jeden známy, ešte mladší odo mňa a ťažký priebeh. Čudný a nevyspytateľný to vírus. Ale mali sme hneď od začiatku všetci ivermektin a vysoké dávky vitamínov a zinku.
@jeiny zavolám tam zajtra. A prihlásime sa na zistenie protilátok na budúci týždeň.
@jeiny Muž by určite mal zostať izolovaný v inej izbe minimálne 14 dni. A ak na 12-ty deň bude bezpriznakovy, môže na 15-ty deň izoláciu opustiť. A Vy tiež po cely čas musíte byt cela rodina v karanténe, čiže absolútne žiadne kontakty s inými ľudmi, ani nákupy, nič.
Nakazenie od manžela (náhodné-keďže je izolovaný) môže prísť kedykoľvek, preto aj Vy musíte karantenu dodržať.
@jeiny môjmu manželovi nič nieje 2dni ho bolelo medzi lopatkami nič viac....nas tatik je s nami nedá sa izolovať keďže pracuje aj..
@99jane99 no určite nieje pravda ze Minimálne 14 dní ma byt izolovaný 🙄. Nakaziť. Dokáže maximálne týždeň po pozitivite a 14 dnova karanténa je nie preto žeby už nikoho nenakazil ale aby sa stihol aj vyliečiť a stihol byť bez príznakov.... A máš tatik nieje izolovaný nie vždy sa to dá dodržať dokonca chodíme aj so psom von lebo hold smola psík sa 3 krát denne sám nevyvenci
@majamat no práveže ja som dnes dostala úplne opačnú informáciu tiež sme v karantene manžel od nedele pozitívny na antigenovom ja, negatívna včera som sa cítila unavená a hlava ma bolela dnes mi nič nieje na PCR idem až 26 a vraj keď už nebudem infekcna môže my ukazat že som negatívna ale Antigenovy my môže ukázať, že som pozitívna. Ze aj 3 mesiace po môže Antigenovy ukázať ze som pozitivna aj keď už nie infekcna
@janaceh to je divne lebo bežné takú dlhú pozitivity ukazuje PCR nie antigen
@janaceh nie je to opacne. a navyse Antigen je nepresny, casto neukaze pozitivitu ani v obdobi, ked by mala byt najlepsie.
jednoznacne PCR je zo vsetkych testov najpresnejsi a dokaze zrejme zisti aj najmensie mnozstvo RNA virusu.
testy, ktore sa robia takymto sposobom nikdy nie su tak presne, ako testy z labakov
@majamat no som neskoro svokru dali na 8 deň a ja, som písala email keďže z nejakého dôvodu ma nešlo objednat ani dovolať a nakoniec ma dali na, 26.... Takže keď my vyjde PCR negatívny potom aj Antigen musí vyjsť negatívny..... Ide o to ze keď budem negatívna a budem chcela dať dcérku do škôlky budem musieť ísť na Antigenovy test
@michalka4193 Prečo to podľa Tvojich slov určite nieje pravda ze Minimálne 14 dní ma byt izolovaný ??
Je to štandardný postup, ALE nikto to nedodržiava !
@michalka4193 “No hold smola, že sa psík 3x za deň sam nevyvenčí”... Áno veľká smola !
Ale nie pre psíka, ale pre ľudí ktorí idú okolo Vás pri venčení a môžu sa nakaziť, kedze Vy pozitívny chodíte po vonku... A potom, že prečo sa Korona stále a stále šíri.
Nemohli ste dať psíka na tých pár dni niekomu ?
@janaceh antigen by mal vyjst negativny, ale aj tu sa moze stat, ze vyjde falosne pozitivny, no ten PCR je urcite presnejsi, samozrejme ak mas casovy odstup medzi jednotlivymi testami, tak vysledok moze byt spravny u oboch,a j ked je rozdielny. cize ak mas PCR negat a na Antigenides az o niekolko dni, tak uz moze byt pozitivny, ak bysi bola s niekym v kontakte.
@99jane99 no lebo človek nieje infekčný 14 dní toto sa vám snažím vysvetliť lebo na 15 deň neodzneje infekcnost preboha ale načo vám to vysvetľovať keď nechápete.... A no nieje to smola lebo proste výnimky sú a do psom ísť môžem a nič neporušuje a niesom pozitívna stále! Doteraz Pozitovny aj do obchodu chodili aj chodia stále po svete ľudia ktorý nevedia že sú pozitívny... Haloo to ja mam žalovať matky od ktorých môj syn chytí v škôlke hoc aký vírus? Lebo korona je vírus nie infekcia a to ju ja vôbec nezlahcujem. To je jedna vec a druha no prepáčte tak zbalim psa a pošlem ku rodičom do Talianska 😅.. Ach jaj no nieje keďže všetci z manželovej strane sú v karanténe 🙄.... bože ženská... Ja som typ že na všetko hľadám riešenie ale keď je raz niečo neriešiteľné hold smola....moj manžel tiež nevie kde to chytil to teraz sa ma na koho sťažovať? Na tých ľudí 1000 vo sú v robote a nevie od koho to chytil a už 2 mesiace skoro nosí respirátor?
A po ďalšie ani neviete kde bývame keď niečo pri lese a tu okolo nás keď my chodíme ani noha neprejde 😒

@palisko Ak ste vy pozit od piatku, tak synovi bolo ešte skoro ísť na PCR.