Kedy je najideálnejší čas na operáciu haluxov?
Čaká ma operácia nohy a neviem sa rozhodnúť kedy ísť. Doktorovi som povedala že najlepšie máj/jún. Na on budem najmenej 3 Max 4 mesiace. Je to operácia haluxov a spadnutého klenby no bola by som radšej keby som tu operáciu mala pred prázdninami keďže vtedy by som mohla zastupovať. V januári mi má volať ohľadne termínu. Čo odporúčate?
@modrykolibrik moja znama bola operovana na spadnutu klenbu zaciatkom maja. Cele leto, aj jesen bola bolava, ale chodila, aj riadila auto s bolestou. Teraz koncom novembra sme konecne boli tancovat, ze bolesti prestali. Preto by som ti radila ist mozno v marci, ty budes mat aj haluxy, je to narocnejsia op, ako u mojej znamej. Vacsi predpoklad, ze do prazdnin budes ok.
@modrykolibrik nechcela by som byť celé leto PN, takže iný termín by som si vybrala
Takže by bolo lepšie v marci?
April,Máj..ked budeš môcť obuť aspoň voľnú sandálu...pri klasickej operácii pocitaj s 3 mes. PN
@modrykolibrik nie v lete, noha bude puchnut. Chladne mesiace su najlepsie a naozaj som v podstate nemala ziaden opuch.
@modrykolibrik bola som vo februari, ostruhu a achilovku. PN som bola skoro 6m kvoli pooperacnym komplikaciam. Takze za mna, cim skor pred prazdninami, aby si si leto mohla trochu uzit, v pripade ze nieco nepojde uplne podla planu a predlzi sa to.
Navyse v uplnom teple byt po opke je narocne, ak nemas doma klimatizaciu. Zisti, ako dlho budes mat obmedzenie pri sprchovani, namacani nohy.
V neposlednom rade, ak planujes dovolenku, tak aby ti to vyslo ked budes uz zahojena, rozcvicena a s ustupujucou bolestou.
Bola som v januári...v apríli som už bola v pohode

@modrykolibrik ked ti to vyhovuje pred prazdninami, tak chod pred prazdinami a budes to mat aj skor za sebou.