icon

Kde vykonajú komplexný test na vitamíny a minerály?

klarabohun77
6. máj 2025

Ahojte, viete mi poradit v ktorom labaku urobia komplexne testy na vitaminy a mineraly? Synlab a Medirex som som nasla len po par vitaminov, dakujem

stellarstar
6. máj 2025

@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko

rozculena
6. máj 2025

V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10

klarabohun77
autor
6. máj 2025
@rozculena

V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10

klarabohun77
autor
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko

@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?

stellarstar
6. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?

stellarstar
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?

@klarabohun77 mne to poisťovňa prepláca ( AT )

klarabohun77
autor
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?

@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne

stellarstar
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne

@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje

klarabohun77
autor
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje

@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.

stellarstar
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.

@klarabohun77 užívala som q10 a naozaj to som mala akurát tak na 3 veci ako aj ananas a hranolky

rozculena
6. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 je tam viac balíkov,je tam aj balík reprodukčné zdravie,neviem konkrétne čo potrebuješ...
minitest hladina minerálov
minitest podpora imunity
minitest vit. A a E
minitest vit.B9,B12
minitest železo
ten test na tvojom linku ja ani nemám,ja som cez apku na mobile,divné

rozculena
6. máj 2025

už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77

klarabohun77
autor
6. máj 2025
@rozculena

už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77

@rozculena mne tam nic ine neukazuje. Skusim to zajtra obvolat.

Velmi pekne Vam dakujem obom

judit47
6. máj 2025

Ja som bola v medirexe ako samoplatca 120€ bola som o 7.30 na krv o 9 prisli prve vysledky a o 11 zvysne. Jedna strana boli aj tieto mineraly a vitaminy, zenske veci atd. Prikladam cast mojich vysledkov na predstavu.

klarabohun77
autor
7. máj 2025
@judit47

Ja som bola v medirexe ako samoplatca 120€ bola som o 7.30 na krv o 9 prisli prve vysledky a o 11 zvysne. Jedna strana boli aj tieto mineraly a vitaminy, zenske veci atd. Prikladam cast mojich vysledkov na predstavu.

@judit47 super dakujem