Kde vykonajú komplexný test na vitamíny a minerály?
Ahojte, viete mi poradit v ktorom labaku urobia komplexne testy na vitaminy a mineraly? Synlab a Medirex som som nasla len po par vitaminov, dakujem
V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10
V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10
@rozculena ja som nasla len tento balik
@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko
@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?
@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?
@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?
@klarabohun77 mne to poisťovňa prepláca ( AT )
@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?
@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne
@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne
@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje
@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje
@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.
@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.
@klarabohun77 užívala som q10 a naozaj to som mala akurát tak na 3 veci ako aj ananas a hranolky
@klarabohun77 je tam viac balíkov,je tam aj balík reprodukčné zdravie,neviem konkrétne čo potrebuješ...
minitest hladina minerálov
minitest podpora imunity
minitest vit. A a E
minitest vit.B9,B12
minitest železo
ten test na tvojom linku ja ani nemám,ja som cez apku na mobile,divné
už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77
už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77
@rozculena mne tam nic ine neukazuje. Skusim to zajtra obvolat.
Velmi pekne Vam dakujem obom
Ja som bola v medirexe ako samoplatca 120€ bola som o 7.30 na krv o 9 prisli prve vysledky a o 11 zvysne. Jedna strana boli aj tieto mineraly a vitaminy, zenske veci atd. Prikladam cast mojich vysledkov na predstavu.
@judit47 super dakujem

@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko