Kedy môžem stúpať na nohu po vybratí stehov?
Poprosím vás minulú nedeľu som sa porezala mám na chodidle 3 rezné rany 2cm hlboké v štvrtok mám ísť budú my vyberať stehy chcem sa spýtať či už budem môcť stúpať na nohu po vybratí stehov lebo priateľ už pôjde preč budúcu nedeľu a ja musím z deťmi do školy, škôlky.Dakujem za odpovede
ja sa prave chystam poriesit vyber velkeho znamienka na slape a bolo mi povedane ze 2 tyzdne bez doslapovania uvazujem nad barlami
@kacena4 no ja teraz mám barle požičala som si od známych ale no uvidím ešte čo mi povedia pri vyberaní ojoj ak ešte nebudem dva týždňa môcť chodiť to bude hrozné priateľ preč a ja s barlami pri troch deťoch to sa nedá proste ...
@kacena4 no ja teraz mám barle požičala som si od známych ale no uvidím ešte čo mi povedia pri vyberaní ojoj ak ešte nebudem dva týždňa môcť chodiť to bude hrozné priateľ preč a ja s barlami pri troch deťoch to sa nedá proste ...
@eva3838 neboj to das nie je to na cely zivot chvilu sa uskromnite a bude dobre, drzim palceky

ja sa prave chystam poriesit vyber velkeho znamienka na slape a bolo mi povedane ze 2 tyzdne bez doslapovania uvazujem nad barlami