icon

Keď sa elektrická kefka vypne skôr ako plánujete

22. júl 2025

Krásny dník,
máme tu samé ťažké témy..tak niečo na odľahčenie..ak vy ste nahnevane, led sa vam vypne el.zubna kefka ked este nemate docistene vsetky zuby ? take zo zivota, no.

biglovemom
22. júl 2025

Nie taketo problemy nemam kedze mam obycajnu kefku 😂

anonym_6cc64e
22. júl 2025

však si ju zapnem znova

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor ani ja nemam elektricku kefku, ale mozes mat aj obycajnu a ked sa ti vybije elektricka pouzijes obycajnu.

viestta
22. júl 2025

docistim klasickou a elektricku dam do nabijacky. Nehneva ma to, preco by malo?

diewcatqoo
22. júl 2025

Co? :D

diewcatqoo
22. júl 2025

Ak sa mi vybije uplne, tak by ma to nasralo. Ale kedze mam kontrolku, ktora signalizuje, ked je baterka uz slaba, tak dam nabit este predtym, nez uplne zgebne, takze sa mi nikdy nestalo, ze by sa mi vybila pocas cistenia.
Ale vypina sa mi tusim po 2 minutach cistenia sama, takze ak myslis toto, tak toto ma neserie. Ved len stlacim gombik a zapnem znovu a cistim dalej.
A to som teda nervak, vela veci ma vie nasrat. Ale toto? 🙂

adka3321
22. júl 2025

@anonym_autor mam elektricku kefku asi 3 roky a este sa mi nikdy nevypla 🤷🤷

anonym_b610f9
22. júl 2025

@anonym_autor ak vás skutočne toto hnevá na živote ste šťastný človek 🙃🥲

anonym_602c8f
22. júl 2025
@anonym_b610f9

@anonym_autor ak vás skutočne toto hnevá na živote ste šťastný človek 🙃🥲

@anonym_b610f9 ja by som skôr povedala, že by mala na sebe popracovať - naštvať sa pre kefku? 🤦🏻‍♀️ aj keď chápem - téma na odľahčenie 🤪

laurinka27
22. júl 2025

Vypne sa mi viackrát počas čistenia, lebo si čistím zuby dlhšie, než je daný časovač. Keď sa úplne vybije, tak neriešim a jednoducho dočistím manuálnou kefkou. Nie je dôvod na rozčuľovanie sa. 😛

autor
22. júl 2025

@anonym_autor Dievčatá to slovo nahnevať som nemyslela, až tak doslovne 🙂.

autor
22. júl 2025
@anonym_602c8f

@anonym_b610f9 ja by som skôr povedala, že by mala na sebe popracovať - naštvať sa pre kefku? 🤦🏻‍♀️ aj keď chápem - téma na odľahčenie 🤪

@anonym_602c8f ani to slovo nahnevať som nemyslela v plnom slova zmysle.

biba_18
22. júl 2025

zapnem ju znova. nerozumiem vôbec čo je na tom na hnevanie ... ani na rozmrzenie nie ...
iné by bolo, ak by nebola nabitá. to hej, to by ma nasralo.
ale to sa u nás nikdy nestane ...